"Ertelemeyin, sonradan zor oluyor" düşüncesine katılmıyorum...
Çocuk yapma işini bir görev,zorunluluk,ihtiyaç olarak görülmesine karşıyım.
Kaderinizde varsa elbet olacaktır, iş binlerce yumurtadan sadece 1 tanesine bakıyor.
Sorumluluk almaya hazır olmadan çocuk sahibi olmak...Bu bana çok bencilce ve cahilce geliyor.
"Ertelemeyin, sonradan zor oluyor" düşüncesine katılmıyorum...
Çocuk yapma işini bir görev,zorunluluk,ihtiyaç olarak görülmesine karşıyım.
Kaderinizde varsa elbet olacaktır, iş binlerce yumurtadan sadece 1 tanesine bakıyor.
Sorumluluk almaya hazır olmadan çocuk sahibi olmak...Bu bana çok bencilce ve cahilce geliyor.
sizlerin yasi acaba kac bu sekilde konusuyorsunuz? benim gibi otuzuna yaklassaniz herhalde pacalariniz tutusurdu.
tabiiki bazi seyler yoluna girmeli, ekonomik ozgurluk gibi. ama hic birseyin dort dortluk olmasini beklememek gerek. ben ilk yilimda dusunseydim sorunlar oldugunu ilk basta anlayacaktim ve daha erken tedaviye baslayacaktim.
tabiiki evlilik cocuk olmadanda evlilik yurutulebilir, aam bir sure sonra evliligin meyvesini istemek kadar daha dogal ne olabilirki?
o zaman cocuk istemek ikimiz icinde farkli anlamlar tasiyor. en azindan ayri bir onceligi oldugu kesin.Evet,sizden epey küçüğüm...
Gelin görün ki erken yaşta menopoza girdim...
Çocuk sahibi olmam için son şanslarım...
Ama hiçte paçalarım tutuşmadı...
Evliliğin meyvesini istemenin doğal olmadığı ile ilgili bir yorum yaptığımı nereden çıkardınız.
Benim dediğim; hazır hissedilmediği halde çocuk sahibi olunmaması gerektiği...
Sebep her ne olursa olsun...
Düşüncenize katılıyorum bende bu düşünceyi savunanlardanım
Evlilik demek sadece çocuk demek değildir çocuk olmadanda çok güzel evlilik devam ettirilebilir
Ne zaman insan kendini hazır hissediyorsa o zaman yapmalıdır yoksa yapılması gerektiği için yapılmış bir görev olur sadece....
hazalcım, bu ay da regl oldum çok şükür yırttık
iş yerimde kadınların sürekli bebek var mı diye sormalarından gına geldi ya
2012 kpss A nedeniyle bir yıl daha erteledık bebiş olayını...
2012 temmuzdan sonraya kaldı mecbureeen
senin adına sevindim canım sen henüz istemiyordun canım
bu arada görüşemiyoruz iyisindir umarım
bende haftaya istanbula gidiyorum o yüzden bu hafta keyfim çok çok yerinde
2011 dekine girmicek misin canım, ben de 2013 nisan ayına kadar hamile kalmamalıyım. uzmanlık sınavımı geçmem gerek.
oo canım istanbulda iyi gezmeler sana, shopping fest varmış
görüşemedik evet eşim lazer ameliyatı oldu izin aldık onla uğraştım ben de baya, giremedim nete. iş yerine gelince fırsatım oldu. senin çalışmalar nasıl gidiyor, spk nın sınavı için çalışabiliyor musun?
bu arada bugün bi haber aldım, eşimin bi komutanının eşi hamileymiş, darısı başımıza demişmiş, eşim aradı bana bunu anlatıyo.tebrik ederim çok sevindim dedim ama onlar da 3 yıl ayrı kalmak zorunda kalıp yeni kavuşan bi evli çift, biz hala kavuşamadık ki be adam
2011 dekine girmicek misin canım, ben de 2013 nisan ayına kadar hamile kalmamalıyım. uzmanlık sınavımı geçmem gerek.
oo canım istanbulda iyi gezmeler sana, shopping fest varmış
görüşemedik evet eşim lazer ameliyatı oldu izin aldık onla uğraştım ben de baya, giremedim nete. iş yerine gelince fırsatım oldu. senin çalışmalar nasıl gidiyor, spk nın sınavı için çalışabiliyor musun?
bu arada bugün bi haber aldım, eşimin bi komutanının eşi hamileymiş, darısı başımıza demişmiş, eşim aradı bana bunu anlatıyo.tebrik ederim çok sevindim dedim ama onlar da 3 yıl ayrı kalmak zorunda kalıp yeni kavuşan bi evli çift, biz hala kavuşamadık ki be adam
yaa bu yıl hiç çalışmaya baslamadımkıbide çok az kaldı yani.. strse girsem değcekmi acaba diyorum .. bölümüm maliye vee hala daha okuyorum uzatmaları oynuyorum okulda anlıcann 4 dersımı de ahh bi verebilsem mezunn olcam da işte uff.. bi veremedim gitti şimdi finallere calısıyorum yaa bunlar filan bahane aslında senenın basında sıkı tutsaydım derslerı şimdiye çok rahat hazır olurdum 2011e.
kendi tembelliğimin cezasını yine kendim çekiyorum işte..
:)) canım bence eşin senı şimdiden alıştırıo gibi geldidemek ki yakındır senide hamiş görmek Allah hayırlısını versin.. bu arada uzmanlıgı gecersın insallah
çocuk çocuk diye üstelemesinden iyidir canım boşwer, insanın morali bozuluyor valla, kocamı utlu edemiyomuyum diye.evet canım 26sında bitiyormuş shopping fest gider gitmez avm'nin altını üstüne getirmem lazım....İnanki bıraktım Spk falan çalışmıyorum bu ara gidicem diye zaten leyla gibi dolaşıyorum. Birde henüz tam tarihide açıklanmadı daha bu gidişle sınavın yapılması temmuzu falan bulur daha vakit var gidip geleyimde ondan sonra çalışırım
Eşin istiyor galiba bu aralar hazırlıyor sanki seniiAma iyi işte ne güzel eşin istekli ben
bazen dalgasına eşime diyorum (yapacağımdan değilde ağzını aramak için) bi tane çocuk yapsakmı falan diye aman ne işimiz var çocukla diyor bu rahatı bırakıp birde onunlamı uğraşıcaz diyor
benimde bir 2013'ü bulur gibime geliyor bu çocuk olayı hatta daha ileri bir tarih...
aman canım koca evde olsa bi derece ama adam doğuya gidecekhazır büyümüş olur ben geldiğimde diyo, bencilliğe bakar mısınız
ben de siyaset bilimi mezunuyum canım, klay gelsin, a grubu dersleri de çalış çalış bitmiyor her telden zor valla. muhasebe bitirmişti beni de ama aslında biraz asılsan bi kaç ayın var daha, ezberle gitsin bi kısmını. bşarılar canım
çocuk çocuk diye üstelemesinden iyidir canım boşwer, insanın morali bozuluyor valla, kocamı utlu edemiyomuyum diye.
2 yıldan önce olursa zaten hayatımız kayar, eşim farkında değilmiş gibi davranıyor canım. benim onunla tayin olabilmek için uzmanlığımı kazanmam lazım. bu iki yıl içinde tez yazıp, ayrıca yazılı ve sözlü iki sınavı geçmem lazım. hamileyken tez yazıp, emzirirken sınava girmem lazım yani ona göre
valla o kadar da mükemmel kadın olamayacağım kusura bakmasınlar
aman canım koca evde olsa bi derece ama adam doğuya gidecekhazır büyümüş olur ben geldiğimde diyo, bencilliğe bakar mısınız
ben de siyaset bilimi mezunuyum canım, klay gelsin, a grubu dersleri de çalış çalış bitmiyor her telden zor valla. muhasebe bitirmişti beni de ama aslında biraz asılsan bi kaç ayın var daha, ezberle gitsin bi kısmını. bşarılar canım
çocuk çocuk diye üstelemesinden iyidir canım boşwer, insanın morali bozuluyor valla, kocamı utlu edemiyomuyum diye.
2 yıldan önce olursa zaten hayatımız kayar, eşim farkında değilmiş gibi davranıyor canım. benim onunla tayin olabilmek için uzmanlığımı kazanmam lazım. bu iki yıl içinde tez yazıp, ayrıca yazılı ve sözlü iki sınavı geçmem lazım. hamileyken tez yazıp, emzirirken sınava girmem lazım yani ona göre
valla o kadar da mükemmel kadın olamayacağım kusura bakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?