Çocuk var mı çocuk ..

Seni cok iyi anliyorum inan.bnde cok sinir oluyorum esimin ailesinee sizene lan sizeneeee diye bagirasim geliyo

Bebeğinizi sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin Rabbim :) bencede insanları terslemek gerek . kayınvalidemde iğne vurulursun artık filan dedi . ona da ayrı sinirlendim

Amin inşallah canım sağol.
Bu tip insanlar kibarca geçiştirmekten anlamazlar. Zaten anlayacak olsalar ağızlarını açmazlar. Kafana takma boşver.

Anladım bende de var trombosit değerleri ,kanda iltihap galiba benim ki ..
Tekrar geçmiş olsun ..
O çok bilmiş menapoz teyzeyi de takmayın kafanıza ,her yer de boşboğaz insanlar var
Hem sen benim kardeşimle yaşıtsın ,çorba bile yapamaz ayol benim ki ne bebeği

Beni bir kere nikahimda goren, ikinciye bir ev oturmasinda gorup, gobegimi tutup hamile misin diyen kadina, 'bu ne samimiyet? Daha ikinci defa gordugunuz kisiye bebek soruyorsunuz, ustelik ozel hayatim sadece esimle aramdadir, baskalariyla bu konulari konusmaktan hoslanmam' dedim. Haddini bildirdim. Cok da iyi yaptim. Nerden bu samimiyet?

Desene ozel hayatim sizi ilgilendirmez, ne bu samimiyet diye... Haddini bildirmezsen sana oyle bir dahakine hamile gel deme cesaretini bulur işte...

Insanlar konusur boyle neden umursuyorsun ikna etme cvp verme ihtiyaci duyuyorsun ki hayirlisi de nasip de gül gec :)

Ben annemle günlere gidiyorum surekli bebek muhabbeti var orada da bir cocugu olana genelde 2yi yap diye tuttururlar cocuk olmayana yap diye tuttururlar :) herkes de hayirlisi der gecer yani :)

Bu arada pihtilasma bende de var igne kullaniyorum

Senin neden 3-4 sene cocuk yapman yasak ki pihtilasma seviyen yuksek herhalde

23 yasimdayim 7 aylik evliyim bu ikinci hamileligim ilki pihtilasma yuzunden dusuk oldu

Hayatın akışı biraz böyle ama insanlara da öyle mal falan dememek lazım..
okul okursun ne Zaman bitecek diye sorarlar .
mezun olursun evlilik ne Zaman diye sorarlar
Nişanlanırsın ,düğün ne zaman diye sorarlar
Evlenirsin,Bebek ne Zaman diye sorarlar..
Böyle Bi döngü yani sırf muhabbet için.kadın sana ne desin kutup ayılarının nesli tehlikede bu konuda ne düşünüyosun mu desin.

Ah bu insanlar başta kaynana sonra akrabalar komşular vs herkezin haddine düşmüş gibi sorarlar aynı dertten bende muzdaribim. Hayır sizene yaparım yapmam size mi düştü tasası belki sağlık sorunum var belki maddi durumum yetersiz belki hazır değiliz gezmek toza istiyoruz sizene yahu. Böyle çocuğun yokmu yapın diyenlerin ağzının orta yerine kürekle vurasım geliyor

21 yaş oohh misss gibi yaş ya eşinle hayatının tadını çıkar . Millet bu söylenir durur en güzel yöntem uslubunu bozmadan bu düşüncelerini onlarla da paylaşman ya da doktorum 3 yıl yasak en sağlıklısının bu yönde olduğunu ve bir daha kimsenin bana bu soruyu sormasını istemediğinizi söleyin ve soracak olanlarada bunu iletirseniz sevinirim iletinki sormasınlar karşılaştığımda deyiverin bitsin. 3-4 sene sonra ,beni sıkıştıran soran herkesten de çeyrek altın bekliyorum madem, doğum yaptığımda da ben sizi sıkıştırcam diyede eklersin :)

Seni o kadaar iyi anlıyorum ki. Ben de 3 aylık evliyim bana benimle evlenen birini örnek gösteriyorlar şu an hamileymiş. Hey Allahım. Eşim 31 yaşında. Hemen istemiyor o da ama seneye düşünelim diyor. Ben de kendimi hazır hissetmiyorum ama onun yaşının geçmesini istemiyorum. Bilmiyorum ki geç baba olmak ne gibi dezavantaj getirir iyi midir ya da. Sabrı az olup ilgisi vs de azalırsa ya diye endişe ediyorum açıkçası ben 3-4 sene düşünmüyorum çünkü. Kızlar bu konuda fikri olan bana da yorum yapabilir mi?

güzelim insanlarn lafı bitmez.evlenirsin bebek sorarlar doğurursun 2. ne zaman diye sorsrlar millete laf lazım boşver takma kafanı istemiyorum de olsun bitsin herkese ayrı ayrı laf anlatmaya çalışırsan kafayı yersin söyliyim

Kimseye kulak asma istemiyorsan hazır değilsen yapmasın sonradan onlar bakmıyor çocuğa bende 21 yaşındayım 2 kizim var ben isteyerek ve hazır olduğumu hissettiğim için yaptım çocuk bakmak sorumluluğu çok zor ama bi okadarda güzel sen kimseye takılma kendini dinle sadece o seni yaniltmaz

daha evliliğin 1. ayında başladılar çocuk yok mu diye sormaya :) hala da devam ediyor kimle karşılaşsam. özel şeyler bunlar sormayın ayıp diyorum artık. yeni evli insanın çocukla ne işi olur daha gezip eğlenmekle meşgulüz biz diyorum. sanki biz istemiyoruz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. ya da canım ne zaman isterse o zaman olur kime ne

Özel hayatımla ilgili sorulara yanıt vermiyorum de.

Bana bu kadar cüret gösterip soran olmamıştı, ama arada oluyordu sinir olup eşime söyledim. Kayınvalideme söylemiş o da, bir daha soran olunca kayınvalidem lafı yapıştırıyordu benim yerime sağolsun.

bana da daral geldi yani. ben henüz çocuk istemiyorum dedikçe eve bebek getirip sevmeler bebek videosu açıp ağlamalar bebek resimlerini sevmeler nedir bu çocuk merakı yani. yazın tatillere gidip eğlenmek istiyorum eşimle maceralara atılmak istiyorum:) bence sende sert cevap ver canım mal mal konuşmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…