Çocukla boşanmış bayanlar tekrar evlilik fikrine nasıl bakıyorsunuz?

kararmisbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
3
5
1
43
35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hiçbir insan başkasının çocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne düşünüyorsunuz?? Hem elin adamı sonuçta ya evlenene kadar iyi çıkar da evlendikten sonra çocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana üstüne ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi üvey babayla büyütmem diyorum ne olacak öcü mü üvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde büyümesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gücüm var.sırf param için bile evlenen olurmuş benimle öyle söylüyor.onun dedikleri önemli değil de siz ne düşünüyorsunuz çocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?çocuk açısından artıları eksileri nelerdir?

Keşke düşünseniz ve karşınıza denginiz çıksa da hayatı paylaşsanız.
Elbette çocuklu anneler 40 değil 4 bin kere düşünmeli, tartmalı, adamı sınamalı, sülalesinin çeteresine kadar bakmalı.
Ama bu demek değil ki başkasının çocuğunu sevemez kimse, hayır öyle bir sever öyle bir baba ya da abi rolüne girer ki ‘ne şanslıyım’ dersiniz.
Kendinizi kapatmayın bu konularda, mutlu olmak ve el ele hayata karşı duracak partnerinizin olması sizin de hakkınız.
Önce bu fikre alışın, sonra biri olsun ve zaman içerisinde evlenir ya da evlenmezsiniz, orası ayrı.

Planla programla olmaması gereken işler bunlar. Yalnız kalmamak için evlenmek, evlilik için en saçma gerekçe.
Yalnız üvey baba ile aynı evde çocuk olayında aynı düşünmüyorum. Kanun buna müsaade ediyor, yeniden evlenen anneden velayeti almıyor mesela. Din de buna müsaade ediyor.
Önemli olan önce SİZE, sonra da sizden daha fazla çocuğunuza merhamet edebilmesi. Müstakbel eşinize güvenirseniz müstakbel üvey babaya da güvenmiş olursunuz zaten. Asla güvenememek sizin güven sorununuzla alakalı. Bunun için psikoloğa gitmenizi öneririm.

Bosanmadım ama bosansam ne baskasına guvenırım nede yıprandıgım bıseyı bırdaha yaparım bosanılacak bı evlılıkten cıkıp tekrar evlenmekmıstemek bana sacma gelıyor elbet vardı ıyı bırılerı ama bekarlık sultanlık cocugunda varsa evlenmeye gerek yok bence ısınde var. Gez toz hayayını yasa cocugunla ne gerek var cocugunu rıske atmaya bır erkek kahrı daha cekmeye. Eskı es de bı degısıkmıs neden ayrıldınız ozrl degılse meraj ettım

Temel sebep beni sevmemesi be beğenmemesi geri kalan her şey bahane.elle tutulur bir sebebiniz yoktu.boşanmak istemeidm ama o istedi ve bitti.zaten açık açık da dedi.beni sevmediğini mantık evliliği yaptığını.fiziken de beğenmediği vs.

2. Evliliğini yapmış çocuklu birisi olarak soyleyeyim. Kendi çocuğum kavramını saçma buluyorum. Kendi çocuğum olması için doğurmuş olmam mi gerekiyor? Birisi eşimin birisi benim biyolojik çocuğu olmak üzere 2 çocuk sahibiyim. Ikisi de benim çocuğum. Ikisini de seviyorum, ikisine de kızıyorum ,ikisiyle de oyun oynuyorum, yemek yapıyorum, banyo yaptırıyorum aklınıza ne gelirse ikisine de ben yapıyorum. Anneleri olarak. Aynı şekilde babaları olarakta eşim yapıyor kendi görevlerini. Eksiklerimiz yanlışlarımız olabilir ama bu doğurup dogurmamaya bakmıyor bence.

Evlenme sebebime gelince aşık oldum ama eşimle uzak sehirlerdeydik. Belki aynı şehirde olsam sevgili olur bir süre evlenmezdim. Fakat mevcut şartlarda bizim için en uygunu buydu. Hiç pişman değilim.

Yine boşanmayacağımin garantisini kim veriyor demiştiniz sanirim. Böyle bir garanti yok. Önemli olan bugünü keyifli geçirmek. Işler ters giderse kendi ayaklarınızın üzerinde duran birisisiniz. Yine ayrılırsınız. Bilmiyorum belki de ben çok büyütmüyorum bu mevzuları.

Çok uzun yazmışım. Sonolarak şunu söyleyebilirim. Hayatsizin bildiğiniz gibi yaşayın bence. Sevgiler

Kendisi brad pitt mi?
Brad Pitt olunca beğenmemekte hakkı var gibi yazmışım.
Zorla evlenmediginize göre adam da bir idrak sorunu var sanırım. Sizi fiziginizi sonrada idrak etmiş

Son düzenleme:
Yni kader kismet tabi ki. Benim aklima muge anlinin “ cocuklu kadinin ozel hayati olmaz” dedigi geldi. Evlenmeyin demem ama her sey ilk sefer gibi olmayacaktir. Kafaniz rahatsa boyle bosveron derim

İnsanlar illa evlenmek zorunda mi? Bir zorunluluk mu? Dayım öldüğünde yengem biri 8 diğeri 6 yaşında 2 çocukla kaldı.evlenmedi.şimdi bu çocuklar 39 ve 37 yaşında.gayet te mutlu.bende çocuğumu üvey baba elinde büyütmek istemezdim.

arkadasim kizi 16 yasina gelene kadar yalniz yasadi, kizi 16 yasina geldikten sonra evlendi, hem de dillere destan bir dugun kina gecesi yapti, kizi nedimesi oldu filan. epeydir gorusmemistim dun sosyal medyasinda dogum yapmis duyurusunu gordum... neden olmadin yani...

Doğmamış bir bebeğe don mu biçeceğiz acaba?

Çocuğunuzun babası evlen dedi diye evlenmeyeceksiniz tabiki.
Biri size evlen canım ne olacak derse de evlenmeyeceksiniz.
Birini gerçekten severseniz, gerçekten güvenirseniz, gerçekten evlenmek isterseniz evleneceksiniz.
Gerçekten, gerçek bir adayla buna karar verirseniz bir gün yukarıdaki soruların hepsi cevaplanmış olur zaten

Ben tercih etmezdim ne gerek var başka bi adamın daha kahrını çekmeye
Cocuk icin de bence cok sorunlu bir durum kaldi ki cocugu olmayan adamlar kadinin cocugunu sahipleiyor veya rol yapiyor kadini elde edene kadar. Ben bura sadece cocugun pskolojisi dusunulsun derjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…