- 1 Mart 2025
- 57
- -33
- 1
- 35
Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen