merhaba hanimlar
konunun hepsini okudum. bazi yorumlarin cok sert oldugunu dusunuyorum tabi bu bakis acisina gore degisir,
benimde bir kizim var 3 yasina gelicek. elimden geldigi kadar onu uzmeden buyutmeye calisiyorum.
ama bizde buyuk bir istahsizlik sorunu var, Ac ama yemiyor sevdigi seyleri yapmaya calisiyorum bazen onlarida
redediyor. mumkun mertebe ustune gitmemeye calisiyorum ama bu durum beni cok geryor
en son bugun disari cikarken hirka giydirmek istememle kiyamet koptu.
o istemedi ama hava serin hadi buyur burdan ye. o zaman icine dedim bir penye daha giydireyim yok onuda kabul
etmedi ve benimde sarteller atti. poposuna vurum ve agladi.
bende pisman oldum tabi keske daha sabirli davransaydim diye, ama o kadar zorluyorki sinirlari
hala ilac kullaniyor daha duzelmedi ben iyilestirmeye calistikca ters tepiyor.
bazilari anne olmak kolay degil, bakamayacaksan dogurma , ben cocugumu doveceksem Allah
bana evlat nasip etmesin gibi seyler yazmis.
Ben anneyim evet ama ayni zamanda hisseleri olan bir insanimda,
ben normalde cok sinirli biriydim beni kizim egitti desem yeridir. bazilari sinirleniyorsun ona
bagiriyorsun patronunada bagiriyormusun kizdginda yazmis evet bagirmisligim vardir.
o da bir insan benim gozumde ve sinirlenince bir farki kalmiyor,
anladigim kadariyla zaten konu sahibide bunun yanlis oldugunu dusunmus ve bunun icin burda
konu acmis. Insanlar hatalar yapabilir arkadaslar onemli olan onu farkedip kendmizi torpulemiz.
cocugu dogurur dogurmaz sinirlerimiz alinmiyor ya bizde yasayarak ogreniyoruz,
gonul isterki ne olursa olsun vurmayalim kizmayalim bagirmayalim ama bizde programlanmis robot degiliz ya ki kaldiki
onlar bize ariza cikarir arada, yanlis anlasilmasin ben yaptigimi hakli cikartmaya calismiyorum.
cocuga yaklasimda annenin yukude cok onemli eger bir yardimci yoksa este ben ne anlarim cocuk bakmaktan o senin
isin diyorsa o zaman bu super, sinirleri alinmis, sabirli kadina is dusuyor.
Ben bugunku olaydan sonra daha cok dikkat edicem davranislarima.
birde bu arada vurdum vicdan azabi cektim diyerek cokta yumusamamam gerektigini dusunuyorum
elbette bunlar benim nazicane fikirlerim
çok güzel özetlemişsiniz tüm konuyu.elbette kimse vurmak istemez vurunca da bin kez pişman oluyoruz zaten.ama öyle hareketli ve inatçılar ki bir de erkek çocugunun hareketliliğini düşünün.zaten ben yazılarımda da belirttiğim gibi çok daha sabırlı olmaya çalışsacagım.çocugu olmayanların anlaması çok zor dedik bu da yanlış anlaşıldı fakat hepimiz çocugumuz bu yaşa gelip bu kadar hareketli olana kadar zaten vuracagımıza ihtimal vermezdik.çok yanlış savunması olmayan bir davranış ama bizde insanız.hatamız bu kadar olsun bir daha tekrarı olmasın diyorum.yorumunuz için teşekkürler.