• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artik. Karar veremiyorum...

Canım yazdıklarını çok ıyı okudum bende kocamdan boşanmalıyım dıye az once bır konu actım,benım sorunlarım da daha farklı.Senın olayına gelırsek, sen eşınden gelen herşeyı herturlu fedakarlığı yapmışsın ve sonunda kendını tüketmişsin.Sana el kaldırması,küfretmesi ne demek ya?Bu asla kabul edılmeyecek bırşey,çok genç ve güzel bır kadınmışsın keşke çocuğun olmasaydı ama allah vermış olmuş,al kızını ayrı bı eve çık,aılenın yanına dönme onlar senı daha da tuketır.Bır işe gırersın çalısırsın,paranı kazanır oyalanırsın,yenı ınsanlarla tanışırsın,kendıne guvenın gelır,yalnız yasamıcaksınkı kızın var,hem belkı değer veren bırı çıkar karşına.Eğer benım eşim bana değer vermeyıp bıde ustune el kaldırsaydı bır dk durmazdım,benım sorunlarım daha karışık malesef.Senın durumun net boşan ve arkana bakma,güçlü dur,yoksa tamamen sağlığından bıle olabılırsın, değer mı allah aşkına senı sevmeyen,ilgisiz,eşine el kaldıran,saygısız bır adam ıcın?

Canım yazdıklarını çok ıyı okudum bende kocamdan boşanmalıyım dıye az once bır konu actım,benım sorunlarım da daha farklı.Senın olayına gelırsek, sen eşınden gelen herşeyı herturlu fedakarlığı yapmışsın ve sonunda kendını tüketmişsin.Sana el kaldırması,küfretmesi ne demek ya?Bu asla kabul edılmeyecek bırşey,çok genç ve güzel bır kadınmışsın keşke çocuğun olmasaydı ama allah vermış olmuş,al kızını ayrı bı eve çık,aılenın yanına dönme onlar senı daha da tuketır.Bır işe gırersın çalısırsın,paranı kazanır oyalanırsın,yenı ınsanlarla tanışırsın,kendıne guvenın gelır,yalnız yasamıcaksınkı kızın var,hem belkı değer veren bırı çıkar karşına.Eğer benım eşim bana değer vermeyıp bıde ustune el kaldırsaydı bır dk durmazdım,benım sorunlarım daha karışık malesef.Senın durumun net boşan ve arkana bakma,güçlü dur,yoksa tamamen sağlığından bıle olabılırsın, değer mı allah aşkına senı sevmeyen,ilgisiz,eşine el kaldıran,saygısız bır adam ıcın?

Cok güzel yazmissin. Evet katiliyorum bu söylediklerine Ama bende artik evlilikden sogudum. Bir erkege asla güvenemem herhalde. Simdi asla bir daha evlenmem yada hayatima birini sokmam diyorum ve olurda bosanirsam söyledigin gibi olur evimi tuttarim kizimla yasarim. su an kafam cok karisik. Yaparim cikarim basaririm diyorum ama su an o kuvvetin bende olmadigini düsünüyorum. Bilmiyorum kizlar cok zormus hep derdim koca kahri cekmem isime gelmezse ceker giderim diye ama ben hep neyi büyük konusduysam basima geldi. Allah yardimcimiz olsun ve su an istedigim kizimin piskolojik olarak bundan etkilenmemesi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım şu an kendini kuvvetsiz hissetmen normal,çünkü insan kendini kötü hissedince otomatikman güçsüz hissediyor.Ama bu senın hayatın,ne ailenın ne de o cak cak konuşan teyzelerin..Tabıkı hemen evlenmen gerekmıyor,bıraz nefes alırsın,çalışırsın özgür ve güçlü bir kadın olursun,kızında annesının dayak yedığını görmektense, çalışan,güçlü bir anneyi tercıh eder ve emınım sana tapar,senle gurur duyar.Yarın obur gun çocuğa el kaldırmayacağı ne malum hem? Kızım için kendim için bunu yapmalıyım de,senden gıden gerı gelmıyor malesef.bak bende cok verdım ve suan stresten olusan bırsuru sorun ve hastalıkla uğraşıyorum,bu hayat senın ve kızının..

Bende kötü durumdayım eşim en ufak bişeyde bosarım seni diyor 1 aydır böyle ilgisiz bana karşı benimle konusmaya bile tahammülü olmuyo annesi bana hakaret ediyo ama boşan oğlumdan diyo ama ben dayanmaya çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back