- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
Olabilir aslındaDikkat gelişim setleri var hem eğlenceli hemde faydalı tavsiye ederim. Bide aktivite setleri var onlarda güzel. Google bakarsanız dr gibi yerlerde yada internette de var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir aslındaDikkat gelişim setleri var hem eğlenceli hemde faydalı tavsiye ederim. Bide aktivite setleri var onlarda güzel. Google bakarsanız dr gibi yerlerde yada internette de var.
Örnek var mı elinde :))Kagıt bardak oyun etkinliği yapsak mı acaba yarın canım Tenceresiz kaldim anne
Araştıracagım yarın paylaşırımÖrnek var mı elinde :))
Bekliyorum :)Araştıracagım yarın paylaşırım
Teşekkür ederimInstagram hesapları; thedadlab, çocuklarına bilimsel etkinlikler yaptırıyor,
Piapolya, kendi yaptığı etkinlikleri uyguluyor.
#etkinlikönerisi #etkinlikpaylasimi #okuloncesietkinlik ve daha birçok hashtag’le envai çeşit etkinlik bulabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Çocuklarınız sanşlıymış ki ilgilenen bir büyüklri varMerhaba
Bende 39 yaşındayım 2 çocuğum var 14 ve 5 yaşında.Çalışıyorum ben o sebeple gündüz faaliyetlerini babaanne ile yapıyorlar ama aktif ve sosyal bir babaannemiz var.Havalar ısındığından beri daha çok sokaktalar bisiklet park top ama 2 haftadır havalar biraz sönük olduğundan ve rahatsız olduğumuzdan genelde evde olunca daha çok oyuncaklarla haşır neşirler.
Gündüz lego arabalar ve özellikle hayvan oyuncaklarına çok meraklı oğlum çiflikler kuruyorlar.Boyama saatleri var oyun hamuru saatleri var öyle eğleniyorlar.
Bende her akşam eve giderken bir aktivite götürüyorum netten bakıp okulöncesi sitelerden kopya çekiyorum kuşlar penguenler kuklalar maketler kes yapıştırlar o gün hangisini istersek yapıyoruz sayıları yazmayı öğrenmeye başladık 3 e geldik şimdilik tanıyoruz 10 a kadar sayıları ama yazabilme ayrı birşey daha zor.
Öyle kendimce hayata hazırlamaya çalışıyorum.kızım daha kolay bir çocuktu oğlum daha zor bir çocuk mızmız şımarık yaramaz değil ama sanki büyümüşte küçülmüş gibi daha bilmiş daha zorluyor beni belkide yaş diyorum ben mi çok büyüdüm zorlanıyorum.
çok güzeller yazıcım yok bu şekilde kullanamıyorum boyama kitaplarını da yırtıyor tek sayfa akıllıcaEki Görüntüle 2144708 Eki Görüntüle 2144709
bunlarda benim akşama eve götüreceğim etkinlikler oğlumla bunları boyayıp etkinlik yapıcaz. Ben birşeyler götürünce çok eğleniyoruz yemekten sonra başbaşa oğlumla bu etkinlikleri yapıyoruz.