- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.749
- 1.223
- 52
Amin inşallah..
Gerçekten çok üzücü,çözümü olmaması daha üzücü. Maalesef katlanarak devam ediyor tüm kötülükler ..servis işi de çok sıkıntılı, yazık o yavru da nasıl korkmuştur..
Ben de kızlarım için uzaklaşmak istiyorum .şimdi küçükler ama büyüyecekler ve o zaman bu şehirde onları koruyamayacağım, her an yanlarında olamayacağım .gitmek istediğim yer burdan çok uzak değil fakat temiz .
Kızın adına sevindim , ne güzel büyümüş, meslek sahibi olmuş . Umarım hayatı boyunca olumsuz hiçbirşeyle karşılaşmasın. Ve yine umarım:) Ben de kızlarımın bu zamanlarını görürüm..
Görürsün inşallah, zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki anlamayacaksın bile, birkaç sene sonra zaman ne hızlı geçiyor demeye başlarsın:)) kızım daha ilkokul 1. sınıfa ya başlamıştı ya ertesi sene başlayacaktı tam hatırlamıyorum, çok sevdiğim bir komşumun kızı liseden mezun olacaktı, benim ütü de iyi ütülüyordu, mezuniyet cübbesini bana verdi ütüler misin diye, ben o cübbeyi ütülerken kızımı liseden mezun olurken hayal ettim, hem ütülüyorum hem dua ediyorum Allahım bana da o günleri görmeyi nasip et diye, yıllar geçti kızımı cübbe ve kepiyle gördüm, ağlamaktan içim çıktı, çok güzel mutluluklar bunlar, Allah benim kızıma ne güzellik nasip ettiyse senin yavrularına çok daha güzellerini nasip etsin
Dilerim hiçbir zaman kötülerle kötülüklerle karşılaşmasınlar, ha benim evladım, ha sizlerin evlatları, hepsi yavrum sayılır, hiçbirinin kılına zarar gelsin istemem, bahtları açık olsun hepsinin.