• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk yatağı

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Bu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz
Normal fiyatlarda baza yatak markaları önerir misiniz.

Birde şuan 3 yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani biraz geniş olsun dar olmasın öyle önerir misiniz? Sizin çocuklar nasıl yataklarda yatıyor ?
Bir de tam ortopedik olmamalıymış çocuğun kemik sağlığı için.

Baza da istediğim için baza imalatçılarından mı yaptırsam? Üzerine de ayrı bıryerden yatak alsam

Son düzenleme:
Bu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz

Birde şuan yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani biraz geniş olsun dar olmasın öyle önerir misiniz? Sizin çocuklar nasıl yataklarda yatıyor ?

Baza da istediğim için baza imalatçılarından mı yaptırsam? Üzerine de ayrı bıryerden yatak alsam
Bellona refleks yatak aldım ben oğluma baza ve başlıkta bellonadan hepsi 1600lira. Güncel fiyati da hala 1600 diye biliyorum. Tek kişilik yatakların genişlik olarak uc boyu var. Ben orta boyu seçmiştim. Siz sanırım en geniş olanı alabilirsiniz geniş istiyorsanız.
Yatak uygun ve çok rahat.
Yanına da çocuk düşmesin gece diye ebebek'ten yatak bariyeri aldık. 100 lira o da.

Birde şuan yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Bazalı karyola çocuk odası için güvenli olmaz gibime geliyor. Yukarıda bahsedildiği gibi montesorri mantıklı.

Bellona refleks yatak aldım ben oğluma baza ve başlıkta bellonadan hepsi 1600lira. Güncel fiyati da hala 1600 diye biliyorum. Tek kişilik yatakların genişlik olarak uc boyu var. Ben orta boyu seçmiştim. Siz sanırım en geniş olanı alabilirsiniz geniş istiyorsanız.
Yanına da çocuk düşmesin gece diye ebebek'ten yatak bariyeri aldık. 100 lira o da.
Çok teşekkür ediyorum:)

Montessori alın geçin derim.
Baza hem çok yüksek hem de kullanışsız olacaktır.
Bir çocuk bazalı yataktan kaç yaşında kendi iner çıkar ki?
Şuan 2 kişilik normal büyük yatakta kızımla yatıyoruz . Çok zor oluyor kaş göz kalmıyor:) işin şakası 3 yasına girecek öyle afacanki duvarlara tırmanıyo

Şuan 2 kişilik normal büyük yatakta kızımla yatıyoruz . Çok zor oluyor kaş göz kalmıyor:) işin şakası 3 yasına girecek öyle afacanki duvarlara tırmanıyo
Benim kizimda 4 gun sonra 3 yasina girecek hala park yatakta yatiriyorum,en buyuk ebatli olanlardan.Bazali yatagi var ama cesaret edemem.Elbet duşer yani.
siz nasik güvenip yatiracaksiniz ki

Tuvalet eğitimini tamamladınizmi tamamlamadinizmi bilemem ama hadi tamamladınız dusunsem surda kaç ay geçmiştir diyelim.. Yeni bezden kurtulmuş sayilir.. 3 yaş için baza çok erken. Ben ne zaman gecirdim hatırlamıyorum ama 3 yaşında değildi ona eminim.

Birde şuan 3 yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Benimkilerde geçen sene bazalarda yatmaya başladı kızım 5 oğlum 3 yaşındaydı
Bizim yataklar istikbal sleepy ölçüler standart geniş yataklar değil 100* 200ama bize yetiyor

Biz 4 kişi yatıyoruz😂😂😂
Benimkiler de öyle merak etmeyin, bu jenerasyon bir tuhaf.
Hareket etmeden 3sn duramıyorlar, iyi bilirim.
Ama baza güvensiz, çok yüksek.
Benim kenarları çitli montessoride bile geçiş kapısından düşmeyi başarıyorlar çünkü uykuda da kıpır kıpırlar.

bizde ikeanin 3-7 yas yatagindan var, cok memnunum.
bazen ben bile yatiyorum yani 7 yasinda cocugun boyuna gore belki ileriki yaslara kadar kullanilabilir.

buyuk yataklari sevmiyorum, cocuk icinde kayboluyor.

bazali kesinlikle onermem bu yas icin, cocuk kendi inip cikamadiktan sonra ayri yatakta yatmasinin ne anlami var ki.

6 yasindaki oglum da ikeanin ters cevrilen yatagini kullaniyor, o bu yasa da uygun sonrasi icin de uygun eger ki uzun donem kullanilsin istiyorsaniz.

Bence en mantıklısı bazalı alıp kenarına koruyucu bariyer almak arkadaslarim hep öyle yaptı hem de senin düşündüğün ebatlarda olması cokk mantıklı uzun sürede de kullanmış olursun arkadaşım bambiden almıştı çok da şık

Bariyerin kullanışı nasıl acaba bende düşünüyorum monte yatak altına mı yoksa bazaya mı🤔

Ben ileride de kullansınlar diye iki tane imalattan baza aldım yatak dahil 2100 lira tuttu. Çokta beğendim güzel oldu. Ufaklık için yatak bariyeri almayı düşünüyorum sadece.

Biz normal tek kisilik yatak aldik en ucuzundan. İkea markasi.
Kenarlarina tahtadan bariyer yapti esim kendisi.
İcinin yatagini da yatsandan aldik. Markasi duchess. Bazali veya bazasiz onemli degil,yataginizin sunger kismi mumkunse en iyisinden olmali. Yazlik kislik modu olmali mevsime gore cevirebilmelisiniz.

bizde ikeanin 3-7 yas yatagindan var, cok memnunum.
bazen ben bile yatiyorum yani 7 yasinda cocugun boyuna gore belki ileriki yaslara kadar kullanilabilir.

buyuk yataklari sevmiyorum, cocuk icinde kayboluyor.

bazali kesinlikle onermem bu yas icin, cocuk kendi inip cikamadiktan sonra ayri yatakta yatmasinin ne anlami var ki.

Niye inip çıkamıyor ki 3 yaşında çocuk bazalı yatağa

Yani koltuk tepesinde gezen ona da çıkar hiç çıkarmadım indirmedim gayet çıktı benim maymuncuk

Back
X