ben de 2 yıllık evliyim çok istiyorum bebek ama eşim istemiyor.arkadaşlarımızın hepsinin bebekleri oldu.eşim önceden her akşam gitmek istediği arkadaşlarımıza bebekleri olduktan sonra gitmek istemiyor.zar zor gitsek bile evde bi bebek varmış gibi davranmıyor, bir kere bile çocuğu kucağına almıyor, sevmiyor, ilgilenmiyor.ben öyle çok istiyorum ki bütün arkadaşlarımın doğum kontrollerinde ben vardım yanlarında, bebeklerin ultrasonlarını babalarından önce ilk gören bendim, bulantılarına ve adet gecikmelerine rağmen ısrarla hamile olmadığını düşünen arkadaşlarıma zorla test yaptıran,hamileliği boyunca her gün aynı saate yoğurdunu yada sütünü içmesini hatırlatan, birçoğunu kürtajdan döndüren, doğumlarına giren, doğumdan sonra gözlerini ilk açtıklarında gördükleri ilk yüz, sezeryandan sonra ilk yürüten ve tuvalete götüren,hastaneden çıkana kadar yanlarından ayrılmayan ve bebeklerinin ilk banyosunu yaptırıp o küçük meleklerin her anını fotoraflıyan bendim...bi bebek için dünyaları veririm ben.ama eşim bu güne kadar benle bi kere bile bebek hayali kurmuş birisi değil.ben okulöncesi öğretmeniyim sırf çocuklara olan düşkünlüğümden dolayı bu bölümü seçtim mesleğime ve çocuklara aşığım.ama bi bebeğim bile yok
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kendimi çok yalnız hissediyorum.hatta bazen eşimin bebek düşüncesinden bile böylesine kaçması beni boşanma fikrine bile itiyor
![KK58 :58: :58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
istememesini sebebi de sizin dediğiniz gibi evliliğin tadını çıkarmakmış.iki yıl oldu artık tadı kaçıyo farkında değil