Ben de öyle düşünüyorum ancak gördüğüm pozitifin etkisinden çıkamadım. Beynim şu an kendini bile kandırıyor. O pozitifi görene kadar hiçbir belirtim yokken şu an psikolojik olarak göğüslerim ve kasıklarım hassasYaş olarak bilmem ama hazır olmadan asla yapmayın. Bir de bence biraz evliliğiniz otursun en az üç yıl olsun
Göğüs ve kasık hassasiyeti regl belirtisi aynı zamanda. Zaten o yüzden ilk belirtiler hep karışırBen de öyle düşünüyorum ancak gördüğüm pozitifin etkisinden çıkamadım. Beynim şu an kendini bile kandırıyor. O pozitifi görene kadar hiçbir belirtim yokken şu an psikolojik olarak göğüslerim ve kasıklarım hassas
Ben onun farkındayım zaten. Prezervatif + geri çekilme kısmını okudunuz mu ???Onu bunu bilmem ama kürtaj bir korunma yöntemi değildir.
Kondom kullanırken gebelik olduğunu sanmıyorum. Varsa da sonradan pişman olmayacak şekilde hareket edin mutlaka. Kürtaj olayına karışamam hiç çok hassas bi konuBen de öyle düşünüyorum ancak gördüğüm pozitifin etkisinden çıkamadım. Beynim şu an kendini bile kandırıyor. O pozitifi görene kadar hiçbir belirtim yokken şu an psikolojik olarak göğüslerim ve kasıklarım hassas
Yav bizim bir akraba 4 çocuk üstüne bağlatmış tüpleri. Ve sonra ikiz doğurdu. Kocası doktoru birde. Adam şok.Şu testlerin fotosu varsa atsana suraya
Ayrica annenin tupleri bagliyken hamile kalmasi saka mi
Şu an ofisteyim eve gidince atıyım bir akıl verin :'))Şu testlerin fotosu varsa atsana suraya
Ayrica annenin tupleri bagliyken hamile kalmasi saka mi
Bir arkadaşım 2 kez kondomla hamile kaldı. Nasıl becerdi ben anlamadım. 13 senedir tek fire olmadı bizdeKondom kullanırken gebelik olduğunu sanmıyorum. Varsa da sonradan pişman olmayacak şekilde hareket edin mutlaka. Kürtaj olayına karışamam hiç çok hassas bi konusonradan istiyormuşum aslında da diyebilirsiniz belki. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde istemiyordum aslında o an için çocuk, ama kimyasal olunca üzülmüştüm mesela. Hayırlısı olsun sizin için
Nasil oluyor yav tupler gevseyip aciliyor da aradan sperm mi siziyor skfjskkYav bizim bir akraba 4 çocuk üstüne bağlatmış tüpleri. Ve sonra ikiz doğurdu. Kocası doktoru birde. Adam şok.
Yav ofisten eve gidip foto cekene kadar git acile kan ver 1 saate ogrenelimŞu an ofisteyim eve gidince atıyım bir akıl verin :'))
Çok ciddiyim ya nasıl olduğunu kendi de bilmiyor. En küçük kardeşimle aramızda 13 yaş var o yüzdenBu arada awox marka olması lazım adını yanlış yazmadıysam.
Ya bende acaba delik olsa anlar mıydık diye düşünüyorum. Patlama veya derin yırtılma olmadı olsa kesin ella alırdım mecburen ama delik olsa bilir miydik ?Bir arkadaşım 2 kez kondomla hamile kaldı. Nasıl becerdi ben anlamadım. 13 senedir tek fire olmadı bizdeo kadar merak ediyorum ki acaba yanlış yere mi taktılar diye ahahahahah.
Mantıklı mantıklı konuşuyorsun şu an dur bi dkYav ofisten eve gidip foto cekene kadar git acile kan ver 1 saate ogrenelim
Vallahi bizde anlamadık. Ama milyonda bir ihtimal hep vardır ya tıp da. O da bunları buldu hem de ikiz olarakNasil oluyor yav tupler gevseyip aciliyor da aradan sperm mi siziyor skfjskk