çocuk yapmak istiorm ama kaynanamsız olsun istiyorum...

esaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
25
0
36
Ankara
öncelikle herkeze mrb
aranıza yeni katıldım arkadaşlar şöle bi göz attım ortalıga , özellikle dikkatimi çeken şey kimsesinn derdine duyarsız kalmadan akılcı yöntemlerle yardımcı oluyorsunuz birbirinize bu beni çok sevindirdi gerçekten.Bu site için emegi geçen herkeze çok tşk ederek başlamak istiorm derdime.
1,5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. 48 yaşında bi kaynanam var biz nişanlandığımızda
hamile kaldı şimdi 3 yaşında bi kızı var benimde görümcem tabii Burdan yola çıkarak ne kadar kıskanç biri olabilcegini tahimn edebilirsinz umarım Ben uyumsuz bi insan degilimdir ama benm fıtratımı bozacak kadar ilginç bi kaynamam var. uzun lafın kısası sizin başınıza gelenlerden biraz benzeri de benim başıma geldi şuan da yapmak istediğim şeyse bi çocuk ama kaynanam yüzünden hep ertelemek zorunda kalıyorum Evlerimiz ayrı ve ben çalışiorm şu durumda bile en az haftada 2 kere görüşmek zorundayım ( çalışmazken hergün görüşrdük hasta da olsam farketmez ) bahsettiğim 3 yaşında ki görümcem laf söz dinlemez arsız bi çocuk oldu .evime gelince kırıp dökmediği hiç bişi kalmıo ben yapma diyince kötü oluyorum.
anlatcak çok şey var aslında ama işde sizi de sıkmak istemem
çocuk yapmak istiyorum ama kaynanam bu defa evimden çıkmaz ne hamileliğimi bilir ne lohusalığımı amacının gerçekten torun sevmek olmayacagını da biliyorum çünkü kendinden başkasına deger vermeyen biri hatta çocuklarına bile ne yapsam ne etsem memleketlerine de gitme fikrinde değil 'orda akrabalar başımdan gitmez bana iş çıkarırlar'die köyüne de gitmio
kıymet verip okuyan herkeze tşk edrm
akılcı bi fikir bekliorm

gerçekten benimde hislerime tercüman olmuşunuz gibi.bende 8 aylık evliyim.gerçi şu an çocuk düşünmüyorum ama düşünndüğümdede kaynanamsız olsun istiyorum.bizim durum biraz farklı.eşim tek çocuk ve kaynanamın eşimden başka kimsesi yok.oğlunu aşırı derecede kıskanıyor.çalışan bayanım.kaynanamın evi bana uzak kendi annem daha yakın ama çocuğum olursa kaynanam bakcak bu kesin.oturduğumuz eve bile burası benim oğlumun evi diyen birisi yarın çocuğuma da bu benim oğlumun çocuğu sana ne oluyor diyebilir.ve çocuk oluncada evimde bütün hafta onunla kalmak zorunda kalabilirim ki bu eninde sonunda olcak bizde kalıcak yaşlanınca ama ben buna daha hazır değilim.sırf bu yüzden bazen geceleri allahım bana çocuk verme diye dua ediyorum.:84:

konunu yanlış yere açmışsın.."bir derdim var" bölümüne açman gerek, daha çok yardımcı olurlar...

Back