- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- Konu Sahibi gosrilankago
Paraların üstüne nasıl konalim nasıl konalim he bulduk çocuk yapmıyorsunuz diye size para mara yok peeeeeees
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini yerlere atıp yırtınır kovdular beni diyeTürkiye de bir evlat anne/ babasını evden çıkartacak aslaaa olamaz böyle bişey. anne babayı sokağa atmış gibi olay çıkar, evlatlıktan reddederler ,evi satın bitsin gitsin .
Buldugunuz cozum gercekten bu muBen şimdilik sadece eşime eğer ödeme yapmazlarsa ailesi ile bağımı tamamen koparacağımı söyledim ki işime de gelir açıkcası
Aslında planım öyleydi hatta başkasına kiraya vericez diye ikna etmiştim kardeşime vekaletname vermişti eşim kiraya versin diye ama hollandaya gelmemize 3 gün kala bi anda herşey değişti ve resmen biz gelmeden çöktüler buraya gelince de elimiz kolumuz bağlandıgec bile kalmissiniz.. esinizin kararina saygi duymak yerine esyalari annemler aldi. onlara veririm. ya da bir depoya toparlayip evi bos kiraya verelim demeliydiniz.. suan icin diyebileceginiz tek sey boyle konusmamistik, ailenle boyle sozlesmemistik deyip esinize bastirmak. durdurursa o durdurur ailesini suan siz cik deseniz oglumun evi der..
Hanimefendi bulammamiski konusunu buraya acmis. Neden kücümsediniz ? Yardimci olmak yerineBuldugunuz cozum gercekten bu mu
Eşiniz bu olayların neresinde para sizin değil mi ? Pasif mi eşiniz biraz ağzınızı açın para benim değil mi istersem sigara gibi yakar içerim kime neHerkese Merhaba,
Buraya çok sık konu açmıyorum ama patlamak üzereyim.
Eşimle evlenirken cocuk sahibi olmamaya karar vererek evlendik yaklasık 3 sene oldu ve hala da istemiyoruz.
Esimin ailesi başlarda nasılsa zamanla isterler modundalardı ancak zaman ve yaşımız geçtikçe bana yaptıkları baskı giderek artmaya ve çirkinleşmeye başladı.
Bizim de önümüze fırsat cıktı ve biraz da baskıdan de kurtulmak icin iş bulup Hollanda'ya yerleştik.
Tabii ki daha yeni evlendiğimiz için eşyalarımız vs. yeniydi ve eşimin aile desteği olmadan kendisinin aldığı evde oturuyorduk.
Oturmadan önce de benim ailem evin tüm tadilatını üstlendi ve bütün eşyaları da ailem aldı.
Eşimin ailesi bu ev için herhangi bir harcama yapmadı, bu da problem edilmedi.
Bizim yurtdışına yerleşeceğimiz belli olunca sevgili kv ve kp derim eşimin ve benim beynimizi yemeye başladılar.
Bizim evimize yerleşmek istediklerini, yeni olan eşyalarımızı kiracının mahvedeceğini ve kendi evlerini eski eşyaları ile birlikte kiraya vermek istediklerini ve o parayı da bize kira olarak vereceklerini söylediler.
Kesinlikle içim rahat etmese de eşimin kararına saygı dutmak durumunda kaldım.
Gelelim asıl meseleye, aradan zaman geçti ve ülkeler arası EFT işlemleri fazla oldugu için biriken kirayı gelince toplu halde alırız diye konusmustuk.
Buraya taşınalı 1 sene oldu ve burda da kira ödüyoruz ama eşimin ailesi bir anda bize kira vermek istemediklerini, çocuk bile yapmadığımızı ve kira alsak bile parayı nereye harcayacağımızı sorgulamaya başladılar.
Annesi, eğer çocuğunuz olursa bizden parayı alabilirsiniz demeye hatta çocuk yapmazsak eşimin miras hakkını devredeceklerini söylemeye başladı.
Şu an uzaktayız ve elimizden hiçbirşey gelmiyor.Tek yapabileceğimiz kira sözleşmeleri olmadığı için o evden polis vs zoruyla çıkarılmaları ki bu da biraz sert bir tepki olur.
Benim içime oturan ise beni ve ailemi enayi yerine koyarak ailemin aldığı eşyaları kullanmaları ve bunda herhangi bir problem görmemeleri.
Sırf bu insanlarla kan bağı olacağı için bile çocuk yapmama kararımdan dolayı kendimi tebrik ediyorum.
Ve ailemin o ev için yaptığı masrafı yüzsüzlük yapıp onlardan istemeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Konu sahıbı mısınız?Hanimefendi bulammamiski konusunu buraya acmis. Neden kücümsediniz ? Yardimci olmak yerine
Yani bu mesafeden çirkinleşsem de çok bişi değişmeyecek bir de çirkeflik yapamıyorum sakin kalmaya çalışıyorum salak gibiBuldugunuz cozum gercekten bu mu
yuh artik ya.. esinize hafif baski yapin. ailesine beni kucuk dusurdunuz diye baski yapmak zorunda yoksa anne baba hakki diyecek. siz esimin kararina saygi diyeceksiniz.. boyle boyle gidecek.. tr ye gittginizde de para yok diyecekler bosuna para beklemeyin bu arada.Aslında planım öyleydi hatta başkasına kiraya vericez diye ikna etmiştim kardeşime vekaletname vermişti eşim kiraya versin diye ama hollandaya gelmemize 3 gün kala bi anda herşey değişti ve resmen biz gelmeden çöktüler buraya gelince de elimiz kolumuz bağlandı
Cırkınlesmenıze gerek yok, Kocanıza sert dille konusursanız belki korkup dogru olan cozumu kendısı bulur.Yani bu mesafeden çirkinleşsem de çok bişi değişmeyecek bir de çirkeflik yapamıyorum sakin kalmaya çalışıyorum salak gibi
Zaten azıcık güvensem vereceklerine içim yanmıcakyuh artik ya.. esinize hafif baski yapin. ailesine beni kucuk dusurdunuz diye baski yapmak zorunda yoksa anne baba hakki diyecek. siz esimin kararina saygi diyeceksiniz.. boyle boyle gidecek.. tr ye gittginizde de para yok diyecekler bosuna para beklemeyin bu arada.
Konu sahibi olmadigim belliKonu sahıbı mısınız?
Yorumumun hesabını baskalarina vermeyi sevmiyorum
İyi aksamlar
Tamam.Konu sahibi olmadigim belli
Sizinkizi yorum degil kücümsemek o yüzden vericek bi hesabiniz da yoktur tabi.
Hayirli aksamlar
Zaten kocamla anlaşamadığım nokta şu o bi şekilde alırız kiramızı diye düşünüyor ben de vermeyeceklerine eminim. Çakallar çünkü ölür de vermez o kirayıCırkınlesmenıze gerek yok, Kocanıza sert dille konusursanız belki korkup dogru olan cozumu kendısı bulur.
Onlarla konusmamanız onları uzmez. Ceza olmaz yanı bu. Siz evinizden olursunuz, baska kimseye bisey olmaz.