Ahahahaha oysa biz seni hanım hanimci k naif diye tanıdıkOlmaz mııı, ne çekti annem benden erkek çocuğu gibiymişim , orta 1' e giderken bi grup erkek çocuğu gelip babama şikâyet etmişlerdi beni
Minik Duduklu Tencere
Ahahahaha oysa biz seni hanım hanimci k naif diye tanıdık
Bende ayniyirm şimdi herkes diyor ne kadar sakin ne kadar oturaklıKüçükken öyle değilmişim işte :)))
Bende ayniyirm şimdi herkes diyor ne kadar sakin ne kadar oturaklı
Küçükken mahalledeki kadınların korkulu ruyasiydim
İlkokul 2 yada 3 teyim mahallemizde bi kız var ama su gibi güzel:)
Bende annemin başından aşağıya su döktüm9 10 yaşlarım sanırım anneme sinirlenince 2 erkek çocuğu(2 3 yaslarinda komşu bebeleri) eve çağırıp annemlerin üstüne balkondan aşağı cislerini yapmasını söylemiştimyaptılar havadan çiş yagdi annemlerin üstüne sonra kapıyı kitledim annem sevgi gösterisinde bulunmasın diye
Kaşlarimi kesmiştim sonra annem anlamasın diye tüm saclarimi önüme alıyordum ve akşam çok erken uyuyordum kimse gormesin diye. Annemde kucukken jiletle tum kasini kazimis kaş öyle alınıyor sanıyormuş çocukken o yüzden sana kızamam bende yaptım dedi ana anneannem oklava ile dövmüş annemi . Annem beni dövmemişti:))Bazen çocukluga özlem duyuyorum.
Yaptıgımız yaramazlıklar,
Anne babamızı illallah ettirilişlerimiz,
Ve daha bi sürü güzel anı...
Anlatın beraber gülelim...
Mesela Evden tok çıkıp annemizin tembihlemesine ragmen misafirlige gider gitmez acıkmak gibi,
Aslında aç degildik ama merak işte acaba bizde olmayan degişik ne var diye
O ekmek aralarının lezzetleri bir başka olurdu
Bu çok fenaymısAltin merakim demekki hep varmış. Annemin bebeklere taktiği ceyrekleri gizlice geri cikartirdim. Üstüne ikinciyi de alirdim. Bu böyle baya baya devam etmişti. Annem sonra kumbaramin icinde buldu hepsini...
Annem zorla iyade etdirdi... nasil utanmışdim
Bu çok fenaymıs
Şimdi olsa çocukları psikologa götürürüz kesinCok kızmışdi vallah. Resmen büyük capli hirsizlik. Bide daha 5 yaşımdaydım bunu yaparken. Nerden cakdiysam altinin degerli birşey olduğunu
Şimdi olsa çocukları psikologa götürürüz kesin
Bi tane daha almak cok iyiymis.5 yaşında altın merakı :)) hala seviyorsunuz sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?