Cocuk yapmadığım için gördüğüm zorbalık

Evi satin. En bastan kabul etmemeliydiniz. Aileyle parasal konularda dikkat etmek gerekiyor. Illaki sorun cikar sonra cunku. Yerinizde olsam enerjimi evi satmak icin harcardim. Karsinizda cok ileri cirkef insanlar var. Gercekligi bile sorgulanir cinsten.

Son düzenleme:
Ailenize söyleyip icindeki size ait olan esyalari satsalar ? Dimdizlak evde oturaunlar 😅 gecerler herhalde mecburen kendi evlerine . Cok mu sert olur? Esinizede aile izin zor durumda oldugunu söyleyin sizin onlarin aldiklari esyalari satmalarini sundugunuzu söyleseniz😅
Ailem başka bir şehirde ve çok da umursamadılar ihtiyaçları yok diye sadakamız olsun modundalar

E gitmeseydiniz o zaman siz de yurtdışına.Sonuçta size o evi oturun diye vermişler oturulmasa ben de geçer kendim otururdum valla.Size bir şeyler veren insanlar sizden bir şeyler de talep edebilirler kabul ediyosanız garipsememelisiniz.

Ailem başka bir şehirde ve çok da umursamadılar ihtiyaçları yok diye sadakamız olsun modundalar
Belkide haklilar . Sizde acaba umursamasaniz birakin esiniz halletsin siz hic muhattap bile olmasaniz? Hem bi bosverirseniz sallanmadiklari icin daha cok kudurabilirler hemde esinizle yüz göz olmassiniz.

E gitmeseydiniz o zaman siz de yurtdışına.Sonuçta size o evi oturun diye vermişler oturulmasa ben de geçer kendim otururdum valla.Size bir şeyler veren insanlar sizden bir şeyler de talep edebilirler kabul ediyosanız garipsememelisiniz.
Siz konuyu okudunuz mu?
Okuduysanız nerenizle okudunuz?
Kimse ev filan vermemiş. Konu sahibinin eşi kendi imkanlarıyla yapmış. Eşyaları da konu sahibinin ailesi almış.
Şu an içine çöreklenen aile ile zerre alakası yok çünkü

Şu an kendi kendinizi yiyorsunuz.
Eşiniz muhtemelen türkiye 'ye dönene kadar onlara bir şey söylemeyecek
Döndüğünüzde paranızı verirlerse, bak işte gördün mü aylardır bu yüzden kavga ettik diyecek size.
Yok vermezlerse, haklı çıksanız bugün de yarın da 5 ay sonra da haklisiniz ve şu an elinizden bir şey gelmiyor.
Rahatlarını bozmak istiyorsanız ona hak veririm, tavırlarından dolayı hak ediyorlar,
Emlakçı iyi fikir, yada paraya ihtiyacımız var burada, eşyaları satılığa çıkarttık diyin

Herkese Merhaba,
Buraya çok sık konu açmıyorum ama patlamak üzereyim.
Eşimle evlenirken cocuk sahibi olmamaya karar vererek evlendik yaklasık 3 sene oldu ve hala da istemiyoruz.
Esimin ailesi başlarda nasılsa zamanla isterler modundalardı ancak zaman ve yaşımız geçtikçe bana yaptıkları baskı giderek artmaya ve çirkinleşmeye başladı.
Bizim de önümüze fırsat cıktı ve biraz da baskıdan de kurtulmak icin iş bulup Hollanda'ya yerleştik.
Tabii ki daha yeni evlendiğimiz için eşyalarımız vs. yeniydi ve eşimin aile desteği olmadan kendisinin aldığı evde oturuyorduk.
Oturmadan önce de benim ailem evin tüm tadilatını üstlendi ve bütün eşyaları da ailem aldı.
Eşimin ailesi bu ev için herhangi bir harcama yapmadı, bu da problem edilmedi.
Bizim yurtdışına yerleşeceğimiz belli olunca sevgili kv ve kp derim eşimin ve benim beynimizi yemeye başladılar.
Bizim evimize yerleşmek istediklerini, yeni olan eşyalarımızı kiracının mahvedeceğini ve kendi evlerini eski eşyaları ile birlikte kiraya vermek istediklerini ve o parayı da bize kira olarak vereceklerini söylediler.
Kesinlikle içim rahat etmese de eşimin kararına saygı dutmak durumunda kaldım.
Gelelim asıl meseleye, aradan zaman geçti ve ülkeler arası EFT işlemleri fazla oldugu için biriken kirayı gelince toplu halde alırız diye konusmustuk.
Buraya taşınalı 1 sene oldu ve burda da kira ödüyoruz ama eşimin ailesi bir anda bize kira vermek istemediklerini, çocuk bile yapmadığımızı ve kira alsak bile parayı nereye harcayacağımızı sorgulamaya başladılar.
Annesi, eğer çocuğunuz olursa bizden parayı alabilirsiniz demeye hatta çocuk yapmazsak eşimin miras hakkını devredeceklerini söylemeye başladı.
Şu an uzaktayız ve elimizden hiçbirşey gelmiyor.Tek yapabileceğimiz kira sözleşmeleri olmadığı için o evden polis vs zoruyla çıkarılmaları ki bu da biraz sert bir tepki olur.
Benim içime oturan ise beni ve ailemi enayi yerine koyarak ailemin aldığı eşyaları kullanmaları ve bunda herhangi bir problem görmemeleri.
Sırf bu insanlarla kan bağı olacağı için bile çocuk yapmama kararımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum.
Ve ailemin o ev için yaptığı masrafı yüzsüzlük yapıp onlardan istemeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Evdeki toza kadar alirdim ben herseyi onlardan 😏 onlar yüzsüz ise siz yuz kati yuzsuz olun. Kimse kimseyi enayi yerine koyamaz.

Herkese Merhaba,
Buraya çok sık konu açmıyorum ama patlamak üzereyim.
Eşimle evlenirken cocuk sahibi olmamaya karar vererek evlendik yaklasık 3 sene oldu ve hala da istemiyoruz.
Esimin ailesi başlarda nasılsa zamanla isterler modundalardı ancak zaman ve yaşımız geçtikçe bana yaptıkları baskı giderek artmaya ve çirkinleşmeye başladı.
Bizim de önümüze fırsat cıktı ve biraz da baskıdan de kurtulmak icin iş bulup Hollanda'ya yerleştik.
Tabii ki daha yeni evlendiğimiz için eşyalarımız vs. yeniydi ve eşimin aile desteği olmadan kendisinin aldığı evde oturuyorduk.
Oturmadan önce de benim ailem evin tüm tadilatını üstlendi ve bütün eşyaları da ailem aldı.
Eşimin ailesi bu ev için herhangi bir harcama yapmadı, bu da problem edilmedi.
Bizim yurtdışına yerleşeceğimiz belli olunca sevgili kv ve kp derim eşimin ve benim beynimizi yemeye başladılar.
Bizim evimize yerleşmek istediklerini, yeni olan eşyalarımızı kiracının mahvedeceğini ve kendi evlerini eski eşyaları ile birlikte kiraya vermek istediklerini ve o parayı da bize kira olarak vereceklerini söylediler.
Kesinlikle içim rahat etmese de eşimin kararına saygı dutmak durumunda kaldım.
Gelelim asıl meseleye, aradan zaman geçti ve ülkeler arası EFT işlemleri fazla oldugu için biriken kirayı gelince toplu halde alırız diye konusmustuk.
Buraya taşınalı 1 sene oldu ve burda da kira ödüyoruz ama eşimin ailesi bir anda bize kira vermek istemediklerini, çocuk bile yapmadığımızı ve kira alsak bile parayı nereye harcayacağımızı sorgulamaya başladılar.
Annesi, eğer çocuğunuz olursa bizden parayı alabilirsiniz demeye hatta çocuk yapmazsak eşimin miras hakkını devredeceklerini söylemeye başladı.
Şu an uzaktayız ve elimizden hiçbirşey gelmiyor.Tek yapabileceğimiz kira sözleşmeleri olmadığı için o evden polis vs zoruyla çıkarılmaları ki bu da biraz sert bir tepki olur.
Benim içime oturan ise beni ve ailemi enayi yerine koyarak ailemin aldığı eşyaları kullanmaları ve bunda herhangi bir problem görmemeleri.
Sırf bu insanlarla kan bağı olacağı için bile çocuk yapmama kararımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum.
Ve ailemin o ev için yaptığı masrafı yüzsüzlük yapıp onlardan istemeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.

gerçekten yuh diyorum insanlar nasıl böle insanlıktan çıkabiliyor birde evladına gelinine karşı gerçekten çok seviyesiz ve şirret insanlar bence ne demek çocuk olmazsa kiranızı vermiyoruz bu ne ya bu lafların döndüğü ortamın aile ortamı olduğu asla düşünülemez önce başka diyip sonra başka demeler yok evladının eşyasını düşünüyormuş gibi davranmalar resmen asalak gibi çökmüşler üsstünüze sizden faydalanıyorlar bu bariz bide üstüne hayatınıza karışmalar yönlendirmeler bence burda iş eşinizde çok pasif kalmış onun duruma noktayı koyup herşeyi halletmesi gerekiyor ve çocuk konusuyla ilgili birdaha asla ağızlarını açtırmaması gerekiyor neler göreceğim daha ya inanamıyorum bir anne babanın bu yaptığı çirkinliklere pes
🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️😡😡😡😡

Daha neler göreceğiz derken hergün başka bir çiğ süt emmişlikle karşılaşıyoruz.
Allah korkusu olmayan bu tarz insanlardan bizi uzak etsin.
Sizede sabır diliyorum. Zira insanların ailemi kullanmasına bende aşırı ayarım. Ama sizinki nirvana olmuş.🤦🏼‍♀️

Keşke o eşyaları ailem aldı ben onları satıp onlara vermek istiyorum, evinizi buyrun alın tabi deseydiniz. Ben öyle yapardım. Eşe falan bırakılmaz bazı şeyler. Senin ailenin eşyaları çok mu iyi? Neden ailen alıp erkek ailesine kalıyor. Ev vermişler diye. Zorlarına gidecekse oğullarına vermeseydiler evi bu senin sorunun değil. Bence de iste ama geçmiş olsun bu kafadaki insanların umrunda olacağını sanmam

Ama evi onlar almadı ki eşim ilk çalışmaya başladığında kredi çekip aldı içini de ailem yaptırdı

Keşke o eşyaları ailem aldı ben onları satıp onlara vermek istiyorum, evinizi buyrun alın tabi deseydiniz. Ben öyle yapardım. Eşe falan bırakılmaz bazı şeyler. Senin ailenin eşyaları çok mu iyi? Neden ailen alıp erkek ailesine kalıyor. Ev vermişler diye. Zorlarına gidecekse oğullarına vermeseydiler evi bu senin sorunun değil. Bence de iste ama geçmiş olsun bu kafadaki insanların umrunda olacağını sanmam
Evi onlar vermedi eşim kredi çekip aldı kendi ödedi bir yardımları olmadı yani

Şu anki planım annesini arayıp parayı ailemin hesabına göndermesini istemek. Eminim büyük olay çıkacak ama yapıcam

Evi satin. En bastan kabul etmemeliydiniz. Aileyle parasal konularda dikkat etmek gerekiyor. Illaki sorun cikar sonra cunku. Yerinizde olsam enerjimi evi satmak icin harcardim. Karsinizda cok ileri cirkef insanlar var. Gercekligi bile sorgulanir cinsten.
Çok oldu bittiye getirdiler ah bilseniz bir anda bir baktım toplanıp gelmişler

Evi onlar vermedi eşim kredi çekip aldı kendi ödedi bir yardımları olmadı yani
O daha fena desene. Hiç ama hiç ağızlarını açmaya hakları yoktu. Neden bu kadar taviz verdiniz, sanırım eşiniz yüzünden, insan neden binbir emekle yaptığı evi eşyaları hibe eder. Akrabayla iş bile yapılmaz demişler e haliyle ev+eşya hiç verilmez. Bu saatten sonra bulmuşlar bedava evi eşyayı ödemiyoruz vermiyoruz derler. Bide utanmadan çocuk yapın verelim derler özeline karışırlar. Akrabaya borç verirsin isteyince kafana atarak öder demişler sizin ki de o hesap eşiniz çok pasif

X