• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken yaptıgınız muzurluklar varmı ? Anlatıp gülelim... :)

Erkek kardeşimle aramda iki yaş var. Bazen çok iyi anlaşırmışız bazen de tekmeler tokatlar falan. Babam bize walkman almış bugünün mp3 ü. O zamanın şartları bir tane alabilmiş büyük çocuk olarak ben sahiplenmişim. Kardeşim bir kez de ben dinleyeyim dedikçe köşe bucak saklamışım. Biraz zaman sonra hevesimi aldığım için midir nedir dinlemesi için ona vermişim. Ama kulaklığı kulağına tam oturtamamış, takıyor kulağına elini çekiyor düşüyor öyle bir görüntü. Gelip abla bu benim kulağıma olmuyor demiş. Ben de denemişim, baktım düşüyor ben de takamıyorum başlamışım kulağını çekiştirmeye. Annem önce anlayamamış ne olduğunu, kardeşimin suratına bakınca canının yandığını anlamış. Hannibalizm kızım napıyorsun diye koşarak yanımıza gelmiş. Napabilirim anne kulaklık kulağına olmuyor kulağını büyütmeye çalışıyorum demişim.

Hannaz Hannaz senin yok mu yaptığın muzurluk

KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen çok akıllı bı cocukmuydun sedaaa
İlkokul 2 yada 3 teyim mahallemizde bi kız var ama su gibi güzel:)
Bizde yakın arkadaşız ama o gün bişey oldu küstük
Sonra beni oynatmadi oyunda ip onundu
Bide ben haksizdim yani cirkeflik yaptiydim:))
Sonra eve de gitmiyorum annem bi daha çıkarmaz girdimmi

Gittim kapı kapı bütün köyün çocuklarını çağırdım maç yapalım diye
15-20 kişi olduk
Tabi okulun bahçesi yerine köyün biraz dışında piknik alani bar oraya götürdüm:))
Güzel kıza sinirliyim ya ipini bana oynatmafi

Ama biz aksama kadar oynadık eglendik falan ama küçüğüz köyü bulamıyoruz:))))

Hava falan karardi epey
Gece 1 gibi bütün köylüler ellerinde fenerle geliyorlar
Ama biz zaten korkmuşuz uzaylılar sanıp iyice kaçıyoruz:))
Neyse artık bi şekilde aldılar bizi babalarimiz cok korkmuşlar sarılıyoruz falan ama eve geldikten sonra hepimiz bi ton sopa yemistik annelerimizden:KK70::KK70::KK70:

Hepsi benim suçum:KK70:

9 10 yaşlarım sanırım anneme sinirlenince 2 erkek çocuğu(2 3 yaslarinda komşu bebeleri) eve çağırıp annemlerin üstüne balkondan aşağı cislerini yapmasını söylemiştim:bicak: yaptılar:KK53: havadan çiş yagdi annemlerin üstüne :KK45:sonra kapıyı kitledim annem sevgi gösterisinde bulunmasın diye:KK8:
Bende annemin başından aşağıya su döktüm
Annem komşuya gidiyor hemen gelicem diyordu gelişi en az iki saati buluyordu
İkinci katayız annem kapıdan çıkarken ben sevim teyzeme gidiyorum gelirim şimdi dedi
Bekle dedim banyodan bi kova suyu kaptım kadının başından aşağıya döktüm
Su gibi git su gibi gel dedim
Tabi su gibi geldi
Sonrasını anlatmayayım fazla şiddet içerir

orta okuldaydim, stadyumda mac izliyoruz. yanimda yabanci bi amca vardi elinde bira. önümde iki tane kiz. mac izlemeye degil popo göstermeye gelmisler. acayip sinir ettiler beni sürekli arkaya dogru gelmeler beni ezmeler zaten kücügüm. adamin elinden birayi birden cekip aldim kizin basindan asagi döktüm. bos bardagi direk adamin eline geri verdim. kiz geri döndü hemen ben tabi amcaya dogru baktim amca naptin der gibi... kizlar iki saniyede kayip oldu.

Bazen çocukluga özlem duyuyorum.
Yaptıgımız yaramazlıklar,
Anne babamızı illallah ettirilişlerimiz,
Ve daha bi sürü güzel anı...
Anlatın beraber gülelim...
Mesela Evden tok çıkıp annemizin tembihlemesine ragmen misafirlige gider gitmez acıkmak gibi,
Aslında aç degildik ama merak işte acaba bizde olmayan degişik ne var diye :KK53:
O ekmek aralarının lezzetleri bir başka olurdu :KK51::KK48:
Kaşlarimi kesmiştim sonra annem anlamasın diye tüm saclarimi önüme alıyordum ve akşam çok erken uyuyordum kimse gormesin diye. Annemde kucukken jiletle tum kasini kazimis kaş öyle alınıyor sanıyormuş çocukken o yüzden sana kızamam bende yaptım dedi ana anneannem oklava ile dövmüş annemi . Annem beni dövmemişti:))

Kan hapı vardı çilekli onu gizli gizli şeker gibi yiyordum annem gormeden .
Bir kere de burnuma nohut soktum cikaramadim doktor çıkardı.
Kulağımi kiprit ile deldim karıştırırken içinde kaldı kiprit doktor çıkardı.
Küçüktüm evde topuklu ayakkkabı buldum onu giydim annemde yerleri yeni silmiş koşarken düştüm kolumu kirdim .
Evde annemlerle aram bozulunca çantamı hazırlayıp mektup yazip eve birakip merdivende oturuyordum .ahahhaha :))))
Küçükken ne yaramazmışım ya bide annem en uslu sendin diyor düşünün ben boyleysem diğerleri nasıl .
Dedem 3 paket cipsi almıştı ben küçüktüm yine kardeşlerim ve benim icin ben kendiminkini yedim kardeşlerim okuldaydi divanın altına saklanip sessizce diğer cipsileri de yedim yakalandım rezil oldum tabi.
Düşünsem birsürü vardır.

Altin merakim demekki hep varmış. Annemin bebeklere taktiği ceyrekleri gizlice geri cikartirdim. Üstüne ikinciyi de alirdim. Bu böyle baya baya devam etmişti. Annem sonra kumbaramin icinde buldu hepsini...
Annem zorla iyade etdirdi... nasil utanmışdim
Bu çok fenaymıs:KK53::KK70:

Cok kızmışdi vallah. Resmen büyük capli hirsizlik. Bide daha 5 yaşımdaydım bunu yaparken. Nerden cakdiysam altinin degerli birşey olduğunu
Şimdi olsa çocukları psikologa götürürüz kesin:KK70:
Bi tane daha almak cok iyiymis.5 yaşında altın merakı :)) hala seviyorsunuz sanırım:))

Kurban bayramında annem etleri avluda hallederken yanındaki çakmağı alıp tam taraftaki komşunun dışarıda olan tuvaletini yakmistim karşıda da park var parktan dumanları görenler itfaiyeyi aramış. bakkalın kızı koşup gelmiş merve tuvaleti yakiyo şengül abla diye anneme. Annem de yanında bi kova su varmış onu dokmus öyle böyle sondurmus itfaiyeyi geri aramışlar sondu gelmeyin die

Ben çok uslu bir çocuktum ama ben bile yaramazlık yapmışım :D saçımı kesmistim. Gözüme geliyordu toka takmaya üşendim tuttum kestim :D

Mahallenin bütün çiçeklerini calardim her bahçeden hergün bitane fazlası yok. bigun yine iş başındayım komşu gümüş ün emine abla vardı lakabı gümüş tu. Onun bahçesinden gül çalarken gel kızım ben veriyim sana eline diken batar dedi bitane gül verdi ogün eğer kızıp kovalasaydi beni hergün tekrar calardim çiçeklerini sonraki günler başka bahcelerden calardim onun bahçesini atlardim.

Küçükken evimiz cadde kenarindaydi yola çok yakın diye annem sokağa cikmami istemezdi evde de daralinca evden kacardim annem de kapıyı kilitliyodu kacmayim die. tabi ben durarmiyim balkondan atlayip kaciyodum ev birinci kat. balkonu kilitliyodu sonrasında camın demirlerinin üstünden atlayip balkona iniyodum sonrasında tekrar sokağa kaciyodum. Ay şimdi hamileyim benim kızım da yaramazligi bana çekmesin diye eşimle dua ediyoruz :) eşim ben sana bakarak melekmisim benim tek yaramazligim kiz kardeşimi dovuyodum dio

Back
X