Düzenli uyku, iyi beslenme, cilt bakımı rutini oluşturmakla başlayın once.
Sonrasında ise oğlunuz ile ilgili profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz.
Hepimiz çocuklarımıza kızarız zaman zaman ama oğluma surekli kızmaktan kırışıklıklarım artıyor derken ya mübalağa ettiniz yada gerçek buysa oğlunuz için yardıma ihtiyacınız var.
(Annelik dersi olarak düşünmeyin ama çocuğunuz açısından da zor bir durum sürekli kendisine çatık kaşlarla bakan anne
)
yok sadece bu cocuk yaramaz, diyorsanız haftada 2 gün yarım gün olsa bir yardımcı oyun ablası bulun, sadece çocuklarla ilgilenmek için. Cocuk gelişimi vs okuyan bir öğrenci olabilir.
siz de kendinize vakit ayırırsınız o vakitte, biraz rahatlatır sizi.
İyi beslenme için ilk şart su tüketiminizi düzenlemek.
kilo başına 30 ml asgari su tüketme miktarı olarak söylenir.
60 kilo iseniz
60x30ml=1.8 litre gibi...
Eğer çay kahve tüketiyorsanız, tükettiğiniz miktar kadar suyu da buna eklemelisiniz.
iki peşpeşe doğumunuz var, muhtemelen vitamin değerleriniz alt üst olmuş durumdadır. Onlara baktırıp takviyelere başlayın.
yada şimdi gidemem pandemi vs derseniz en azından d vitamini ve c vitamini alabilirsiniz.
D vitamini güneyde güneşlenme süresi uzun bir yerde ve bahçede vs yaşamıyorsanız eksiktir muhtemelen. C vitamininin de fazlası zaten vücuttan idrarla atılır.
Kollajen tavsiye eden olmuş, ben de bayram sonrası bir kür deneyeceğim.
12 saat kaynatılan ilik suyunu her sabah bir çay bardağı kadar limonlu içiyorsunuz.
30 gunde botoks etkisi falan diyor. Botoks etkisi olmasa da kemik ve kıkırdak dokusuna faydası olduğu için yine boşa gitmez :) bence siz de deneyebilirsiniz.
Ben yüz yogası denedim bir donem, düzenli yapınca gerçekten yüz hatlarını gözle görülür iyileştiriyor. Yogadayoga instagram hesabına bir bakın derim.
Her şey yoluna girdi ve hala rahatsızsanız görüntünüzden, dünyanın sonu degil,
estetik müdaheleler artık hem daha ulaşılabilir hem daha çok seçenek var.
Üzmeyin kendinizi :)