• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklar nasıl bir psikolojinin içinde ? anneler farkında mıyız?

Aksam yemegini bir onceki akşam yapsaniz.
Gunduz yapmayi canim istemiyor benim,corba sebze vs geceden pisiriyorum.
Sofrayi hazirlarken bir taraftan yemegi koyuyorum ocaga,yeyip toparlayincaya kadar pisiyor.
Cocuklarin isi gercekten cok zor.
1 gun degil 5 gun degil,ne olacagi da belli degil=/
Gececek deyip dik durmaya calisiyoruz.
Kucuk cocuklar hele daha cok etkilendiler,dusunsenize 1 yil onlar icin cook uzun ve onemli,ruhsal ve bedensel gelisimleri acisindan.
Benim cocuklarim büyük, onlarda darlandilar artik,sigmiyorlar eve ama mecburuz.
Onceligimiz canimizi kurtarmak,sevdiklerimizle bu kabustan sag cikmak.
sofrayı hazirlarken bir yandan da yarın akşam yemeğini ocağa koymak ...Allah'ım cennet annelerin ayakları altında gerçekten

valla hergun küçük bebekle dolaşmaya fırsatınız ve haliniz varsa çok iyi tabi
Hergun bebekle ne de guzel gezilir:)
Cook eskiden pandemisiz zamanlardi(derin bir ic cekme)
Oglum 3,5 kizim 1 yasindaydi.
Hergun ogle uykusundan once yuruyuse cikiyorduk.
Her karinca,her bir yaprak uzun uzun incelenirdi,herseyi elleriyle heyecanla gosterirlerdi.
Ah kucucuk elleri oyy ozledim:))

sofrayı hazirlarken bir yandan da yarın akşam yemeğini ocağa koymak ...Allah'ım cennet annelerin ayakları altında gerçekten
Hayati kolaylastirmak elimizde.
Yemek varsa gerisi kolay,en azindan 2 cesit dursun dolabinizda.
Yanina ya pilav ya makarna 10dkda yapilir.

13 ile 16 arası serbestki çocuklara ben mi yanlış biliyorum anlamadimki
Siz de bu psikolojiden cikamiyorsunuz galiba cocugu niye hapsediyorsunuz temas kurmadan da O saatlerde çıkıp gayet hava da alır gezer de babayla sizle sokakta ayaktopu da oynayabilir nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu dönemde kapının önüne sandelye atip çocuk için oturmak vakit geçirmek yadirganmaz bence yürüyüş parklarına gidilebilir . Delirir evde çocuk yapmayın bu kadar da değil

Back