• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk var mı çocuk ..

Anladım bende de var trombosit değerleri ,kanda iltihap galiba benim ki ..
Tekrar geçmiş olsun ..
O çok bilmiş menapoz teyzeyi de takmayın kafanıza ,her yer de boşboğaz insanlar var :KK66:
Hem sen benim kardeşimle yaşıtsın ,çorba bile yapamaz ayol benim ki ne bebeği :KK66:

evet cnm benimki sağ bacaktan akciğere atmış geçen sene işte . İlk kalp atışlarım hzlannıyodu durduk yere . acile 2 kez gittim anlamadılar . 3. gittiğimde göğsümde acayip derecede çığlık çığlığa bağırtacak derecede ağır sancılar saplanıyodu o zmn tesadüfen anladılar . Doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi . evlencem diye doğum kontrol hapı kullanıyordum o neden olmuş . acili bağırmaktan yıkıyordum 2 morfin 1 ağrı kesici serum dahi işe yaramıyordu . yoğun bakımdada ağrı kesici çok büyük iğneler yapıyolardı kasıklarımdan öyle bağıra bağıra inletiyodum ortalığı . nefes de aldırmıyordu aldıkça daha da felaket saplanıyordu . Bi geldimi sancı 2 saniye içinde en had safhaya ulaşıyordu bildiğn gebeeriyordum artık . Yatamıyordumda sırtımada saplanıyordu 24 saat o sedyenin kenarındaki demirlere tutunarak geçirmiştim . Doktor da aileme hayati riskimin olduğunu herşeye hazırlıklı olmalarını söylemiş . Ailem içeri girdiklerinde öyle uyuklu ve sancılı görünce ölcem sanıp herkesi tooplamışlardı tm şehirlerdeki tüm akrabalarım gelmişti . O kdr ağırdı durumum . genetiktede hafif oranda çıktı . Sizinki iltihapsa farklı olabilir sizede çok geçmiş olsun .. Benimkide pıhtı işt e. 3 5 doktor da hamilelik yasak en az 3 yıl dediler . hastalığım durulması içinmiş .

Utanmasalar pozisyon soracaklar. Tövbe ya...

:D hiç güleceğim yoktu . Gerçektende öyle yakında hangi pozisyonda oldu ya onu bi yaz da ben de deniyim demedikleri kalacak ..Bana bunu soran kadında 30 35 yaşlarında hiç evlenmemiş daha önce . Çok azdıysan yardım edeydiler sana deseydim keşke :D töbe Yarabbi ..

Seni o kadaar iyi anlıyorum ki. Ben de 3 aylık evliyim bana benimle evlenen birini örnek gösteriyorlar şu an hamileymiş. Hey Allahım. Eşim 31 yaşında. Hemen istemiyor o da ama seneye düşünelim diyor. Ben de kendimi hazır hissetmiyorum ama onun yaşının geçmesini istemiyorum. Bilmiyorum ki geç baba olmak ne gibi dezavantaj getirir iyi midir ya da. Sabrı az olup ilgisi vs de azalırsa ya diye endişe ediyorum açıkçası:KK43: ben 3-4 sene düşünmüyorum çünkü. Kızlar bu konuda fikri olan bana da yorum yapabilir mi?

günümüzde erkekler 30 yaşnda evlenmeli diyo uzmanlar bence erkek içn de 35 e kdr yolu var . 35 i aşmazsa sorun olmaz bence diye düşnüüyorum . bende eşimin erkek kardeşinin bi sevgilisi var onlar evlenir bzden önce çocuk yaparsa diye korkyorum . bu sefer hep ön planda o kız olacak herkes onu sevip övecek ilk o doğurdu diye .
kız benden 4 yaş büyük . eşimin kardeşide eşimden küçük ama benden 3 yaş büyük . gerçi kız sevgilisndende 1 yaş büyük . onun yaşı küçükde değil benim kdr .hemen yaaparsa ? diyorum :(

Insanlar meraklilar sevgilisi olan nisan in nezaman nisanili olana nikah ne zaman evli olana cocuk ne zaman diye sorarlar.. Sizde rahatsiz okuyorsaniz kibarlikla anlatirsiniz.. neden mal insanalr falan diyorsunuz hic hos degil bu soylediginiz

evet cnm benimki sağ bacaktan akciğere atmış geçen sene işte . İlk kalp atışlarım hzlannıyodu durduk yere . acile 2 kez gittim anlamadılar . 3. gittiğimde göğsümde acayip derecede çığlık çığlığa bağırtacak derecede ağır sancılar saplanıyodu o zmn tesadüfen anladılar . Doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi . evlencem diye doğum kontrol hapı kullanıyordum o neden olmuş . acili bağırmaktan yıkıyordum 2 morfin 1 ağrı kesici serum dahi işe yaramıyordu . yoğun bakımdada ağrı kesici çok büyük iğneler yapıyolardı kasıklarımdan öyle bağıra bağıra inletiyodum ortalığı . nefes de aldırmıyordu aldıkça daha da felaket saplanıyordu . Bi geldimi sancı 2 saniye içinde en had safhaya ulaşıyordu bildiğn gebeeriyordum artık . Yatamıyordumda sırtımada saplanıyordu 24 saat o sedyenin kenarındaki demirlere tutunarak geçirmiştim . Doktor da aileme hayati riskimin olduğunu herşeye hazırlıklı olmalarını söylemiş . Ailem içeri girdiklerinde öyle uyuklu ve sancılı görünce ölcem sanıp herkesi tooplamışlardı tm şehirlerdeki tüm akrabalarım gelmişti . O kdr ağırdı durumum . genetiktede hafif oranda çıktı . Sizinki iltihapsa farklı olabilir sizede çok geçmiş olsun .. Benimkide pıhtı işt e. 3 5 doktor da hamilelik yasak en az 3 yıl dediler . hastalığım durulması içinmiş .

:KK57::KK57::KK57: geçmiş olsun ..
Yok benim rutin kontrollerde çıktı ama yaşadığın korkunçmuş Allah bağıslamış sevdiklerine ..
Dur hemen içeyim coraspini ;)
Aklıma geldikçe içiyorum bende Allah korusun ...
Hepimizi ..

insanlar konuşuyor malesef bende çok üzülüyorum istiyorum ama olmadı allah nasip etmedi demekki daha. ..
Ayy bi beceremedin diyenler. .
Ayy bu bitane yapana kadar ben 3 üncüyü dogururum diyenler. .
Ayy kız yoksa nasıl yapıldığını bilmiyormusun diyen adi insanlar. .
allaha havale ediyorum allah büyüktür. .. :(

insanlar başkalarının hayatlarına müdahale etmeye bayılır tabi bazıları takmamakla en iyisini yapıyorsun boşveeer

Bn bişy merak ettim dr.lar neden 2-3 yıl sonra dedi. Bnde de pıhtılşma var 2 gebelik kaybım var ve şuanki gebeliğimi iğneyle geçiriorum. Çok şukur henuz bi skntı yok.. Sizdeki durum daha mı farklıydı ?

insanlar konuşuyor malesef bende çok üzülüyorum istiyorum ama olmadı allah nasip etmedi demekki daha. ..
Ayy bi beceremedin diyenler. .
Ayy bu bitane yapana kadar ben 3 üncüyü dogururum diyenler. .
Ayy kız yoksa nasıl yapıldığını bilmiyormusun diyen adi insanlar. .
allaha havale ediyorum allah büyüktür. .. :(
beni de çok yaraladılqr canm. Ustelik bn 2 dusuk yapmışken , yani gebe kalmamda bi skntı yokken bile çileden çıkardılar.. Hiç unutmam 2. Dusukten sonra bi toplumda otryoruz bnde elimde anahtarlığımı çeviriyorum bi komşum dedi ki ee Bebem-1221 de napsın çocuğu yok anahtarla uğraşıo oda. Tabi ardından kahkahayı patlattılar...
sana tavsiyem bol bol dua et çunku gerçkten zor bi sureç

tam bı kendını bılmez edepsız bı kadınmıs
ustelık daha gencecıksın
bıdaha hamıle gel ne demek ya
hamıle kalınca da kurtulamıyorsun canım
daha doguramadın mı sen ? 2. yı ne zaman dusunuyorsun arayı acma hemen yap
bu kız olmus belkı 2. erkek olur (kızım olsun dıye esımle ne dualar ettık )
oyle hadsiz ınsanlar var kı
cahıle bırsey anlatamazsın bıdaha boyle bırsey dedıler mı
sert ıfade ıle ne munasebet ! de gec bosver

Insanlar garip boşverin. Benim 1 çocuğum var ölümden döndüm onu dogrururken genetik bir hastalık çıktı. Doktorum 2.de kesin ölürsun dedi. Annem de bu şekilde ölmüş. Hala bana 2. dogur diyen insanlar var. Ben Ölmüşüm kalmışım kimin umrunda. Hiç takmayin onlar yasamayacak sizin hayatınızı çok geçmiş olsun.

Bir dahakine hamile gel ne demek yahu.

Sanki hemsire de tahlil icin talimat veriyor. Sabaha ac gel kanini alcam. Tobe tobe..

Su lafini sozunu haddini bilmeyen insanlara ifrit oluyorum..

Keşke demekten vazgeçtiğin şeyi deseydin...
Ben artık söylüyorum düşündüklerimi...
Daha sonra da keşke söyleseydim diye kendini yersin :KK53:

Back