Çocuk Uyumuyor Diye Ağzımdan Kötü Söz Çıktı Eşim Bebeğimi Sevmediğimi Düşünüyor

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
104
-49
32
Gece 3’e kadar oğlum 10 kez filan uyanmıştı. Gözümden uyku akıyordu. Eşim il dışında bi taraftan mesajlaşıyorduk her uyandığına şahit oldu. Ben nerden aklıma geldi bilmiyorum son uyanışında mesajla “hay .. yine başladı” yazdım. Noktalı yer argo. Eşim sinirle beni aradı “sen çocuğa nasıl bunu dersin, çocuk seni uyandırdı diye nasıl bu lafı edersin” diye üzerime üzerime geliyor. Gerçekten nerden yazdım o lafı bilmiyorum. Kendimden şüphe etmeye başladım… Acaba aklımı mı kaybediyorum… Bir insan çocuğu uyutmadı diye eşine argo kelimeyle şikayet eder mi bence etmez sizce ne yapmalıyım psikiyatre mi gitmeliyim…

Sakin olun bunalıp yorgunluktan öyle dediniz diye neden çocuğunuu sevmiyor oluyorsun.
Eşinde abartı tepki vermiş,sizi sakinleştirip gecicek bu günler vs vs diye teselli verebildi insanız yahu illa ki yorulup bunalıp ağzımzdan böyle şeyler çıkabilir

Durumunun o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Anlık bir sıkıntı ile demişsindir. Uykusuzluk herkesi aynı ölçüde etkilemiyor. Özellikle çok yorgun olduğumda kendi kendime ben de söylene söylene gidiyorum ama aslında çocuğumu çok seviyorum benim sorunum onunla değil. Bu yüzden kendini suçlama. Yorgunsan uyku sersemi halinden şikayet etmiş olabilirsin. Makine değiliz sonuçta. Yoruluyoruz.

Bence normal bi tepki. O yorgunluğu yaşamadım ama kuzenimin yanında kaldığım dönem de uykusuzluktan öldüğüne şahit olduğum için biliyorum o şanslıydı tabi eşi ilgileniyordu çocukla aynı sizin ki gibi gece 7-10 kez uyanıp ağlıyordu. Benim bile psikolojim bozulmuştu kaldığım süre zarfında :) Kolay değil yani.

Deli saçması düşünceleri eşiniz aklınıza sokmuş. Tabii bir süreçtesiniz. Ancak ben olsam ben de hayıflanırdım eşime yalnız üzerine gitmezdim

Gayet olabilir insansiniz sonucta mukemmel degilsiniz uykusuzluk dengeyi tamamen bozan bisey kaldi ki esiniz ahkam keserken uzakta! Gelsin kendisi baksin ozaman. Empati yapamiyor maalesef

Esiniz bakınca iki ağlasın o üzerinize gelen kocanızı siz bile tanıyamazsın haddini bildin önce eşiniz cocuk sevgisi ile argo kelimesi ile kıyaslanamaz bile katıla katıla ağlayana kadar bilerek bakmayın işte o zaman sevginizden şuphe edin bu saat oldu bende bebeğime bakmaktan uyuyamadım ve sersem gibiyim gunduzde hem de diğer oylum var onunla ilgilenicem bu ruh haliyle yetebidiğimize şukredelim tabiki seviyoruz cocuklarımızı lutfen birde vicdan yapıp adamı haklı cıkarmayın

Eşin çok biliyor ise gece o baksın 10 kere uyansın bakayım.
Ne alaka sevmemekle…

Bazı erkekler haddini bilmeli.

Uyanık kalsın bakalım o kadar çok neler neler diyor kendisi. Bu erkekler hakikaten ay yok ya

Eşin boş boş konuşmasın, seni ne hale getirmiş saçmasapan yorumuyla. Beş dakikada bir 10 kere uyansın da bakalım ne durumda olur. Uzaktan boş boş ahkam keser anca.

Ben normal bulmuyorum yorgunluk bitkinlik olur, sonucta cocuk bu elbet. Oyle buyuyecek.
Ama cocuga argo kelimeyi kullanmayi burda normallestirmek bana dahada tuhaf ve korkunc geldi.

Paşa hazretleri 10 kere çocuk uyutmaya kalksın bir gece bakalım nasıl tepki veriyor 🤷🏻‍♀️

X