Bunu ben de yapmıştım kakül yapacağım diyeBen çok uslu bir çocuktum ama ben bile yaramazlık yapmışımsaçımı kesmistim. Gözüme geliyordu toka takmaya üşendim tuttum kestim
Ne güzel amcanız anladığı halde ustunuze gelip sizi üzmemişayy super topic bende mevzuu cook hemen anlatayım
benım babam sabun ımalatcısı . fabrıkamız var fabrıkamızın buyuk bır bahcesı var bunu nıye anlatıyorum cunku ;
eskıden sabunlar yapılır kesılır kurutmak ıcın sergı alanına kule gıbı dızılırdı 1 hafta bekletılırdı. 20 sene onceden bahsedıyorum ...
babam cok yuklu bır sıparıs aldı ve yurt dısına gıttı (amcamla ortaklar) amcamda sehır dısında 1 gunlugune ve sabunlar abimle bızımkılerın sag kolu abımıze emanet
e arac bahcede guzel guzel duruyor ... nasıl guzel yıkanmıs mis gibi , bır yandan da calısanlar sabunları dızıyor
abıme dedım. hanı bana araba ogretecektın ? hazır bızımkılerde yok ortam musaıt tamam dedı bın hadı
vites r deymis ben ne bıleyım oyleyken gaza basınca gerı gıdılecegını ?
basmamla sabun kulesı mırcık mırcık ezılmesın mı ?
(kısa bır not : yerıne sabun yapıp koyma olanagı yok hem sure yetmez hemde her kazandan cıkan sabun bır oncekıyle aynı olmaz onu tutturabılmemız ıcın 50 yıl bu ısı yapıyor olmam gerek bunu yapan babam ve yurt dısında)
velhasıl...
o sabun kulesını komple yerınden kazıdık hıc olmamıs yokmus gıbı davranıyoruz tum personellerde dahil cunku amcamın bızı öldurecegınden korkuyoruz
amcam ertesı gun bı geldı baktı sayıyor sayıyor kule eksık
kule yerınde yoksoruyor herkes bız gormedık dıyor ... amcam cıldırdı sızofrenmı oldum ben dıye sabun eksık cıktıgı ıcın fırmaya fazlasıyla sabun hedıye etmek zorunda kalındı falan
bunun ustunden 10 sene gectı bı bayram gunu yoldayız amcama sana bır ıtırafda bulunucam dedım ...
dıkkat kesıldı
ogunu tum gerceklıgıyle anlattım
bılıyorum dedı
kameraya bakmısabımle ben kucuk beynımızle ısı cozduk sanıyoruz rezillik
Ay ben de bunun bir değişini yapmıştım bayramda 2.sınıfa giderken çocukken en iyi arkadaşım kapı komşumum oğlu idi halada öyle en iyi arkadaşım :) annemler o dönem bayram için çikolata almışlardı tabi benden saklıyorlar vitrinin içine koymuşlar arkadaşımın aileside almış çikolata bir kaç gün önceden onun annesi tatlı yapmış birde tabi biz iki kafadar bir araya geldik kapılarımız sürekli açık zaten karşılıklı eski komşulukları bilirsin :) ben evde ki çikolatayı oda evde ki çikolata ve tatlıyı getirdi bir güzel yedikbırde cıkolata maceram var benım
dedemler ankarada yasıyor annem ankaralı benım...
ne zaman antebe gelseler ellerı kolları dolu gelırler kutu kutu cıkolata getırırler
ılk bıze geldıler babam karsıladı ...bıze, tum cocuklarına, torunlarına ,zıyaret edeceklerı herkese cıkolata almıslar 20 kutu falan cıkolata var
ya evdekı cıkolata canavarını nasıl unuturlar bılmıyorum
annem guya benden saklamıs vıtrının ustune koymushalbukı benım ılk bakacagım yer orası
gece herkes uyudu gıttım actım hepsını bır guzel yedım
ama ne yeme... allahım yedıkce yıyesım gelıyor 4 saat falan surdu sanırım yemek cunku hava aydınlanmaya baslamıstı cıkolatalar bıttıgınde
gıttım yatagıma uyudum hayır bırde nasıl bır kafaya sahıpsem sankı bılmıcekler anlamıcaklar butun kutuları bosaltmısım barı bırını tırtıkla dimiuyudum uyandım ben şok
alerjı olmusum tum vucudum kabarmıs
neyse ınsafa mı geldıgımden artık doydugumdan mı bılmıyorum 20 kutudan 1 tanesınde ısırılmıs yarım cıkolata bırakmısım
babam allah razı olsun dedı
Cilginsiniz yaAy ben de bunun bir değişini yapmıştım bayramda 2.sınıfa giderken çocukken en iyi arkadaşım kapı komşumum oğlu idi halada öyle en iyi arkadaşım :) annemler o dönem bayram için çikolata almışlardı tabi benden saklıyorlar vitrinin içine koymuşlar arkadaşımın aileside almış çikolata bir kaç gün önceden onun annesi tatlı yapmış birde tabi biz iki kafadar bir araya geldik kapılarımız sürekli açık zaten karşılıklı eski komşulukları bilirsin :) ben evde ki çikolatayı oda evde ki çikolata ve tatlıyı getirdi bir güzel yediktabi evdekiler fark etti ama onlar korkuyor bir yandan hasta olacaklar diye ertesi gün hasta olduk tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?