- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi kararmisbulutlar
-
Korkularınızı anlıyorum ve bu konuda haklısınız da. Ama size umut olması açısından kendi ailemden örnek vereceğim. Benim babaannemin ilk eşi çok içer ve dövermiş. Babaannem buna dayanamayarak tek çocuğunu da yanına alıp eşinden boşanmış. Daha sonra hiç evlenmemiş, bekar bir adamla evlenmiş ve bu eşinden de iki çocuğu olmuş. Bunlardan biri benim babam oluyor. Ben lise çağındaydım büyük halamın babasının başka bir adam olduğunu öğrendiğimde ve çok şaşırmıştım. Çünkü dedem onu o kadar çok sahiplenmişti ki, kendi öz çocuklarından hiç ayırmadı. Mirasta bile ona da pay düşmesi için babaannemin üzerine yapmış birçok şeyi. Ben öz babamla senelerdir görüşmüyorum, bana hiçbir faydası yok. Ama büyükbabam üvey baba olmasına rağmen çok iyi davrandı halama. Babaannemi de çok severdi.35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hiçbir insan başkasının çocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne düşünüyorsunuz?? Hem elin adamı sonuçta ya evlenene kadar iyi çıkar da evlendikten sonra çocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana üstüne ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi üvey babayla büyütmem diyorum ne olacak öcü mü üvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde büyümesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gücüm var.sırf param için bile evlenen olurmuş benimle öyle söylüyor.onun dedikleri önemli değil de siz ne düşünüyorsunuz çocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?çocuk açısından artıları eksileri nelerdir?
Sana umut olayım gerçekten aşık olduktan sonra herşeyi halledersin demeye geldim35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hiçbir insan başkasının çocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne düşünüyorsunuz?? Hem elin adamı sonuçta ya evlenene kadar iyi çıkar da evlendikten sonra çocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana üstüne ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi üvey babayla büyütmem diyorum ne olacak öcü mü üvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde büyümesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gücüm var.sırf param için bile evlenen olurmuş benimle öyle söylüyor.onun dedikleri önemli değil de siz ne düşünüyorsunuz çocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?çocuk açısından artıları eksileri nelerdir?
Ben açıkçası bosansam çocuklu olsam asla evlenmem.35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Çok haklısın bu görüşe çok katılıyorum.evlilik çalışan kadına zulüm resmen.anlayışlı ve ev işlerine ortak bir kocan yoksa katmerli zulüm.evliliği asla düşünmüyorum tekrar.elin adamına harcayacağım zamanı parayı hizmeti emeği kendi çocuğuma harcarım diye düşünüyorum Allahın izniyleBen açıkçası bosansam çocuklu olsam asla evlenmem.
Evlilik zor çünkü
Hemde çocukla ikikat zor
Baskasi cocuguma yanbaksa dellenirim.
Ben çocuğumu guzel buyutup yetiştirmeye adarim sahsen.
İlerisi yok yalniz geldik yalniz gideceğiz
Zaten erkekler turkiyede erkenden oluyor
Kadınlar daha fazıla yasiyor cogu kadin hep tek kalıyor
Helede maaşı olan kadin neden ceksin bir adam kahrını
Zaten cocugu da var
Ama yogun sevgi acligi yasarsa bilemem
Kimisi yanindaki erkege cok anlam yüklüyor
Çok ask bocugu yada nebilim sevgi korunma duygusuna sahip onlari bilemem
Ben sahsen sittin sene evlenmem
Cunki evlenince birkez daha emin oldum
Zaten biliyordumda evlilik kadina yük
Hele calisan kadina evlilik zulum.
Anladım ondan evlen dıyor demmkkı. Hakkınızda hayırlısıTemel sebep beni sevmemesi be beğenmemesi geri kalan her şey bahane.elle tutulur bir sebebiniz yoktu.boşanmak istemeidm ama o istedi ve bitti.zaten açık açık da dedi.beni sevmediğini mantık evliliği yaptığını.fiziken de beğenmediği vs.
35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Su yorum cok hosuma gitti. Olaylara bakis acimiz ve tutumumuz her seyi belirliyor bence. Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Onemli olan guvendiginiz ve yaninda mutlu olduguniz biri oldugunda sans vermek, mutlulugu es gecmemek.2. Evliliğini yapmış çocuklu birisi olarak soyleyeyim. Kendi çocuğum kavramını saçma buluyorum. Kendi çocuğum olması için doğurmuş olmam mi gerekiyor? Birisi eşimin birisi benim biyolojik çocuğu olmak üzere 2 çocuk sahibiyim. Ikisi de benim çocuğum. Ikisini de seviyorum, ikisine de kızıyorum ,ikisiyle de oyun oynuyorum, yemek yapıyorum, banyo yaptırıyorum aklınıza ne gelirse ikisine de ben yapıyorum. Anneleri olarak. Aynı şekilde babaları olarakta eşim yapıyor kendi görevlerini. Eksiklerimiz yanlışlarımız olabilir ama bu doğurup dogurmamaya bakmıyor bence.
Evlenme sebebime gelince aşık oldum ama eşimle uzak sehirlerdeydik. Belki aynı şehirde olsam sevgili olur bir süre evlenmezdim. Fakat mevcut şartlarda bizim için en uygunu buydu. Hiç pişman değilim.
Yine boşanmayacağımin garantisini kim veriyor demiştiniz sanirim. Böyle bir garanti yok. Önemli olan bugünü keyifli geçirmek. Işler ters giderse kendi ayaklarınızın üzerinde duran birisisiniz. Yine ayrılırsınız. Bilmiyorum belki de ben çok büyütmüyorum bu mevzuları.
Çok uzun yazmışım. Sonolarak şunu söyleyebilirim. Hayatsizin bildiğiniz gibi yaşayın bence. Sevgiler
Kesinlikle çok teşekkür ederimSu yorum cok hosuma gitti. Olaylara bakis acimiz ve tutumumuz her seyi belirliyor bence. Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Onemli olan guvendiginiz ve yaninda mutlu olduguniz biri oldugunda sans vermek, mutlulugu es gecmemek.
Hatta hatta Cimer'e şu mesajınız şikayet edilmiş bütün bilgilerinizi vermiş bizim ekip.
4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?
Ne olur terapi alin. Yazik gunah cocugunuzawww.kadinlarkulubu.com
Ya bu gerçek miymiş? Umarım değildir, umarım geri zekalının tekinin burada insanları galeyana getirme çabalarından biridir. Cimer'den takip edebiliyor musunuz siz olayın ne olduğunu, hangi aşamada olduğunu? Çok korkutucu bir şey bu ya.Hatta hatta Cimer'e şu mesajınız şikayet edilmiş bütün bilgilerinizi vermiş bizim ekip.
4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?
Ne olur terapi alin. Yazik gunah cocugunuzawww.kadinlarkulubu.com
Bence o yüzden evlenmeni istiyor. Yoksa erkekler kolay kolay çocukları olduğu zaman eski eşlerinin biriyle evlenmesini istemiyor. Evlilik bitse de hâlâ gereksiz bir sahiplenme durumları oluyor bir de çocuk olunca başka bir erkekle aynı evde kalmasını istemiyorlar.Temel sebep beni sevmemesi be beğenmemesi geri kalan her şey bahane.elle tutulur bir sebebiniz yoktu.boşanmak istemeidm ama o istedi ve bitti.zaten açık açık da dedi.beni sevmediğini mantık evliliği yaptığını.fiziken de beğenmediği vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?