- 5 Haziran 2014
- 303
- 13
- 48
amin cumlemizin cnm :) benim annem azcık öyle çılgındır her gün yeni bir gündem yaratıyor bize
En iyisini yapiyor vallah hellal olsun teysosa:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cumlemizin cnm :) benim annem azcık öyle çılgındır her gün yeni bir gündem yaratıyor bize
Ben çalışıyorum çağrı merkezi stresin göbeği :)1000 lik puzlle mı alsak hatınlar kafan gider belki
çalışıyormusun siz yoksa ev hanımımısınız ?
Bende gittim doktora eşimde gtti ikimizdede bi sorun çıkmadı çok şükür ben denedim de bi işe yaramadi maalesef incir kürünü deneyeceğim bakalım hayırlısı
benim eşimin değerleri biraz düşük ama doktor fena değil engel bir durum yok dedi tabi bu işler kısmet ..
Bu arada Berat kandiliniz mübarek olsun bugün bu yıl doğacak ölecek her şeyin yazıldığı gece Allah hepinizin gönlünden geceni versin inşallah :)
Ben çalışıyorum çağrı merkezi stresin göbeği :)
Ben ev hanimiyim Canim :)
Diyer ay onuda deniyim:)))
Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum ((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim (
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)
Sizinde basinizi sisirdim ama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben çalışıyorum çağrı merkezi stresin göbeği :)
benim eşimin değerleri biraz düşük ama doktor fena değil engel bir durum yok dedi tabi bu işler kısmet ..
Bu arada Berat kandiliniz mübarek olsun bugün bu yıl doğacak ölecek her şeyin yazıldığı gece Allah hepinizin gönlünden geceni versin inşallah :)
bi dene istersen benim ki ovula markaydi 21 lira içinde 20 adet + 2 gebelik testi vardı ama unutma onu yapmadan önce 3 saat kadar su tüketme yada çok az tüket çünkü su içtiğinde sonuç doğru olmayabiliyor:) en uygun yapma saati de öylen 1 3 5 saatleri sabah 10 dan önce akşam da 8 den önce yapılmıyor :) silik çift çizgi yumurtlamıyorsun anlamına geliyor çizgiler birbirinin aynı olacak :) çift çizgiyi gördün mü 24 ile 36 saat sonra yumurtluyorsun anlamına geliyor :) bilgi verim dedim
aynı dertteyız arkadaşım bende evlendıgımden berı korunmadım ama olmadı bırsey yok dıyorlar ama olmuyor bu ayın 21ınde 1 yıl oluyor evlenelı ıyce gerıldım gunlerce aglayasım var
Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum ((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim (
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)
Sizinde basinizi sisirdim ama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aynen onuda denicem cok tatlisin Canim benim Tsk ederim zamani alip bunlari yazdin icin :))
Nasilsin bakim bugun gülüm
Ins Canim ins demeki daha kismetimiz degilmis demeki daha zamanimiz varmis bilmiyomki ne diyomaynı durumdayız bugün hatta ken testş yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm ağladım bu mübarek günde rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
dene cnm belki işe yarar :) rica ederim :)
iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın iyisin inş :) yalnız bende bikaç gündür acayıp bir ağırılık çöküyor bana öyle vakti kafamı kaldıramıyorum birde ev burnuma kokuyor ay tövbe yarabbi herşey kokuyor bana yaa özellikle akşamları ilaçların yan etkisimidir nedir gerçi ilaçlar biteli 3 gün oldu ama anlamadım neyin nesi :44:
inşallah birgün bizlerde anne oluruz .. :2::2::2:
Hmmm belki hamilesin:)) bebis geliyordur:))))
Bende Iyim cok sükür
:) Burda havalar cok güzel süslendim esimi beklyoom cikmak icin:)
bu ay yasmin kullandım cnm sanmıyorum ama nasip :)
hangi şehirde yaşıyorsunuz cnm :) şimdiden iyi gezmeler
bu ay yasmin kullandım cnm sanmıyorum ama nasip :)
hangi şehirde yaşıyorsunuz cnm :) şimdiden iyi gezmeler