• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk var mı çocuk ..

ben 27 yaşımda evlendim.. bir buçuk sene çocuğumuz olmadı.. gezdim tozdum eğlendim.. eşimle şehir şehir gezdik..
başka ülkelere gittik..
doya doya yaşadım ilk senemi..
sonra yeter artık evde oturalım der olduk:)
ozaman vakti gelmişti.. Allahta nasip etti oldu..
yaşınız çok genç iyice gezin tozun eğleninin...
içinizde yapmak isetdiğiniz bişey varsa yapın...
çevreyede çok takılmayın.. susturamazsınız..
birine cevap versen diğeri susmaz..
he canım deyip geçin..

valla bana da tam tersi oluyor be zombie
26 yaşına giriyorum
eşim de 31 oldu
4 senelik evliyiz
biz düşünmüyoruz ama akrabalarımın da düşünmeyin yapmayın demesi beni delirtiyor.

halam çekiyor kenarıya "sakın çocuk yapma"
babam "düşünmeyin" diyor.

yapacak ya da yapmayacak olsam da bundan diğer insanlara ne di mi? sanki onlara sormamız gerekiyor??

sen de hem sağlık problemi yaşamışsın
hem de daha 21 yaşındasın
haklısın istememekte.
eşinle ağız birliği yapın
ikiniz de soranlara düşünmüyoruz daha diyin
sizden başak herkesin söz hakkı var desenize.çocuk yapın kararı verilince banada haber edin de bari.

sizlere bakıyorumda imreniyorum yaa sorguluyorsunuz her şeyi.benim ikinci adetimde görümcem kısır olabilirsin üçüncüdyüde görürsen dr ye gidelim demiştide ne ağlamıştım kısırım ben diye.3. adete kalmadan gebe kalmıştım ne sevindim ne üzüldüm ne olduğunu bilemedim annem yazıklar olsun dedi onu hatırlıyorum.:KK53:ama iyikide hemen olmuş binlerce kere şükür

Ahhhh Ahhhh , ikinci yi yap hadi oğluna kardeş gelsin , birlikte büyürler :)
Bu dünyanın kuralı bu en iyisi mi ağızlarının payını vermek :KK47:

denizden gelen esinti denizden gelen esinti bu nasıl bir insan. Kısır olabilirsin ne demek :rolleyes:
Hangi devirde yaşıyoruz :confused:
devir eski devirdi yani 17 yıl önceydi.internet falan öle yaygın değiidi hatta yok sayılırdı.aahh ahh bu kk o zaman olacaktıki :KK14:ama kadın çok cahildi halada cehalette sınır tanımaz

Bu insanlar böyle :))
Bende 23 yaşındayım 3,5 yllık evliyim hergun aynı sorularrr :KK53:

Ama senın bide sağlık sorunun varmış . Geçmiş olsun..

Dün kayınvalidemlerdeydim . Kadının biri bebek yok mu düşünmüyormusun dedi . (kanmda pıhtılaşmadan dolayı geçen sene ölümden döndüm doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi yoğun bakmda yattım hayati riskim vardı ve en az 3 yıl bebek yasak dedi 3 4 profösör doktor . Genetik çıktı hastalığım ve hamileliktede kan sulandırıcı iğne kullancam ) bende kibarca sinir olsamda daha yeni evliyiz düşünmüyoruz şuan ikimizde dedim . Ama niye beraber büyürsünüz dedi . Güldüm geçtim . Ardından gidiyoruz görüşürüz iyi
geceler dedim . Bi dahakine hamile gel dedi . Sinirimi zıplattı sen yap çok istiyorsan diycektm neyse dedim ben daha 21 yaşndaym kendime zor bakıyorm hem 3 5 yıl yasak kanmda pıhtılaşma var zaten şuan düşünmüyoruz erken dedim . Tamam o zaman dedi . Kayınvalidemde istiyo gibi davrandı .Sanki çocuk için evleniyo herkes ne bu çocuk merakı . İlla evlenir evlenmez bebek mi yapmak lazm ne saçma bu insanlar beni çıldıırtıyolar . Yok çocuk yok mu yok bilmem ne sanki kendileri bakacak . Baskı yapar gibi insanların hayatına müdahale etmeye çalışıyolar . Haadi sorarsın tmm da bidahakine hamile gel nedir ya . Yok soruyolarmış gelin yüklü mü bilmem ne diye . Komedi .
Yani bebek elbet nasipse isteyince Allah'm verirse olur . Ne bu acele . Evlendiğim için pişman değilim eşimden hayatmdan çok memnunum . Ama şu bebek olayını düşününce kuduruyorum . gerçekten yaşşım evlilik için erkendi ama sevdim zorluklar çektim isteyerek de evlendim .Ama çocuk için de çok erken ve şuan böyle 5 6 yıl istemiyorum . Eşimde seneye olur artık filan dedi . Bende olmaz dedim . Tamam o zaman dedi anlayışla . o da şuan için istemiyo zaten . Ama gerçekten soranlar bile batıyo artık gözüme . Düşündükçe psikolojim bozuluyo . Ben daha 21 yaşndaym ve kendimle uğraşmak istiyorum eğlenmek gezmek tozmak eşimle baş başa vakit geçirmek onunla farklı şehirlere gidip rahatça dolaşmak . Bebeğin altını değiştirmek onu büyüynce okula götürmekle falan filan uğraşmak istemiyorum . kendimi bebekli gezerken düşünmek dahi istemiyorum . Ne olacak bu mal insanlarn mal soruları ...

bi kere güzelce haşla, bak ondan sonra soruyolar mı :) ben senelerce rahat etmiştim öyle Hoppa

İnsanlar konuşmayı,karışmayı,haddini aşmayı çok sever..

En iyisi duymamak,umursamamak..

Benim de daha yaşına gelmemiş kızım var, "doğur bitane daha beraber büyür çıkarlar" gibi absürt şeyler duyuyorum görenlerden.. Yahu sanane,gelip sen mi bakacan,ben kızıma yetebileyim şimdilik yeter.

O yüzden kulaklarınızı tıkayın,duymayın.. Elalemin lafı hiç bitmez..

kişilikle alakalı işte herşey.
bana kalsa 18 imde doğururdum hemen evlenip ama nasip olmadı 21 de evlendim. 23 üm şuan ve bebeğim olmuyor :(
yana yakıla istiyorum ama olmuyor :(
seni anlıyorum. sen istemediğinden de bu kadar tepkilisin etrafındakilerin sözlerine. ama kafana takmamaya çalış. insanların ağzı torba değil ki büzesin...

Aman insanlari takma kafana. Bak ben de 1.5 senelik evliyim.. 28 yaşındayım. Benimle aynı yaz evlenen 6 çift var hepsinin çocuğu oldu. Birinin dün oldu daha. Benim halen yok, en az 6 ay daha düşünmüyorum. Eşimin babannesi bu çocuklarda bi problem mi var diyor. Babası annesi eşime kızıyor yeter biz de torun istiyoruz diyorlar. Babannesi her hafta arıyor müjde yok mu diyor. Ama ben de hayat düzenim tam oturmadan karmaşanın içine doğmasın çocuk diyorum. Senin yaşında kücük umursama bunları. Sen tedavini ol yeter. Allah büyük.

O insanlarin istekleri bitmez. Cocuk yapsan ikincisi ne zaman derler. Sonra ne bolum okuyo derler. Okul bitince ne is yapacak derler ne zaman evlenicek derler. Derler de derler yani...

Back