• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çocuklarda iştah açıcı besinler hangileridir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asudemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
106
1
96
İstanbul
merab arkadaşlar çocuklarda iştah açıcı besin veya şurup kullanalar varmı yardımlarınızı bekliyorum :43::43:

merab arkadaşlar çocuklarda iştah açıcı besin veya şurup kullanalar varmı yardımlarınızı bekliyorum :43::43:

Slm benim 11 aylık oğlum var marivit kullanıyorum sabahları aç karnına veriyorum sanki biraz faydası oldu iştahı az da olsa açıldı bazen de polivit veriyorum dönüşümlü olarak çünkü B vitaminleri polivitte varmış doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım

Slm benim 11 aylık oğlum var marivit kullanıyorum sabahları aç karnına veriyorum sanki biraz faydası oldu iştahı az da olsa açıldı bazen de polivit veriyorum dönüşümlü olarak çünkü B vitaminleri polivitte varmış doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BU VERDİGİNZ İLAÇLARI DENİYECEM:emir_bebek:

Back