Allaha büyük konusmayim da bu kadar lafa ragmen inat bir kvdem olsa idi onu bi köşeye kıstirir öyle bir tehdit ederdim ki neye ugradigini sasirirdi. Konu koca olunca bunu yapamazsin da bebek icin bunlari yaparsa affetmezdim. Bu ne densizlik bu ne yuzsuzluk. Sen kimsin.. Allah sana sabir versin ben sabredemezdim asla..Esim de annesinin boyle oldugunu kabul ediyor ki!
Evet yapiyor,goruyorum,cok haklisin ama oburunu daha cok seviyor iste digerini sevsin diye sevgi yuklemesi yapamayiz ki dedi. O agliyoda almiyor mu,bakmiyor mu,ac mi birakiyor dedi.yoo... elbette bakiyor ama esmer olanla uyumak istiyor hep, kucaginda hep o oluyor.disari cikarken onu kucagina aliyor hemen.. esim ben yokken de soyluyor bak yine onu almissin kucagina diye..kadin bir sekilde bahane bulup cikiyor isin icinden..
Annem yatiya geldi.annemle cocuklarla birlikte odamda yattim. Gece 4 gibi cocuklar uyandi. Sariyi ben aldim dizime,esmeri de annem aldi dizine,salliyoruz. Cocuklar agladi biraz,susturmaya calisiyorduk.derken kapi tik tik'landi. Tahmin ettigim gibi kv daldi odaya hemen. E bu kara cocuk niye agliyor dedi.uyuyamadilar cunku dedim. Annemin dizinde yatan kara cocugu kapti ve odasina goturdu susturayim diye..
Yani ben ona odaya gir demedim,kaldi ki annemle ben uyanigiz,annem onu dizinde salliyordu.. annemin elinden cekistirdi ve gitti odasina.. annemle birbirimize bakakaldik.. neydi bu yaptigi? Merak ettim de cik odadan.kucagimizdan aldi ve gitti odasinda uyuttu.30 dk sonra sut vercem ona bak sen de susturamadin diye aldim onun yatagindan.. normal mi bu kadin simdi.yoksa ben mi abartiyorum? Niye yine kara cocuk gitti? Kapiyor elimden,e benim yatagimda uyudu elleme artik diyor...
Evet zaten onu yapmaya çalışıyor belli kokusuna alıştırıp alıp gidecek konu sahibi farkında değil üzülüyorum duyunca ya basıma geldiği için evlat bu ya kocayla ilgili olsa boşa dersin ama EVLAT adama suç işletir boyleleri eşimin akr.da yaygın bu durum kizin birinin KV aldı çocuğu ayni seninki hesap yanında yatır Allah yatır çocuk 4yasinda annesinin yanina gitmez KV de kalır aman diyeyim AC gözünü harekete geçKv soyle dusunuyor olabilirmi bebegi geceleri kokusuna kendisine
Alistiriyo gece emmesede olur diyoo ve bu memlekete giderken goturucem bile dermi aklima bu geldi sakin izin verme bebegini emzirmeye duskun yap.bak hakime arkafadin basina gelmis.polis cagiririm demis bile de korkmuslar.evet bi bebegi evlafindan kimse ayiramaz herseyden once gunah ya.
Seni tebrik ettimmmmm. Çok iyi yapmışsın helal olsunnnn. Ne hakla o kim ki çocuğunu almayi düşünüyor? Keşke söylediklerini kaydetip savciliga verseydin pisligi. Gerizekalı uyuz ya. Nasıl sinir oldum okuyunca. Ohhhhh çok iyi olmuş.Evet zaten onu yapmaya çalışıyor belli kokusuna alıştırıp alıp gidecek konu sahibi farkında değil üzülüyorum duyunca ya basıma geldiği için evlat bu ya kocayla ilgili olsa boşa dersin ama EVLAT adama suç işletir boyleleri eşimin akr.da yaygın bu durum kizin birinin KV aldı çocuğu ayni seninki hesap yanında yatır Allah yatır çocuk 4yasinda annesinin yanina gitmez KV de kalır aman diyeyim AC gözünü harekete geç
Esim de annesinin boyle oldugunu kabul ediyor ki!
Evet yapiyor,goruyorum,cok haklisin ama oburunu daha cok seviyor iste digerini sevsin diye sevgi yuklemesi yapamayiz ki dedi. O agliyoda almiyor mu,bakmiyor mu,ac mi birakiyor dedi.yoo... elbette bakiyor ama esmer olanla uyumak istiyor hep, kucaginda hep o oluyor.disari cikarken onu kucagina aliyor hemen.. esim ben yokken de soyluyor bak yine onu almissin kucagina diye..kadin bir sekilde bahane bulup cikiyor isin icinden..
Annem yatiya geldi.annemle cocuklarla birlikte odamda yattim. Gece 4 gibi cocuklar uyandi. Sariyi ben aldim dizime,esmeri de annem aldi dizine,salliyoruz. Cocuklar agladi biraz,susturmaya calisiyorduk.derken kapi tik tik'landi. Tahmin ettigim gibi kv daldi odaya hemen. E bu kara cocuk niye agliyor dedi.uyuyamadilar cunku dedim. Annemin dizinde yatan kara cocugu kapti ve odasina goturdu susturayim diye..
Yani ben ona odaya gir demedim,kaldi ki annemle ben uyanigiz,annem onu dizinde salliyordu.. annemin elinden cekistirdi ve gitti odasina.. annemle birbirimize bakakaldik.. neydi bu yaptigi? Merak ettim de cik odadan.kucagimizdan aldi ve gitti odasinda uyuttu.30 dk sonra sut vercem ona bak sen de susturamadin diye aldim onun yatagindan.. normal mi bu kadin simdi.yoksa ben mi abartiyorum? Niye yine kara cocuk gitti? Kapiyor elimden,e benim yatagimda uyudu elleme artik diyor...
TSK ederim canım savcılık olayinj hic dusunmemistim zaten ruhen tuhaftim doğum üstüne iki çocuk falan normal değildim üstelik esimde ondan yanaydı normaldi ona gore esimi sindirdim bosanirim rezalet çıkarırım anani hapse attiririm diye öyle sustu ancakSeni tebrik ettimmmmm. Çok iyi yapmışsın helal olsunnnn. Ne hakla o kim ki çocuğunu almayi düşünüyor? Keşke söylediklerini kaydetip savciliga verseydin pisligi. Gerizekalı uyuz ya. Nasıl sinir oldum okuyunca. Ohhhhh çok iyi olmuş.
Annen calisiyo muArkadaslar inanin kara, sari,dana demeesini gectim. Cocugu bazn elimden aliyor,gece yaninda yatiriyor..bunlara kiziyorum ayrm yqpio
Ay harikasinnnnTSK ederim canım savcılık olayinj hic dusunmemistim zaten ruhen tuhaftim doğum üstüne iki çocuk falan normal değildim üstelik esimde ondan yanaydı normaldi ona gore esimi sindirdim bosanirim rezalet çıkarırım anani hapse attiririm diye öyle sustu ancakevet çok şükür iyi ki yapmış im keşke konu sahibi Dr yapabilse torunu alma hakkini nerde buluyorlar kendilerinde anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?