- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
Ins Gülüm Kurban oldugum Allah büyük:) ins bizede nasip olur :)))
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle (
evet kesinlikle kafaya takmamak gerekiyor. streste etkiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins Gülüm Kurban oldugum Allah büyük:) ins bizede nasip olur :)))
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle (
evet kesinlikle kafaya takmamak gerekiyor. streste etkiliyor.
biliyorum cnm ama ben 3 yıl önce yine çikolata kistinden açık ameliyat oldum o yüzden 1 aya mahsuz kullandım mecburiyetten inş ameliyata tekrar gerek kalmadan hamile kalabilirim
Ins Gülüm ja kismet nasip:)) olur elbet Bizde bebislerimizi kucamiza alicaz herseyde bir hayir vardir elbet:)
Ins Gülüm ja kismet nasip:)) olur elbet Bizde bebislerimizi kucamiza alicaz herseyde bir hayir vardir elbet:)
aynen öyle cnm herşey nasip kısmet zamanı gelince bizde de olucak inş :)
aynen öyle cnm herşey nasip kısmet zamanı gelince bizde de olucak inş :)
Olur ins Gülüm sabir ve herzaman Iyi düssünmek:))
Olur ins Gülüm sabir ve herzaman Iyi düssünmek:))
bu ay yumurtama bakıcak ya dr diyorum ki acaba ovu test te mi kullansam evde var geçen aydan kalan işe yarar mı acaba sen kullandın mı hiç ?
bu ay yumurtama bakıcak ya dr diyorum ki acaba ovu test te mi kullansam evde var geçen aydan kalan işe yarar mı acaba sen kullandın mı hiç ?
Hic kulanmadim vallah bendemi ondan alsam Peki faydasi oluyormu
Kiz kulan)
Aynen ama gerçekten stres yaptıkça hiç olmuyor ben şuan doktora gidiyorum daha henüz tedaviye başlamadı ama bu ay soğan suyunuda denicem bakalım herkes çok övüyor :)Benim de 1 yıl oldu bendede tık yok çok bunaltici bi durum (
Aynen ama gerçekten stres yaptıkça hiç olmuyor ben şuan doktora gidiyorum daha henüz tedaviye başlamadı ama bu ay soğan suyunuda denicem bakalım herkes çok övüyor :)
Aynen Bende basliyorum bugunden sonra sogan kuruna Kiz Ben dr cok gittim hersey Iyi yolunda iste neymis kafadan atmasak olurmu cok düsndümüz icin böylemis ama gercekten de öyle iliskiye girerken Bille ne yalan söyleyim aklim bebisde acaba oldumu tuttumu yani esimlen tadini Bille cikarmyiorum Neden cünkü aklim bebisde iste bu yüzde. ( Diyor doktorum Bende düsünmeye caliscam dayana bilirsem
aynen nasıl düşünmicez acaba biride onu söylese :)
Hic kulanmadim vallah bendemi ondan alsam Peki faydasi oluyormu
Kiz kulan)
geçen ay kullandım cnm ben onu sonuç çift çizgiyi gördüm ama hamile kalamadım :)))
1000 lik puzlle mı alsak hatınlar kafan gider belki
çalışıyormusun siz yoksa ev hanımımısınız ?
Ben ev hanimiyim Canim :)
Diyer ay onuda deniyim:)))
Aynen ama gerçekten stres yaptıkça hiç olmuyor ben şuan doktora gidiyorum daha henüz tedaviye başlamadı ama bu ay soğan suyunuda denicem bakalım herkes çok övüyor :)
bende ev hanımıyım cnm :)
evde olunca öyle oluyor sanırım çok zaman oluyor düşünmeye :)))
Aynen öyle vallah (((
Baska Nasilsin bakim ne var ne yok :)
aman aynı beya :))) ev işi çamaşır ütü işe başlamak istiyorum da benim adam beyenmiyor bana çıkan işleri gene kalıyorum avde öyle sağa yat sola yat
hee birde annem var yaş 53 ruhu 23 kulaklarını deldirip gelmiş bugün küpeleri de takmış bana gösteriyor gül gül öldüm
Hic gülecegim yoktu bitanem Allah razi olsun vallah Allah ne muradin varsa versin vallah hic gülecek modunda degildim:)))))) bitanesin sen:)