• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken yaptıgınız muzurluklar varmı ? Anlatıp gülelim... :)

Benim de var baya yaramazlıklarım ama en masum olan bi anımı anlaticam :dondurma:
Annemle komşumuz otururken, bebek nasıl oluyor diye sordum. 6 yaşlarımda felanım..
Birbirine baktılar, sonra komşumuz dedi ki; suyun içine asprin atıyorsun, bebek oluyor..
Neyse eve gittim bi kaba su doldurdum, içine de bi kaç aspirin attım, seviniyorum bebeklerim olacak diye. :deli:
Havayı aldım..
Tabii yıllaar yıllar sonra bu işin sırrını çözdüm amma 1000 de 1 tuttu :KK70:

Evimizin karsiisi parkti parkta oynarken ev sahibinin küçük torunu geldi beraber oynuyoruz o erkek ama biraz safcaydi. büyük torunu da geldi ahmet isir ahmet vur merveye dio. yapma bak ahmet dinleme dedikçe vuruyo falan dönüp dönüp buna bi vurdum. dudağı kanamaya başladı ağlayarak eve gitti. annesi sormuş noldu diye oda kiracının kızı dövdü demiş bide annesi vurmuş kızdan dayak yedin sen die

ayy super topic bende mevzuu cook hemen anlatayım
benım babam sabun ımalatcısı . fabrıkamız var fabrıkamızın buyuk bır bahcesı var bunu nıye anlatıyorum cunku ;
eskıden sabunlar yapılır kesılır kurutmak ıcın sergı alanına kule gıbı dızılırdı 1 hafta bekletılırdı. 20 sene onceden bahsedıyorum ...

babam cok yuklu bır sıparıs aldı ve yurt dısına gıttı (amcamla ortaklar) amcamda sehır dısında 1 gunlugune ve sabunlar abimle bızımkılerın sag kolu abımıze emanet

e arac bahcede guzel guzel duruyor ... nasıl guzel yıkanmıs mis gibi , bır yandan da calısanlar sabunları dızıyor

abıme dedım. hanı bana araba ogretecektın ? hazır bızımkılerde yok ortam musaıt tamam dedı bın hadı
vites r deymis ben ne bıleyım oyleyken gaza basınca gerı gıdılecegını ?

basmamla sabun kulesı mırcık mırcık ezılmesın mı ?

(kısa bır not : yerıne sabun yapıp koyma olanagı yok hem sure yetmez hemde her kazandan cıkan sabun bır oncekıyle aynı olmaz onu tutturabılmemız ıcın 50 yıl bu ısı yapıyor olmam gerek bunu yapan babam ve yurt dısında)

velhasıl...

o sabun kulesını komple yerınden kazıdık hıc olmamıs yokmus gıbı davranıyoruz tum personellerde dahil cunku amcamın bızı öldurecegınden korkuyoruz :D
amcam ertesı gun bı geldı baktı sayıyor sayıyor kule eksık
kule yerınde yok :D soruyor herkes bız gormedık dıyor ... amcam cıldırdı sızofrenmı oldum ben dıye sabun eksık cıktıgı ıcın fırmaya fazlasıyla sabun hedıye etmek zorunda kalındı falan

bunun ustunden 10 sene gectı bı bayram gunu yoldayız amcama sana bır ıtırafda bulunucam dedım ...
dıkkat kesıldı
ogunu tum gerceklıgıyle anlattım
bılıyorum dedı
kameraya bakmıs :olamaz: abımle ben kucuk beynımızle ısı cozduk sanıyoruz rezillik

yıne bır bayram gunu ...
babanemdeyız ıcerısı nasıl kalabalık nasıl anlatamam ozaman anaokuluna gıdıyorum
benımde terzılıge bı merakım vardı babanemde annanemde dıkıs hocası ondan heralde
herkes mısafırle ılgılenıyor bende cok sessız bır cocugum varlıgım yoklugum bir...

dıp odada kendı kendıme oynarken aklıma super bı fıkır geldı
actım babanemın dolabını aldım makası bır guzel perdesını kestım
parça pıncık
nıye cunku bebegıme gelınlık dıkıcem :olamaz:
bı guzel yaptım ettım kendımce aksam oldu eve gıttık gunler gectı ses yok bende de hersey yolunda bebegımın bır gelınlıgı var
annem ne ıstedın kızım babanenın perdesınden dedı :D bırsey olur hala lafı edılır dalga gecerler benle

bırde cıkolata maceram var benım
dedemler ankarada yasıyor annem ankaralı benım...
ne zaman antebe gelseler ellerı kolları dolu gelırler kutu kutu cıkolata getırırler
ılk bıze geldıler babam karsıladı ...bıze, tum cocuklarına, torunlarına ,zıyaret edeceklerı herkese cıkolata almıslar 20 kutu falan cıkolata var

ya evdekı cıkolata canavarını nasıl unuturlar bılmıyorum
annem guya benden saklamıs vıtrının ustune koymus :D halbukı benım ılk bakacagım yer orası
gece herkes uyudu gıttım actım hepsını bır guzel yedım
ama ne yeme... allahım yedıkce yıyesım gelıyor 4 saat falan surdu sanırım yemek cunku hava aydınlanmaya baslamıstı cıkolatalar bıttıgınde

gıttım yatagıma uyudum hayır bırde nasıl bır kafaya sahıpsem sankı bılmıcekler anlamıcaklar butun kutuları bosaltmısım barı bırını tırtıkla dimi :D uyudum uyandım ben şok
alerjı olmusum tum vucudum kabarmıs

neyse ınsafa mı geldıgımden artık doydugumdan mı bılmıyorum 20 kutudan 1 tanesınde ısırılmıs yarım cıkolata bırakmısım
babam allah razı olsun dedı :D

ayy super topic bende mevzuu cook hemen anlatayım
benım babam sabun ımalatcısı . fabrıkamız var fabrıkamızın buyuk bır bahcesı var bunu nıye anlatıyorum cunku ;
eskıden sabunlar yapılır kesılır kurutmak ıcın sergı alanına kule gıbı dızılırdı 1 hafta bekletılırdı. 20 sene onceden bahsedıyorum ...

babam cok yuklu bır sıparıs aldı ve yurt dısına gıttı (amcamla ortaklar) amcamda sehır dısında 1 gunlugune ve sabunlar abimle bızımkılerın sag kolu abımıze emanet

e arac bahcede guzel guzel duruyor ... nasıl guzel yıkanmıs mis gibi , bır yandan da calısanlar sabunları dızıyor

abıme dedım. hanı bana araba ogretecektın ? hazır bızımkılerde yok ortam musaıt tamam dedı bın hadı
vites r deymis ben ne bıleyım oyleyken gaza basınca gerı gıdılecegını ?

basmamla sabun kulesı mırcık mırcık ezılmesın mı ?

(kısa bır not : yerıne sabun yapıp koyma olanagı yok hem sure yetmez hemde her kazandan cıkan sabun bır oncekıyle aynı olmaz onu tutturabılmemız ıcın 50 yıl bu ısı yapıyor olmam gerek bunu yapan babam ve yurt dısında)

velhasıl...

o sabun kulesını komple yerınden kazıdık hıc olmamıs yokmus gıbı davranıyoruz tum personellerde dahil cunku amcamın bızı öldurecegınden korkuyoruz :KK70:
amcam ertesı gun bı geldı baktı sayıyor sayıyor kule eksık
kule yerınde yok :KK70: soruyor herkes bız gormedık dıyor ... amcam cıldırdı sızofrenmı oldum ben dıye sabun eksık cıktıgı ıcın fırmaya fazlasıyla sabun hedıye etmek zorunda kalındı falan

bunun ustunden 10 sene gectı bı bayram gunu yoldayız amcama sana bır ıtırafda bulunucam dedım ...
dıkkat kesıldı
ogunu tum gerceklıgıyle anlattım
bılıyorum dedı
kameraya bakmıs :olamaz: abımle ben kucuk beynımızle ısı cozduk sanıyoruz rezillik
Ne güzel amcanız anladığı halde ustunuze gelip sizi üzmemiş

Küçükken kıyafetlerimi keserdim bende çünkü modaciymisim oyleydim aklimca ahahhaha . Annem de yine kızamıyordu zavallım çünkü oda küçükken anneannemin aldığı şeyleri kesiyormuş ben sana nasıl kızayım kendi yaptığım şey için diyordu .
Annem bi gün küpe yapıyorum diye ipe boncukları dizmiş sonra kulağına geçirmiş iğne ile ( annemin canı çok pekti artık yaşlandı ama gençken gıkı çıkmazdı) gece yatıyor sabah bir kalkıyor kulak memesi ikiye ayrılmış hakkatende öyle hala kulak memesi sadece hafif birleşmiş bide kulağının o kismi sarkmış gördükçe gülüyor ben çok yaramazdim hak ettim diye

Bende sevdim burayı kimsenin yaramazligi yokmu başka

Bikeresinde akşam misafir geldi gelen kişi de aşırı pimpirikli birisi suyla oynamaya bayılan bi insan. bayağı kucugum tam tuvalete giricem o geldi tuvalete girmek için tabi ben kenara çekildim ama çok sikistim. bekliom bekliom cikmio daraldim altima yapicam az kaldı en sonunda dayanamadım lazimligim vardı dur şuna yapiyim cisimi o çıkınca dokerim dedim tabi çocuk aklı o bayağı gec çıktı bende unuttum orda. büyük tuvaletimi de yapmışım. evde bisi kokuyo ama annem ariyo cikio bulamiyo ariyo cikiyo bulamiyo derken ev sahibiyle konusuyolar. durum bole bole dio bi koku var ama bulamiyom diyo. ev sahibi de yatağın altında kedi ölmesin diyo. bizim bikere yatağın altında kedi ölmüş o kokuyomus oraları aradinmi dio. Annem eve gelince yatağın altindakileri çıkarıp bi bakiyoki lazimligin içinde kurumus taş gibi olmuş. Daha hâlâ anlatıp utanmama vesile olurlar :)

bırde cıkolata maceram var benım
dedemler ankarada yasıyor annem ankaralı benım...
ne zaman antebe gelseler ellerı kolları dolu gelırler kutu kutu cıkolata getırırler
ılk bıze geldıler babam karsıladı ...bıze, tum cocuklarına, torunlarına ,zıyaret edeceklerı herkese cıkolata almıslar 20 kutu falan cıkolata var

ya evdekı cıkolata canavarını nasıl unuturlar bılmıyorum
annem guya benden saklamıs vıtrının ustune koymus :KK70: halbukı benım ılk bakacagım yer orası
gece herkes uyudu gıttım actım hepsını bır guzel yedım
ama ne yeme... allahım yedıkce yıyesım gelıyor 4 saat falan surdu sanırım yemek cunku hava aydınlanmaya baslamıstı cıkolatalar bıttıgınde

gıttım yatagıma uyudum hayır bırde nasıl bır kafaya sahıpsem sankı bılmıcekler anlamıcaklar butun kutuları bosaltmısım barı bırını tırtıkla dimi :KK70: uyudum uyandım ben şok
alerjı olmusum tum vucudum kabarmıs

neyse ınsafa mı geldıgımden artık doydugumdan mı bılmıyorum 20 kutudan 1 tanesınde ısırılmıs yarım cıkolata bırakmısım
babam allah razı olsun dedı :KK70:
Ay ben de bunun bir değişini yapmıştım bayramda 2.sınıfa giderken çocukken en iyi arkadaşım kapı komşumum oğlu idi halada öyle en iyi arkadaşım :) annemler o dönem bayram için çikolata almışlardı tabi benden saklıyorlar vitrinin içine koymuşlar arkadaşımın aileside almış çikolata bir kaç gün önceden onun annesi tatlı yapmış birde tabi biz iki kafadar bir araya geldik kapılarımız sürekli açık zaten karşılıklı eski komşulukları bilirsin :) ben evde ki çikolatayı oda evde ki çikolata ve tatlıyı getirdi bir güzel yedik :KK70:tabi evdekiler fark etti ama onlar korkuyor bir yandan hasta olacaklar diye ertesi gün hasta olduk tabi:KK70:

Ay ben de bunun bir değişini yapmıştım bayramda 2.sınıfa giderken çocukken en iyi arkadaşım kapı komşumum oğlu idi halada öyle en iyi arkadaşım :) annemler o dönem bayram için çikolata almışlardı tabi benden saklıyorlar vitrinin içine koymuşlar arkadaşımın aileside almış çikolata bir kaç gün önceden onun annesi tatlı yapmış birde tabi biz iki kafadar bir araya geldik kapılarımız sürekli açık zaten karşılıklı eski komşulukları bilirsin :) ben evde ki çikolatayı oda evde ki çikolata ve tatlıyı getirdi bir güzel yedik :KK70:tabi evdekiler fark etti ama onlar korkuyor bir yandan hasta olacaklar diye ertesi gün hasta olduk tabi:KK70:
Cilginsiniz ya :D

Şimdi yesek o tadı keyfi alamayiz iyiki yemisiz :D

Back
X