35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hiçbir insan başkasının çocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne düşünüyorsunuz?? Hem elin adamı sonuçta ya evlenene kadar iyi çıkar da evlendikten sonra çocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana üstüne ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi üvey babayla büyütmem diyorum ne olacak öcü mü üvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde büyümesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gücüm var.sırf param için bile evlenen olurmuş benimle öyle söylüyor.onun dedikleri önemli değil de siz ne düşünüyorsunuz çocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?çocuk açısından artıları eksileri nelerdir?
Ben açıkçası bosansam çocuklu olsam asla evlenmem.
Evlilik zor çünkü
Hemde çocukla ikikat zor
Baskasi cocuguma yanbaksa dellenirim.
Ben çocuğumu guzel buyutup yetiştirmeye adarim sahsen.
İlerisi yok yalniz geldik yalniz gideceğiz
Zaten erkekler turkiyede erkenden oluyor
Kadınlar daha fazıla yasiyor cogu kadin hep tek kalıyor
Helede maaşı olan kadin neden ceksin bir adam kahrını
Zaten cocugu da var
Ama yogun sevgi acligi yasarsa bilemem
Kimisi yanindaki erkege cok anlam yüklüyor
Çok ask bocugu yada nebilim sevgi korunma duygusuna sahip onlari bilemem
Ben sahsen sittin sene evlenmem
Cunki evlenince birkez daha emin oldum
Zaten biliyordumda evlilik kadina yük
Hele calisan kadina evlilik zulum.