Allah bağışlasınBende de var bı adet bu anlattiginizdqn merakla bekliyorum :))
Çok geçmiş olsun 2012 li benimki sizinki hangi ay doğumluAllah bağışlasın
Benim ki biraz halsiz bugün babasıyla dışarı çıkmışlardı
malesef çok yorulmuş bir kaçgündür kırgınlık vardı
Sagolun umarım hasta olmaz kan şurubumuz yeni bitti vitaminlerdeÇok geçmiş olsun 2012 li benimki sizinki hangi ay doğumlu
Benimkinden küçukmus nerdeyse bı yaş var aralarındaSagolun umarım hasta olmaz kan şurubumuz yeni bitti vitaminlerde
2013 mayıs
İçmez kiBenimkinden küçukmus nerdeyse bı yaş var aralarında
Eğer içiyorsa adaçayı ıhlamur falan ver bı fincan icsin yeter zaten ona :)
Sizinki okula gidiyor mu ? Evde neler yapıyorsunuzBenimkinden küçukmus nerdeyse bı yaş var aralarında
Eğer içiyorsa adaçayı ıhlamur falan ver bı fincan icsin yeter zaten ona :)
İkinci yılı anaokulunda yarim gün gidiyor çok telefon istiyor gün içinde TV falan benim tek avantajım abisi ile oynuyor yada kardeşiyleSizinki okula gidiyor mu ? Evde neler yapıyorsunuz
Ne güzel sizinkinin kajardeşle varmışİkinci yılı anaokulunda yarim gün gidiyor çok telefon istiyor gün içinde TV falan benim tek avantajım abisi ile oynuyor yada kardeşiyle
Ona rağmen çok hareketli yerinde duramayan bı çocuk oturarak TV izlemez mesela ..
Ya koltuktan koltuğa atlar yada evin içinde daireler çizerek hızlı hızlı yürür
Bugün sabah kalktık TV izlediler sonra kahvaltı falan babası ise gidince aşağıda bisiklet bindiler oynadılar eve geldiler yemek yedik çıktık parka
Akşam üzeri markete gidip geldik yemek yedik ve şuan uyuyorlar
Ama uyanıkken yerinde duramıyor oyun hamuru ve çizim yapmaktan sıkılıyor benimkisi
Bizim geçen sene dört teker biniyordu bu yıl iki teker öğrendi biniyor çok gözü kara o yüzden hemen kapıyor herşeyiNe güzel sizinkinin kajardeşle varmış
Bizimki bisiklet kullanmayı ögrenemedi
Bizim tek sorunumuz boyamayı mesela ben boyayım istiyor yada blockları ben yapayım istiyor
Her dk her saniye yanımda olmak istiyor
Çok çabuk sıkılıyor
Suyla oynamayı seviyor ama çok ıslanıyor etraf
Benimki canına kıyamazBizim geçen sene dört teker biniyordu bu yıl iki teker öğrendi biniyor çok gözü kara o yüzden hemen kapıyor herşeyi
Biraz lider ruhlu bı çocuk onun dediği olmazsa hemen sorun yaşıyor o yüzden başkalarıyla oynatmaktansa evde ailece oynuyoruz
Ranza dan aşağı atlıyor yere en az iki kere biz görürsek ceza veriyoruz hiç acımaz canına dusupte canı yandığı şeyi yapar tekrar tekrar nasıl acıya dayanıklı vücudu var anlamıyorum :/Benimki canına kıyamaz
Bizimki baskın ve inatçı ve heyecanlı olduğu için oyunlara uyum sağlayamıyor kimse oynamıyor bide yaşıtı yok ya küçükler yada çok büyük
Acaba agrı-acı eşiği yok mu ? Yada ilgi çekmeye kendini göstermeye mi çalışıyorRanza dan aşağı atlıyor yere en az iki kere biz görürsek ceza veriyoruz hiç acımaz canına dusupte canı yandığı şeyi yapar tekrar tekrar nasıl acıya dayanıklı vücudu var anlamıyorum :/
Olabilir 1 yaşında kardeşi onu kıskanıyorAma agrı-acı eşiği yok mu ? Yada ilgi çekmeye kjenini göstermeye mi çalışıyor
Ortanca çocuklarda bu oluyor yada geç kardeşi olanlar daOlabilir 1 yaşında kardeşi onu kıskanıyor
Bende ortancayim ama ona göre daha sakindim yani her dediğim yapilmadi şımarık buyumedim ama benim oglum tem tersiOrtanca çocuklarda bu oluyor yada geç kardeşi olanlar da
Hiperaktif olabilir mi ?Bende ortancayim ama ona göre daha sakindim yani her dediğim yapilmadi şımarık buyumedim ama benim oglum tem tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?