Çocukken yaptıgınız muzurluklar varmı ? Anlatıp gülelim... :)

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Bazen çocukluga özlem duyuyorum.
Yaptıgımız yaramazlıklar,
Anne babamızı illallah ettirilişlerimiz,
Ve daha bi sürü güzel anı...
Anlatın beraber gülelim...
Mesela Evden tok çıkıp annemizin tembihlemesine ragmen misafirlige gider gitmez acıkmak gibi,
Aslında aç degildik ama merak işte acaba bizde olmayan degişik ne var diye
O ekmek aralarının lezzetleri bir başka olurdu

9 10 yaşlarım sanırım anneme sinirlenince 2 erkek çocuğu(2 3 yaslarinda komşu bebeleri) eve çağırıp annemlerin üstüne balkondan aşağı cislerini yapmasını söylemiştim yaptılar havadan çiş yagdi annemlerin üstüne sonra kapıyı kitledim annem sevgi gösterisinde bulunmasın diye

Çok fenaymışsın..

Anneannem in evindeydim herkes içerde oturuyor

Kuruiberler asılmıştı buzdolabının yanında

Çakmakla oynamayı sever ya her çocuk ben ya 7 ya 8 yaşındayım

Biberlerin en aşağıdan uucndan çakmakla tutuşturup kaçtım sonra mahalleyi turladim dovmesinler diye

Annem çok bagirmisti bana

Yazık hıc düşünmedim demek ki anneannem yaşlı Allah korusun buzdolabı yansa patlasa

Çocukluğum çok şerdi benim

İnsan çocukken sadece eglence düşündügü için

Başkasının evine gidince hiç karnım aç demedim açmısın diye sorarlardı yok derdim :) zaten yemek yemeyi sevmezdim,ama kahve içmeyi çok isterdim cevap çocuklar kahve içmez kararırsın

Ama şimdi aklıma geldi kendi evimizde kardeşimle aramla 9 yaş var o 1 yaş civarındayken ona oyun oynamayı öğretiyorum 10 yaşındayım o sıra koltukta zıplıyorum sonra koltuk kırıldı birden artık nasıl zıpladıysam annemler fark etti bu nasıl oldu diye soruyorlar tabi ben kardeşim kırdı diyorum 1 yaşında ki bebe nasıl kırsın birşey demediler sanırım sonra itiraf etmiştim annemde söylemene gerek yoktu biliyorduk zaten dedi :)

Birde aklıma geldi
4 çocuklu ailenin ikinci çocuğuyum

Babam isciydi her zaman eve muz girmezdi bı kilo alırdı o da aldığı gün biterdi

Çok yemek için sağa sola saklardim
Bazen unuturdum sakladigimi meyve cürürdu sakladığım yerde

Ama çoğu zaman sakladıklarını fazla fazla yiyince sevinirdim :)

Bizde de cocuklar kahve içmez cocugunuz olmaz derlerdi
Yani sende fena sallamışsın
Bende aksine yemem yedirirdim

Bizde de cocuklar kahve içmez cocugunuz olmaz derlerdi
Yani sende fena sallamışsın

Bende aksine yemem yedirirdim
Evin en büyük cocuguysan öyle olur benim büyük oglumda öyle küçük kendinin kini yer birde abisine yanaşır hiç vermicem demez olsun annem yesin nolcak sanki der bide bana :)

Annem anlatır 2.5. 3 yaş civarındayken yaptığım bir olayı çantalı-şapkalı bir pembe elbisem vardı hala saklar nereye gitsem sürekli onu giymek istermişim tabi yine bir yere gidecekmişiz tabi ben bu elbiseyi istemişim annem inatla farklı elbise giydiriyor tabi ben kinleniyorum ertesi gün annem evin içinde koku alıyor ama kaka kokusu tuvaletimi vs biliyorum her odanının kapısının arkasına kaka yapmışım azar azar annem görmedem sonrada divanın altına girip saklanmışım beni orada bulduğunda neden yaptığımı soruyormuş sen bana elbisemi vermedin ben de o yüzden yaptım demişim.

Evin en büyük cocuguysan öyle olur benim büyük oglumda öyle küçük kendinin kini yer birde abisine yanaşır hiç vermicem demez olsun annem yesin nolcak sanki der bide bana :)
En büyük degilim ama kendimi bildim bileli hep başkalarını düşünürüm.

Aynen öyle..
Ama can çıkar huy çıkmaz..
Mesela bi pasta kessem büyük olsa biri en sevdigim pasta bile olsa onu veririm karşıya :)
Örnek tabi bu..
Bende tan tersi evledimsa büyüğünü else küçüğünü veririm o yüzden 80 kiloyum yaa

Ben orta okuldayken çok nalet bir çocuktum. Bütün öğretmenler benden şikayetçiydi. Bir de tam kafa dengi sınıf arkadaşım vardı , birlikte pislik yaptığımız, hahaha. Ama aynı zamanda çok çalışkan bir çocuktum. Öğretmenler kızsa da severdi. Öyle de bir şey.

Hahaahhaha bu iyiymiş bi sürü çeyrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…