- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
- Konu Sahibi benlumiere
-
İkisi bambaşka şeyler. Mesela biri doktor, biri değil, yeterince açıklayıcı mı. Hey yarabbi.Ne fark eder? Adı pedagog değil çocuk psikiyatristi olunca ne değişiyor? Saçmaladınız haklı çıkacam diye.
Çocuk yapmayın!
O
Onun ne iş yaptığını tartışmıyorum ki.
Pedagog la çocuk psikiyatristinin aldığı eğitim arasında fersah fersah fark var diyorum ama senin küçük beynin algılamıyor.
Sen de git tacizci çocuklar yetiştirmeye devam et. Yarın bir gün cezaevine girerse, çok normal canım dersinoyyy oyyyy. gerçekten çok boşsun . bunla uğraşacağına tedavi ol.
İkisi bambaşka şeyler. Mesela biri doktor, biri değil, yeterince açıklayıcı mı. Hey yarabbi.
Pedagog 1980 lerde vardı. Artık yok. Ve bu eski meslek, doktor değildi. Zekan alır umarımaaa pedagog diye bir şey yok.cahilin biri öyle demişti
yapar bizim çocuklarımıza bela olur maalesefDeğil. Çocuk yapmayın.
Sen de tacizci yetiştirme nolurDeğil. Çocuk yapmayın.
Sıkıntılı biri varsa o da sensin.Çocukların büyük çoğunluğu bu tür şeyleri merak eder.Ergen misin çocuk musun Nesin sen.yetişkin birinin böyle cahilce şeyler yazabileceğini düşünmüyorum ya da akıl yoksunu filansın normal değilsin senEv
Evet, sizinki bayaa sıkıntılı.
Sizinkiler tecavüzcü olmasın, başka bir şey istemeyizyapar bizim çocuklarımıza bela olur maalesef
Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim.
Şahit olmadım vurduguna. Ben duruma çok sinirlendim zannetim ki annesi de oglunun bu durumuna sinirlenir kızar öfkeyle benim düştüğüm hataya düşer . Ama amaaan neyse ne diyecek gibi tavrı vardı konusmanim başında
yapar bizim çocuklarımıza bela olur maalesef
Sizin çocuk taciz edilince sessiz kalıyor musunuz. Aman canım ne var mı diyorsunuzSıkıntılı biri varsa o da sensin.Çocukların büyük çoğunluğu bu tür şeyleri merak eder.Ergen misin çocuk musun Nesin sen.yetişkin birinin böyle cahilce şeyler yazabileceğini düşünmüyorum ya da akıl yoksunu filansın normal değilsin sen
Neyse sayemde siz de öğrendiniz.Yapmasın lütfen ya. Pedagogla psikiyatrist arasındaki farkı öğrenmek için harcadığı zamanı keşke çocuk gelişimiyle ilgili bir iki makale okuyarak geçirseydi daha faydalı olurdu.
Sen de tacizci yetiştirme nolur
Yapmasın lütfen ya. Pedagogla psikiyatrist arasındaki farkı öğrenmek için harcadığı zamanı keşke çocuk gelişimiyle ilgili bir iki makale okuyarak geçirseydi daha faydalı olurdu.
Siz normalleştirmeye devam ederseniz, ergenliğinde kızları rahatsız edecek sizinki. Kızlarımızı cafelere plajlara yollayamayacağız. Lütfen çocuğunuza öğretin, kadınları rahatsız etmemeyi.Çocuk yapmama konusunda anlaştık inşallah. Lütfen çocuk sahibi olmayın.
Güzellikle yazıyorum anlamayacaksınız ama yine de yazayım. 7 yaşındaki çocuktan suyunu da sıksanız tacizci çıkaramazsınız.
Çocuğun anladığı yaşa gelince bu konuları uygun bir dil ile anlatması gerekiyor terbiyeden kastım buCogu çocuk aynı benzer şeyleri yapmış bende kendimi hatırladım simdi hepimiz terbiyesiz miyiz.. ne terbiyesi verecek kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?