- 14 Eylül 2020
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamlibaykus0123
-
Geç kalmış mı hiseediyorsunuzMerhaba 28 yaşındayım 2 senelik evliyim eşimle 20 yaşından beri sevgiliyiz. Tek sorunumuz benim vajinismus olmam. Bu sorun sırtımda bir yük kendimi hep eksik hissediyorum. Vajinismus olmasaydım da pandemi döneminde çocuk yapmazdım. Daha büyük sorunum şu ki etrafimdaki herkes çocuk yapın baskısı yapıyor arkadaşlarımızın çoğu hamile zaten ve gözler direkt bizim üstümüzde bu beni çok rahatsız ediyor depresyona sürüklüyor aşırı üzülüyorum bu duruma kendimi geç kalmış hissediyorum. Her hafta birinin hamile olduğunu öğreniyorum ve moralim bozuluyor. Etrafimdaki insanları nasıl susturabilirim kırmadan. Bu baskıyı nasıl durdurabilirim yardim edin
Harikasınız vallahiGeç kalmış mı hiseediyorsunuzBen 28 yaşında evlendim 34 te çocuk yaptım. Keyfiyeten bekledim yani 6 yıl boyunca çocuk yapmayı erteledim. Baskı da yapan olmadı ama baskı yapılsaydı da size ne şu an hazır değilim, açmayın bu konuyu özelime girmeyin der kapatırdım.
Ayni dertten muzdaribiz. Elalemi bir kenara birakip tedavi olmaya bakin bizde 1 seneyi askin evliyiz henüz olmadi. Cocuk icin degil ama artik evliligimizi biraz daha anlamlandirmak icin yapmalıyız.Merhaba 28 yaşındayım 2 senelik evliyim eşimle 20 yaşından beri sevgiliyiz. Tek sorunumuz benim vajinismus olmam. Bu sorun sırtımda bir yük kendimi hep eksik hissediyorum. Vajinismus olmasaydım da pandemi döneminde çocuk yapmazdım. Daha büyük sorunum şu ki etrafimdaki herkes çocuk yapın baskısı yapıyor arkadaşlarımızın çoğu hamile zaten ve gözler direkt bizim üstümüzde bu beni çok rahatsız ediyor depresyona sürüklüyor aşırı üzülüyorum bu duruma kendimi geç kalmış hissediyorum. Her hafta birinin hamile olduğunu öğreniyorum ve moralim bozuluyor. Etrafimdaki insanları nasıl susturabilirim kırmadan. Bu baskıyı nasıl durdurabilirim yardim edin
Etrafın baskısından çok bence asıl odaklanma n gereken Bi sorunun var yaşamış biri olarak söylüyorum rahat ilişkiye girene kadar çocuk düşünme derim ben evlendikten 6 ay sonra ilk ilişkim oldu hemen çocuk yapalım dedik kızım 3 yaşında şuan üstüne Bi daha hamile kaldım tam yenmeden küçük kızım bir buçuk yaşında 4 sene oldu zar zor yeni yeni düzene giriyor ki hala da tam düzelmiş değilMerhaba 28 yaşındayım 2 senelik evliyim eşimle 20 yaşından beri sevgiliyiz. Tek sorunumuz benim vajinismus olmam. Bu sorun sırtımda bir yük kendimi hep eksik hissediyorum. Vajinismus olmasaydım da pandemi döneminde çocuk yapmazdım. Daha büyük sorunum şu ki etrafimdaki herkes çocuk yapın baskısı yapıyor arkadaşlarımızın çoğu hamile zaten ve gözler direkt bizim üstümüzde bu beni çok rahatsız ediyor depresyona sürüklüyor aşırı üzülüyorum bu duruma kendimi geç kalmış hissediyorum. Her hafta birinin hamile olduğunu öğreniyorum ve moralim bozuluyor. Etrafimdaki insanları nasıl susturabilirim kırmadan. Bu baskıyı nasıl durdurabilirim yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?