- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Anladım bende de var trombosit değerleri ,kanda iltihap galiba benim ki ..
Tekrar geçmiş olsun ..
O çok bilmiş menapoz teyzeyi de takmayın kafanıza ,her yer de boşboğaz insanlar var
Hem sen benim kardeşimle yaşıtsın ,çorba bile yapamaz ayol benim ki ne bebeği
evet cnm benimki sağ bacaktan akciğere atmış geçen sene işte . İlk kalp atışlarım hzlannıyodu durduk yere . acile 2 kez gittim anlamadılar . 3. gittiğimde göğsümde acayip derecede çığlık çığlığa bağırtacak derecede ağır sancılar saplanıyodu o zmn tesadüfen anladılar . Doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi . evlencem diye doğum kontrol hapı kullanıyordum o neden olmuş . acili bağırmaktan yıkıyordum 2 morfin 1 ağrı kesici serum dahi işe yaramıyordu . yoğun bakımdada ağrı kesici çok büyük iğneler yapıyolardı kasıklarımdan öyle bağıra bağıra inletiyodum ortalığı . nefes de aldırmıyordu aldıkça daha da felaket saplanıyordu . Bi geldimi sancı 2 saniye içinde en had safhaya ulaşıyordu bildiğn gebeeriyordum artık . Yatamıyordumda sırtımada saplanıyordu 24 saat o sedyenin kenarındaki demirlere tutunarak geçirmiştim . Doktor da aileme hayati riskimin olduğunu herşeye hazırlıklı olmalarını söylemiş . Ailem içeri girdiklerinde öyle uyuklu ve sancılı görünce ölcem sanıp herkesi tooplamışlardı tm şehirlerdeki tüm akrabalarım gelmişti . O kdr ağırdı durumum . genetiktede hafif oranda çıktı . Sizinki iltihapsa farklı olabilir sizede çok geçmiş olsun .. Benimkide pıhtı işt e. 3 5 doktor da hamilelik yasak en az 3 yıl dediler . hastalığım durulması içinmiş .