Onun evinde kalmasaydin demissiniz de , biz onlara memleketlerinde denize karsi 3 katli sıfır ev yaptiriyoruz biliyor muydunuz? Ben,esim ve kp oduyor taksitlerini. Ben calisiyorum,izinliyim suan.
Ikiz bakimi gercekten cok zor,basiniza gelmediyse bilemezsiniz! Bakiyorsa benim hatrima bakmiyor torunlarina bakiyor.
Evlimisiniz bilmiyorum da, simdi kv nin cocugu aglatiyorsunuz deyip elimden/dizimden kapmasi, benim odamda yatsin dememe ragmen cocuklari kendi odasinda koynunda yatirmasi normal birsey mi?? O cocuklarin annesi benim o degil! Benim oglum,canim oglum,bir tek yavrum diye seviyor daha torunum dedigini duymadim! Cocuklarin adlarini bilmiyor ve inadina demiyor! Artik kardesleri de diyor isimleri yok mu ogrenemedin bir turlu diye.. yok bunu giydirme,yok cocuklari alip nereye gidiyorsunuz kendiniz gidin diye de karisiyor. Yok senin sutun su gibi,cocuklar bunla doymqz,sutun kalitesiz...(Daha 2haftaliklardi) ha birde benn onlari alir gotururum memlekete demisti. Benim iznim olmadan yan komsuya goturmeye kalkti! Ac bunlar,doymuyor bu cocuklar deyip devamli mama tıktı fcuklara ve ayda 2 kg aldilar.mamayi yariya indirelim dedigim halde daha fazla artirdi,tasara mama hazirliyor. 3 aylik cocuga gormez yanimdan elma tattiriyor elinden gelse peynir vs ile baslayacak.. cocugun bqcaklarini acip cocuk aci icinde kivranirken kaka yaptirmaya calisirdi oysaki cocuk kabiz degildi.cok aglqdi kucagina al ,zorlama deyince de trip atardi. Bisey deyince de aman yeni nesilde cok biliyor,hemsire cok mu biliyor derdi.. varsa yoksa cocuklarim cocuklarim.. yani kadin bana firsat vermiyor hic,annelik hakkimi kisitliyor.
Cocuk uzerine işemis ee sen bez baglamayi bilmiosun hep boyle oluo dedi cekil ben bagliyim dedi.. kendi baglayinca da aynisi oluyordu ama ben hic onun bagladigini takip etmiyordum o gozlemliyormus megerse!! Demekki kendi de baglayamiyor ozmn!
Sen bilmezsin,ver ben uyutayim,yok o oyle olmaz, ben 1 yasina girmeden bal yediririm,anne dr soyledi sekere alistirmayin dedi dedim , ohoo 8_9 aylikken cikolata seker de alirim ki ben yavrularima dedi!
Kadin illa kendi bildigi dogru,ben bilmemmmm. Inat mi inat hayatta bakis acisini degistirmez. Kizim isterseniz boyle yapin, bence soyle yapin demez. Alma,giydirme,getir cocugu,alma cocugu birak aglasinn,mama yap bunlara,bugun cocuklara banyo yaptircam.. surekli emrivaki, ben bilirim gibi ezici bir havasi var. Uslubu da yok. Esimde diyor zaten annem cahildir,uslubuna dikkat etmez onu oyle kabullen diye. Iyi de hangi yaptigini hoş goreyim! Evet bakiyor ama burnumdan da getiriyor! Birdaha hamile kalsam asla yanimda olsun istemem.zaten artik bayramdan bayrama giderim. Seneye tayinimiz var bir de civarindaki sehre gelelim istiyor. Sanki ayni evde mutluyuz da!
Ayri eve cikacak maddi gucum yok kv ye ev kredisi cektigimiz icin. 2 ay sonra memleketime gidecegim. O da kendi memleketine tabi. Hatta keske hic gelmeseler.
Ha bir de, gecen gun esim cocugu kucagina aldi agladi.ben aldim sustu cocuk.bak ben susturdum dedim esime ve gulustuk..kv bulasikli eliyle mutfaktan cikti ve yok sen kucagina aldigin icin sustu dedi! Cocugun benim kucagimda,benim kokumla susmasi o kadar mi dert oldu ona mutfaktan gelecek kadar! Bal gibi de cekemiyor. Cocuklarimi kendi oglu gibi sahipleniyor. Cocuklarin bana bagli olmasini hazmedemiyor.
Simdi biz kv ye aldik diye ben mi sucluyum? Aptallik etmisim dimi once kendime ev aldirtsaymisim kv nin evinde kalacagima. Eh bu da benim enayiligim olsun. Demek istedigim kotu niyetli biri degilim,iyi dusundum ben hep. En azindan bunun hatrina iyi davranir.ben cocuklari ondan sakinmiyorum ki anne gel birlikte bakalim diyorum. O baktikca da sahipleniyor,elimden kapiyor,sen yapamazsin deyip safdisi etmeye calisiyor.ben de laf sokunca dilimi tutayim demiyor da gelin ustume geliyor oluyor adı. Ve esim de diyor, cok haklisin ama annem boyle.uslubu yoktur,kabaca soyler . Agzi var dili yok,benim annem melektir demiyorum ki dedi. Yani o da biliyor annesini! Benim yalan soyleme,kiskirtma,abartma huyum yoktur neyse o!
Esimin dedigi tek sey, 2 yil sabredelim sonra zaten ozguruz.. bunlar unutulacak diyor. Ama koskocaaa 2 yılll!!!!!