• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları izinsiz öpmeyin

Herkes çocuğunun ne kadar sevimli diye bahsetmiş herkesin çocuğu kendine çok güzel.Allah askina çocuk üzerinden ego yapmayın.Benim çocuğum sevimli ay şu söyle sevdi şu böyle dedi çocuğuma ne kadar harika bir çocuk doğurmuşum.Millet kendi çocuğuyla ilgilendi sizin çocuğunuz kaldı deli.olucak
sana kızlarımın fotoğrafını atsam, kıskançlıktan çatlayabilirsin.
dünya güzelleri onlar :)

Bu duyguyu anlamak için evet çocuğunuzun olması şart
Anne olmadan önce ile anne olduktan sonra diye bir durum var
Çocuğunuz olunca anlayacaksınız
He heeeeeee.... diyerek gecmek istiyorum.yeryuzunde ki tek ana sizsiniz

He heeeeeee.... diyerek gecmek istiyorum.yeryuzunde ki tek ana sizsiniz
Pardon ?
Dedigimle ne alaka ?

28 çocuğum var öğrencilerim çocuğum gibi severim bunu anlamak için çocuğum olmasına gerek yok herkes bana çocuğun var mı diye soruyor dediniz onlar benim çocuklarım dediniz

Bende çocuğunun olması farklı birşey bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz diyorum çocukları cookkk sevebilirsiniz ama bu Hayatda hiç birşey kendi çocuğunuza olan sevgi gibi olmaz diyorum

Bana yaw he he yeryüzündeki tek ana sensin diyorsunuz

Bu ne yaman düşünce bu ne harika zihin parlaması :)

Son düzenleme:
Bolge olarak farkliysa bilmiyorum İstanbul dayim birakin opmek insanlar cocuklara pek donup bakmiyor bile (cok istisnalar haric) bunda genel olarak yaygin olan pedofili haberlerinin etkisi buyuk artik insanlar yanlis anlasilmaktan korkuyorlar birde acikcasi prenses dogurdum sehzade dogurdum benimmm cocugummn kimse dokunamaz uzaktan bakamaz vay bakti ama benim cocum rahatsiz oldumu diye dusunmedi (kendi instada foto koyarken dusunmez ama hadi neyse) cocuga uzaktan gulumsemeyi bile art niyet alan herkesin bir psikolog bir beslenme uzmani bir bebe gurmesi bir cocuk gelisimci edasinda oldugu kesimden ciddi bikmislikta soz konusu
Herhangi bir tavir veya bakisa maruz kalip sinirini bozmaktansa aman yegenimi kuzenimi ailenin ufakligini severim deyip geciyor
Cok ciddi cocuk seven bayilan biri olarak kafami ceviriyorum cunku ciddi bir kafayi yemis ebeveyn kesimi var ne gerek var denk gelipte sinirimi bozmaya ha kimsenin cocugunu alip bogrumuzede sokmuyoruz ama kafayi yiyen yemis valla (hos birseymi degil bence alttan yukari gelen bir nesil var ne olacaklar nasil olacaklar bilmiyorum acikcasi )

Demekki bu ruh daha sizin oralara sicramamis o yuzden nazikce opmeyin lutfen deyin gencler dusunemez siz bir defa uyarirsiniz ama o bir daha kimsenin cocugunu opmez baska bir anneyede fayda saglamis olursunuz
+1 agziniza saglik..

Bu da işin başka bir boyutu tabi..
Çocuğun öpülmesine karşıyım benim de çocuğum olsa şap şup öptürmek istemem ama çocuğunu önemseyen anneler keşke bir o kadarda çevreyi önemsese,geceye kadar(abartmıyorum) çocuk sesi dinliyorum neden çocuklar küçük oyun oynamaları gerekiyor,benim de dinlenmem gerekiyor ama kimsenin umrunda değil malesef.Çocuğunu o kadar önemseyen anne zamanında da çocuğunu yatırmalı diye düşünüyorum..
Sürekli çocuklardan rahatsızlık çektiğim için çocuklara karşı hiç bir sempatim kalmadı.
Aynen komşunun bir oğlu var fiziksel olarak kusursuz dünya tatlısı ama illallah ettirdi çocuğu görünce saçlarım diken diken oluyor sinir küpüne dönüyorum :D

Ben yabancıların kızımı öpmesine kesinlikle karşıyım artık bize yaklaşan bir yabancı gördüm mü baştan peşin peşin sakın öpmeyin diyorum (elin adamı kadını ya da elin kızı oğlu bir daha nerde göreceğiz kırılırsa kırılsın umrumda değil)

Hele bir mekana gittiğimizde garson Ya da kasiyer Ya da Ne bileyim bir çalışan öperse filan dünyanın lafını ediyorum Zaten öpmeden önce genelde elimle müdahale ediyorum ben başarıyorum Da babamın kucağındaysa filan o hayır diyemiyor o zaman babamı da garsonu Da bir güzel haşlıyorum resmen

Çünkü artık bıktım çünkü gelen geçen çocuğumu elliyor bir yerde rahatça oturamıyoruz çocuğu ağlatıyorlar sizi anlıyorum çünkü gelem geçen o kadar çok kişi çocuğa dokunuyor ua da öpmeye kalkıyor Ki artık bıkıyorsun

Kucağına alma diyorum alıyor yahu yerinde uslu uslu oturan çocuğu alma kucağına ben bilmiyor muyum kucakta gezdirmeyi ?

Ya da yemek yiyor çocuk dokunmasana bir rahat ver yahu

Şu bebeklere ve çocuklara bir rahat verin :sinirli:

Ayrıca fotoğraf çekmek ne münasebet ? Olmaz öyle şey ben sıkıştım mı avukatım bak iş çıkarma bana derim insanlara :sinirli:
Canım senin ikinci hamileliğin mi. Çocuk büyütmek değil de çocuk büyütürken, sanki hiç çocuk görmemiş gibi çocuğumuza yapışan insanlarla uğraşmak çok zor. İnan akrabalarımızda ve çevremizde böyle insanlar olmasa çocuğumuza müdahele edip yapışanlar olmasa bizler çocuklarımızı daha rahat büyütürüz

8 aylık oğlumla Pazar'a gidemiyorum bu sebeple burnunu sıkanlar, saçına dokunanlar, öpenler. Pazardaki teyzeler yapıyor bunu. Bende son derece rahatsız oluyorum.

Nasıllar dış görünüş olarak maşallah şimdiden. Ben de karşıyım çocuklara hiç çocuk görmemiş gibi yapışanlara. Uzak durun çocuklardan benimde 25 aylık oğlum var bende bıktım böyle insanlardan

Bolge olarak farkliysa bilmiyorum İstanbul dayim birakin opmek insanlar cocuklara pek donup bakmiyor bile (cok istisnalar haric) bunda genel olarak yaygin olan pedofili haberlerinin etkisi buyuk artik insanlar yanlis anlasilmaktan korkuyorlar birde acikcasi prenses dogurdum sehzade dogurdum benimmm cocugummn kimse dokunamaz uzaktan bakamaz vay bakti ama benim cocum rahatsiz oldumu diye dusunmedi (kendi instada foto koyarken dusunmez ama hadi neyse) cocuga uzaktan gulumsemeyi bile art niyet alan herkesin bir psikolog bir beslenme uzmani bir bebe gurmesi bir cocuk gelisimci edasinda oldugu kesimden ciddi bikmislikta soz konusu
Herhangi bir tavir veya bakisa maruz kalip sinirini bozmaktansa aman yegenimi kuzenimi ailenin ufakligini severim deyip geciyor
Cok ciddi cocuk seven bayilan biri olarak kafami ceviriyorum cunku ciddi bir kafayi yemis ebeveyn kesimi var ne gerek var denk gelipte sinirimi bozmaya ha kimsenin cocugunu alip bogrumuzede sokmuyoruz ama kafayi yiyen yemis valla (hos birseymi degil bence alttan yukari gelen bir nesil var ne olacaklar nasil olacaklar bilmiyorum acikcasi )

Demekki bu ruh daha sizin oralara sicramamis o yuzden nazikce opmeyin lutfen deyin gencler dusunemez siz bir defa uyarirsiniz ama o bir daha kimsenin cocugunu opmez baska bir anneyede fayda saglamis olursunuz

Haklısınız,bir keresinde babam bir çocuğun başını okşamıştı.Annesi öyle bir baktı ki.Babam çocukları çok sever .Muhtemelen sırf erkek diye öyle sinirlendi,bence asıl sapıklık bu.kız çocuğu diye çocuğunu fanusta yetiştirip tüm erkeklere sapık muamelesi yapmak .sokakta pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor bazı anneler.çocuklarını böyle yetiştirirlerse, çocukları yabancı kimseye güvenmeyen özgüvensiz yetişkinler olacaklar.

Bazı çocuklarda farklı bir sevimlilik oluyor dönüp baktırıyor ama bu zamana kadar kimsenin çocuğunu öpmedim hatta dokunmadım bile. Tanımadığınız birinin çocuğunu sevmeye ne gerek var ki ortalıkta bu kadar saçma sapan şeyler olurken. kendi akrabalarımın çocuklarını bile severken göz hizasına iner sana sarılabilir miyim diye sorarım. hayır derse yapmam. sanırım ben bu konuda biraz katıyım öptürmeyi bırak dokunulmasına bile karşıyım

Bazı çocuklarda farklı bir sevimlilik oluyor dönüp baktırıyor ama bu zamana kadar kimsenin çocuğunu öpmedim hatta dokunmadım bile. Tanımadığınız birinin çocuğunu sevmeye ne gerek var ki ortalıkta bu kadar saçma sapan şeyler olurken. kendi akrabalarımın çocuklarını bile severken göz hizasına iner sana sarılabilir miyim diye sorarım. hayır derse yapmam. sanırım ben bu konuda biraz katıyım öptürmeyi bırak dokunulmasına bile karşıyım
Kesinlikle cok haklısınız öpülmemesi sevilmemesi gerekiyor

Cevaba bakın işte ben bundan bahsediyorum.Niye kıskançlıktan çatliyim.benimde çocuğum var ve gayette sevimli ben hava yapmıyorum her anneye çocuğu güzeldir.iste böyle annelerden nasıl çocuk yetişir bilmiyorum.Ne demek kıskançlıktan çatlarsın o.kadar yersiz bi yorumki asıl ben anneleri anlamyrm ayy.cocugum çok.sevimli ay cok güzel bi ego yapıyolar.herkesin çocuğa kendine guzel

Nasıllar dış görünüş olarak maşallah şimdiden. Ben de karşıyım çocuklara hiç çocuk görmemiş gibi yapışanlara. Uzak durun çocuklardan benimde 25 aylık oğlum var bende bıktım böyle insanlardan
bir söz var.
dünyanın en güzel varlığı çocuktur.
her anne ona sahiptir :)

Cevaba bakın işte ben bundan bahsediyorum.Niye kıskançlıktan çatliyim.benimde çocuğum var ve gayette sevimli ben hava yapmıyorum her anneye çocuğu güzeldir.iste böyle annelerden nasıl çocuk yetişir bilmiyorum.Ne demek kıskançlıktan çatlarsın o.kadar yersiz bi yorumki asıl ben anneleri anlamyrm ayy.cocugum çok.sevimli ay cok güzel bi ego yapıyolar.herkesin çocuğa kendine guzel
espriydi.
espri yeteneği olmayan bir anne, eksiktir :)

Ben dar görüşlü bir insan değilim ama küçükken eniştem tarafından taciz edildim. Ben onun davranışını sevgi olarak algıladım uzun bir süre,her gördüğümde kucağına atlardım. Beni dudağımdan öper dururdu ama bildiğimiz iğrenç bir şekilde öperdi. Sonra ben ilkokula başladığımda da aynı durum oldu ama o zaman olayın farkına vardım. Ve bidaha da yakın durmadım ona karşı. Yani insanların niyeti iyi olmayabilir. Herkese karşı soğuk bir çocuk olsun da istemem ama mesafeli olması bence en doğrusu. Çok güler yüzlü olmak da başa bela inanın.
Çok üzüldüm durumunuza...psikolojik destek aldınız mı?

benim de bir kizim var ve bende herkesin opmesinden sarilmasindan ayni sebeplerden rahatsizim... bazilarindaki bu baskasinin cocugunu opme mincirma hevesini anlamiyorum.

bir söz var.
dünyanın en güzel varlığı çocuktur.
her anne ona sahiptir :)
Gerçekten anlamıyorum. Hele ki kendi çocuğu olduğu halde başkasının çocuğuna yapışanlara sinir oluyorum, git kendi çocuklarını sev di mi ama

benim de bir kizim var ve bende herkesin opmesinden sarilmasindan ayni sebeplerden rahatsizim... bazilarindaki bu baskasinin cocugunu opme mincirma hevesini anlamiyorum.
Bende anlamıyorum, hele kendinin de çocuğu olduğu halde başkasının çocuğuna dört yüz dört gibi yapışanları hiç anlamıyorum, başkasındaki her zaman daha tatlı görünürmüş ya hayret bişey

Back