Tsk ederim Canim :)
Ben almanya ya sen:)[/QUOTE
ben istanbuldayım cnm :)
Yasim cocuk olmasi icin Pille degilmi??
yok cnm doğum kontrol hapı kistin küçülmesi için verdi dr bu ay ilk defa kullandım da kimileri diyor ki ilk kutu korumaz ama bende diyorum ki 7 ay olmadı şimdi mi olcak
Tsk ederim Canim :)
Ben almanya ya sen:)[/QUOTE
ben istanbuldayım cnm :)
Orda havalar nasil Burda cooook sicak
Belli olmaz Güzelim Neden olmasin :)))
Iste Hersey aksi degilmi bi baktin beklemdin umadigin anda hamilesin:)))
Hayilisiyla:)))
Orda havalar nasil Burda cooook sicak
burda bu yıl daha ısınmadı okadar geçen hafta sürekli yağmur yağdı bu hafta güneş daha yeni gösterdi kendini :)
ay şu mübarek günde inş cumlemizin duaları kabul olur da göbüşler dolsuunn :)))
burda bu yıl daha ısınmadı okadar geçen hafta sürekli yağmur yağdı bu hafta güneş daha yeni gösterdi kendini :)
1 haftadir burasi yaniyor resmen almanyada ilk DEFA yillar sonra Böyle bi sicak olmus:) inanirmisin evin icinde kisa sortlan gezyorum ona rahmen yaniyom:)))
1 haftadir burasi yaniyor resmen almanyada ilk DEFA yillar sonra Böyle bi sicak olmus:) inanirmisin evin icinde kisa sortlan gezyorum ona rahmen yaniyom:)))
burası da tam tersi tropikal iklime döndü hep yağmur hava 20 derece falan haziranda küresel ısınmadan belki :)
üzülme canım bende ılk 8 ay olmaynca doktora gtm bı sorun yok dedi snra eşimı gndrdm snuc azosperm tüp bebek îcn bile 1tane sprm yok hayel kırıklım gerıde kaldı 3yl oldu bendn snra evlenen herkezn kucagı dolu keşke sorun olmasaydıda umudum olsaydı bekleseydm daha benım gbı kac kısı var şu mübarek günün fesılesi ile herkezin kucagı dolsun inşallahSlm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim(
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)
Sizinde basinizi sisirdimama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulubu
burası da tam tersi tropikal iklime döndü hep yağmur hava 20 derece falan haziranda küresel ısınmadan belki :)
Hehe aman sicak olsun almanyada cok nadir Böyle günes yüzü görmek inanirmisin okadar yazlik eysalarimi hep tr de giye biliyordum ama Gecen haftadan belli ohh istedimi üsümeden giyine biliyom:)))))
üzülme canım bende ılk 8 ay olmaynca doktora gtm bı sorun yok dedi snra eşimı gndrdm snuc azosperm tüp bebek îcn bile 1tane sprm yok hayel kırıklım gerıde kaldı 3yl oldu bendn snra evlenen herkezn kucagı dolu keşke sorun olmasaydıda umudum olsaydı bekleseydm daha benım gbı kac kısı var şu mübarek günün fesılesi ile herkezin kucagı dolsun inşallah
Ay kiyamam kuzum 1 sperm Bille yokmu Peki ne yapila bilir ne olucak?
Ay Canim bugun senin icinde Dua edicem. Belli mucize olur :)
inşallah canım duaların gücüne inanrım hersey rabbimden sıfır sperm normal yolla hc sperm cıkısı olmadı testıslerde arıycaklar amaliyatla anne olmak icin şansım cok az ama ümüdüm yined var bi mucıze bulunursa tup bebege baslıycaz inşllah bu ayın sonunda bebisin olur :)
Hayilisi Gülüm ama Tüp bebek yaparsan olur demi :) olur olur insssssss ja gercekten Kurban oldugum
Allah herkese nasip ettsin ya bebis kac yasindaskn esim kac yasinda?
bi sperm bulunsunda deniycez tüp bebegı daha yolumuz uzun ama rabbim nasip edrse inş olur canım kafana takma sorun yok nasılsa olcak diye düşün rabbim zamanını bekliyordur hayırlı olsunda kuçagına aldında hepsnı bekledn gunlerı unutursun 27 yasnda esim ben 24 yaşındayım
cok iyi anlıyorum senı canım bend 8 ay bekldm bilmedn her ay adet olunca aglardm saatlerce şimdi beklemyorm aslında kafam daha rahat en kötü şey belîrsizlik bı kac doktora daha gt her doktar aynı seyı söylemiyor durumun varsa bi aşılama yaptr tabı erken daha ama cok ıstıyosun beklemekte zor tabi hayırlısı olsun hakkındaYasitimsin :)))
Ins Gülüm kismet evet haklisin ama iste dedin gibi veya düsündümüz gibi olmuyor(
Ben nekadar yok düsünmicem kafama takmicam dersem yalan olurcünkü hani 1 sene gercekten maf oldum beyinsel gercekten hani kimseye göstermiyorim belli etmiyorsin esime Bille ama yataga basimi yastiga koydumda gizli gizli aglamalar.... Gecen sene hamilelik bebek eysalari Bille aldim inanirmisin cünkü Bende cocuk bebis hasreti cocuklumdan belli vardi hani hep derdim evlenir evlenmez hemen cocuk Yapicam benimlen büyüsün felan filan ama nerdeeee....
Kolay Degil hayilisi be Gülüm
cok iyi anlıyorum senı canım bend 8 ay bekldm bilmedn her ay adet olunca aglardm saatlerce şimdi beklemyorm aslında kafam daha rahat en kötü şey belîrsizlik bı kac doktora daha gt her doktar aynı seyı söylemiyor durumun varsa bi aşılama yaptr tabı erken daha ama cok ıstıyosun beklemekte zor tabi hayırlısı olsun hakkında
inşallahhh canımAmin Gülüm
Hayilisi :) dimdik olmamiz lazim sende en kisa zamandan sora tüp bebekle hamile kalicaksin Canim:))) eminim Buna :)
Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim(
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)
Sizinde basinizi sisirdimama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?