Cocuk yapmadığım için gördüğüm zorbalık

Çirkinleşin bi şey olmaz. Zaten dediğim gibi iletişimi keseceksiniz her türlü çirkinleşilecek. Bunlar artık sınırlarını aşmış insanlar. Kocanıza da anlatırsınız durumu ben bu şekilde kirayı vermeyeceklerini düşünmüyordum. Sonuçta biz de onlar kira verecek diye Hollanda da rahat yaşadık. Ben artık onlara bi daha güvenemem vs. Çocukla ilgili söyledikleri şeyler benim açımdan kabul edilebilir değil en iyisi bu evi satmak diye. Satmıyorsa da eşyaları sattırın. O eşyalardan hakkınızı alın. Evi eşiniz aldığı için pek bi şey diyemiyorum ev konusunda.

Aynı evin içindeyken yüzünüze bakıp pişkin pişkin çocuk yok evine de kuruldum diyecekler ayyy içim sıkıldı benim gözüm dönerdi heralde
Aslında bu baskının sebebi gerçekten çocuk yapmıyor olmamız.çocuk yoksa kiraya da gerel yok dedi annesi en son. Gözüne batıyor harcadığımız para

Onlar kurnazlik yapıyorsa siz de kurnazlik düşünün yani onlar gibi davranın bundan da gocunmayin sonuçta mecbur birakildiniz
Eve ilk gelip yerleştiklerinde bir de bisürü laf yedim. Evde heryerde kedi tüyü var burası ne biçim ev diye bisürü laf soktular. o zaman keşke beğenmiyorsanız taşınmasaydınız dedim ama tabii yine de çöktüler

Kusura bakmayın sizin ki enayilik.Eşiniz çok pasif kalmış tepenize çıkmışlar.Baştan kabul etmeyecektiniz.Eşinizin evimi orasıda kararına saygı duydum diyorsunuz.Her neyse ancak çirkeflik çözer bu işi

Açıkcası biraz da bu yüzden eşim ailesine kiraya vermek istedi diğer türlü gelir vergisiyle uğraşacağız diye

Ben olsam hamileyim çok zor geçiyor burada herşwy masraflı paraya ihtiyacımız var deyip şuana kadar olan parayı bişekilde almak

sonrasındada eşiniz evini satsın ya başka mülk alın ya da Hollanda da yatırım yapın

Düşünmedim değil eşime de söyledim ama işte o vereceklerinden çok emin

Benbb Bence evden çıkarın onları. Çocuk istemek gibi istememekte normal.bu kadar ısrar etmenin anlamı ne.gerekirse polis zoruyla cikar

Çocuk yapmamanizla alakası yok bence bu tavirlarinin. Sadece bahanesi olmuş eVe çöreklenmek için. Asıl olay eşinizin pasifliginden kaynaklanıyor. Oğullarını iyi taniyorlar ses edemeyeceğini biliyorlar tüm rahatliklari bundan. Eşinizin artik ciddi tavır koyması gerekirse kavga çıkarması gerekiyor. Ama size evet haklısın vs dese de eminim ki ailesine karşı çok yumuşak yüzlüdür. Bu durumda bence hamileyim deyip tüm parayı isteyin

Avukat bir arkadaşımla ve eşimle konuştum ve bir plan yaptık. Pazartesi günü avukat arkadaşım sanki onu biz tutmusuz gibi bir ziyarette bulunacak, biraz gozlerini korkutacağız bakalım gelismeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…