- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Seni cok iyi anliyorum inan.bnde cok sinir oluyorum esimin ailesineeEvet ya . Bikaç sene bebek olmayınca da diyolarmş ya gelinde sorun mu var filan ne geri kafalar bunlar ya . 1 yıllık evliyim daha bende 21 yaşndaym eşimde 26 . Evlenmeden çocuk yapınca o.. bilmem ne derler . İlişkiyi istemezler . Kimsenin hiç bi haltı olmasada karışırlar . Evlenir evlenmez çocuk yok mu hadi yapın derler . Yİne kimsenin bi haltı olmasalarda yine ilişkiye karıışırlar . Bi de bunu soran kadın 35 yaşlarnda hiç evlenmemiş . Azdıysan sen yap deseydm keşke . Kbakma çok sinirleniyorum sözler dayanamıyorum çıkıyo ağzımdan
Bebeğinizi sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin Rabbim :) bencede insanları terslemek gerek . kayınvalidemde iğne vurulursun artık filan dedi . ona da ayrı sinirlendim
Hayatımın sonuna kadar günde 1 tane corasrin kullanıcam hamileliktede sanrm hergün iğne vurulunuyormş . İnr değerine bakılıyo kandaki pıhtılaşma seviyesine . genetikte çıktı benim genetik testide hayatti risk geçirdim diye yaptılar normalde yaptırmaya kalkınca 8 milyar istiyolarmş . Şimdi çıkmasada hamilelikte çıkcakmş karşıma çnkü pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomuş . ablam yeni hamile onda pıhtı olup olmadığı bilinmiyo ama ne olur ne olmaz diye o bile kan sulandırıcı iğne kullanıyo doktoru vermiş
Hamile kaldıktan sonrada isteyerek mi oldu nasil oldu diye soruyorlarahh su cilgin Turkler .
Dün kayınvalidemlerdeydim . Kadının biri bebek yok mu düşünmüyormusun dedi . (kanmda pıhtılaşmadan dolayı geçen sene ölümden döndüm doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi yoğun bakmda yattım hayati riskim vardı ve en az 3 yıl bebek yasak dedi 3 4 profösör doktor . Genetik çıktı hastalığım ve hamileliktede kan sulandırıcı iğne kullancam ) bende kibarca sinir olsamda daha yeni evliyiz düşünmüyoruz şuan ikimizde dedim . Ama niye beraber büyürsünüz dedi . Güldüm geçtim . Ardından gidiyoruz görüşürüz iyi
geceler dedim . Bi dahakine hamile gel dedi . Sinirimi zıplattı sen yap çok istiyorsan diycektm neyse dedim ben daha 21 yaşndaym kendime zor bakıyorm hem 3 5 yıl yasak kanmda pıhtılaşma var zaten şuan düşünmüyoruz erken dedim . Tamam o zaman dedi . Kayınvalidemde istiyo gibi davrandı .Sanki çocuk için evleniyo herkes ne bu çocuk merakı . İlla evlenir evlenmez bebek mi yapmak lazm ne saçma bu insanlar beni çıldıırtıyolar . Yok çocuk yok mu yok bilmem ne sanki kendileri bakacak . Baskı yapar gibi insanların hayatına müdahale etmeye çalışıyolar . Haadi sorarsın tmm da bidahakine hamile gel nedir ya . Yok soruyolarmış gelin yüklü mü bilmem ne diye . Komedi .
Yani bebek elbet nasipse isteyince Allah'm verirse olur . Ne bu acele . Evlendiğim için pişman değilim eşimden hayatmdan çok memnunum . Ama şu bebek olayını düşününce kuduruyorum . gerçekten yaşşım evlilik için erkendi ama sevdim zorluklar çektim isteyerek de evlendim .Ama çocuk için de çok erken ve şuan böyle 5 6 yıl istemiyorum . Eşimde seneye olur artık filan dedi . Bende olmaz dedim . Tamam o zaman dedi anlayışla . o da şuan için istemiyo zaten . Ama gerçekten soranlar bile batıyo artık gözüme . Düşündükçe psikolojim bozuluyo . Ben daha 21 yaşndaym ve kendimle uğraşmak istiyorum eğlenmek gezmek tozmak eşimle baş başa vakit geçirmek onunla farklı şehirlere gidip rahatça dolaşmak . Bebeğin altını değiştirmek onu büyüynce okula götürmekle falan filan uğraşmak istemiyorum . kendimi bebekli gezerken düşünmek dahi istemiyorum . Ne olacak bu mal insanlarn mal soruları ...
bana da daral geldi yani. ben henüz çocuk istemiyorum dedikçe eve bebek getirip sevmeler bebek videosu açıp ağlamalar bebek resimlerini sevmeler nedir bu çocuk merakı yani. yazın tatillere gidip eğlenmek istiyorum eşimle maceralara atılmak istiyorum:) bence sende sert cevap ver canım mal mal konuşmasınlarDün kayınvalidemlerdeydim . Kadının biri bebek yok mu düşünmüyormusun dedi . (kanmda pıhtılaşmadan dolayı geçen sene ölümden döndüm doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi yoğun bakmda yattım hayati riskim vardı ve en az 3 yıl bebek yasak dedi 3 4 profösör doktor . Genetik çıktı hastalığım ve hamileliktede kan sulandırıcı iğne kullancam ) bende kibarca sinir olsamda daha yeni evliyiz düşünmüyoruz şuan ikimizde dedim . Ama niye beraber büyürsünüz dedi . Güldüm geçtim . Ardından gidiyoruz görüşürüz iyi
geceler dedim . Bi dahakine hamile gel dedi . Sinirimi zıplattı sen yap çok istiyorsan diycektm neyse dedim ben daha 21 yaşndaym kendime zor bakıyorm hem 3 5 yıl yasak kanmda pıhtılaşma var zaten şuan düşünmüyoruz erken dedim . Tamam o zaman dedi . Kayınvalidemde istiyo gibi davrandı .Sanki çocuk için evleniyo herkes ne bu çocuk merakı . İlla evlenir evlenmez bebek mi yapmak lazm ne saçma bu insanlar beni çıldıırtıyolar . Yok çocuk yok mu yok bilmem ne sanki kendileri bakacak . Baskı yapar gibi insanların hayatına müdahale etmeye çalışıyolar . Haadi sorarsın tmm da bidahakine hamile gel nedir ya . Yok soruyolarmış gelin yüklü mü bilmem ne diye . Komedi .
Yani bebek elbet nasipse isteyince Allah'm verirse olur . Ne bu acele . Evlendiğim için pişman değilim eşimden hayatmdan çok memnunum . Ama şu bebek olayını düşününce kuduruyorum . gerçekten yaşşım evlilik için erkendi ama sevdim zorluklar çektim isteyerek de evlendim .Ama çocuk için de çok erken ve şuan böyle 5 6 yıl istemiyorum . Eşimde seneye olur artık filan dedi . Bende olmaz dedim . Tamam o zaman dedi anlayışla . o da şuan için istemiyo zaten . Ama gerçekten soranlar bile batıyo artık gözüme . Düşündükçe psikolojim bozuluyo . Ben daha 21 yaşndaym ve kendimle uğraşmak istiyorum eğlenmek gezmek tozmak eşimle baş başa vakit geçirmek onunla farklı şehirlere gidip rahatça dolaşmak . Bebeğin altını değiştirmek onu büyüynce okula götürmekle falan filan uğraşmak istemiyorum . kendimi bebekli gezerken düşünmek dahi istemiyorum . Ne olacak bu mal insanlarn mal soruları ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?