• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk sahibi olmak:(

bizimde aynı 1.5 yıldır evliyiz 1 yıldırda uğraşıyoruz olmuyo :50:

evet cnm hamile kalmadan önce 15 gün içtim bende de çikolata kisti vardı çok şükür hamile kaldım ama o tohum iyi ibrahim saraçoğluda bahsetmişti tv de fln. mutlaka denemelisin cnm

Peki Canim nasil kulandin bi anlatirmisin sana sahmet;)))
Ay Allah baslasin Gülüm darisi basina

bizimde aynı 1.5 yıldır evliyiz 1 yıldırda uğraşıyoruz olmuyo :50:

Al benden okadar ama nedense bu ay Böyle cok tuaf adetim bugun son günü sanki hani bu ay gebe kalicam gibi hayilisi ama tuaf olan bugun cok kaverengi akintim var normal mi bilmiyom :(

Peki Canim nasil kulandin bi anlatirmisin sana sahmet;)))
Ay Allah baslasin Gülüm darisi basina

yarım çay kaşığı tohumu eziyosun ezmek zor çay kaşığının arkasıyla ezdim biraz, 1 subardapı suyla 3 dk da fln kaynıyor sonra altını kısıp 10 15 dk demlenmesini bekledim. ve içtim. sabah akşaç 15 gün içtim cnm aynı zamanda soğan kürüde yaptım.
gerçekten inanarak yap. allah yardım ediyor.
darısı başına sonuçlarını bana da bildir :)

yarım çay kaşığı tohumu eziyosun ezmek zor çay kaşığının arkasıyla ezdim biraz, 1 subardapı suyla 3 dk da fln kaynıyor sonra altını kısıp 10 15 dk demlenmesini bekledim. ve içtim. sabah akşaç 15 gün içtim cnm aynı zamanda soğan kürüde yaptım.

Ins gülüm Ben o tohumu acaba almanayda bula bilirmiyim? :(

[an QUOTE=burcum86;35647427]aktarlara sor cnm olması lazım.[/QUOTE]i

Hani Zaten 1 ay sonra tr deyim Ordan alirim:)))

Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum :(((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim :((
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)

Sizinde basinizi sisirdim:( ama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

merhaba arkadaşım sakın öyle kendini yıpratma bende 8 aylık evliyim bende de daha tık yok.. bizim duyduğumuz gibi öyle filmlerdeki gibi hemen bir kereden olmuyormuş bu işler :)) bak benim kuzenim ilk çocuğunda 18 yaşındaydı 5 ayda hamile kaldı şuan 26 yaşında 2 yıldır uğraşıyordu bütün testleri normal çıkmıştı daha yeni hamile kalabildi :ssz: biraz bünyeyle, yaşla , psikolojiyle ilgili sanırım takmamak lazım cnm :40:

Son düzenleme:

slm arkadaşım bende de çikolata kisti var hayıt tohumu küçülmesine yardımcı oluyor mu acaba ? bende 5 cm lik kist var dr um hamile kalırsan düşük olabilir dedi denemek istiyorum ama kafam çok karıştı hamile kalmalımıyım kalmamalımıyım?:44: kusura bakmayın çok soru sordum ya..:44:

merhaba arkadaşım sakın öyle kendini yıpratma bende 8 aylık evliyim bende de daha tık yok.. bizim duyduğumuz gibi öyle filmlerdeki gibi hemen bir kereden olmuyormuş bu işler :)) bak benim kuzenim ilk çocuğunda 18 yaşındaydı 5 ayda hamile kaldı şuan 26 yaşında 2 yıldır uğraşıyordu bütün testleri normal çıkmıştı daha yeni hamile kalabildi :ssz: biraz bünyeyle, yaşla , psikolojiyle ilgili sanırım takmamak lazım cnm :40:

Ins Gülüm Kurban oldugum Allah büyük:) ins bizede nasip olur :)))
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle :((

Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle :(([/QUO

aynen öyle cnm bende 7 aydır hamile kalcam diye uğraş uğraş kisti büyüttük düşünmekten :) o yüzden takmicam artık inş :) demek ki zamanı gelmemiş daha diyorum ben artık rabbim zamanını biliyor da bizde sabır yok işte :)))

Son düzenleme:
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle :(([/QUO

aynen öyle cnm bende 7 aydır hamile kalcam diye uğraş uğraş kisti büyüttük düşünmekten :) o yüzden takmicam artık inş :) demek ki zamanı gelmemiş daha diyorum ben artık rabbim zamanını biliyor da bizde sabır yok işte :)))

Aynen Bende öyle diyorum artik
Ama cevredekilerrde rahat vermiyoruki nezaman düsünmücem derken kafamdan atarken hemen iste cocuk istemuyormusunuz zamani geldi felanda filanda yani kafadan Ata bolsek inana Bana hemen hamile kaliriz ama biz iste cok takinti yapiyoruz bunu Bana benim bayan dr da Söyledi hersey normal hic bise yok iste kafandan aticaksin daha gencsin normal iste biz atmak istesekde cevremiz sag olsun kafamizda atirmiyor....
Yarindan irtibaren sogan kuruna baslicam hayilsi:))

Ama bebis oldunda haber ver :))

Aynen Bende öyle diyorum artik
Ama cevredekilerrde rahat vermiyoruki nezaman düsünmücem derken kafamdan atarken hemen iste cocuk istemuyormusunuz zamani geldi felanda filanda yani kafadan Ata bolsek inana Bana hemen hamile kaliriz ama biz iste cok takinti yapiyoruz bunu Bana benim bayan dr da Söyledi hersey normal hic bise yok iste kafandan aticaksin daha gencsin normal iste biz atmak istesekde cevremiz sag olsun kafamizda atirmiyor....
Yarindan irtibaren sogan kuruna baslicam hayilsi:))

Ama bebis oldunda haber ver :))

benim çevrem de öyle hele kaynanam ve görümcem :))) her aradığımda hamileyim dicem diye bekliyorlar :1: gülüyorum artık napim soğan kürü bende yaptım kisti mi küçültmedi ama bu ay yine yapıçam bakalım birde havuç suyu iyi geliyor diyorlar :) tabiki derim kız çatlarım zaten yazmazsam :52: sende haber ver ama son adet tarihin nezaman ?

benim çevrem de öyle hele kaynanam ve görümcem :))) her aradığımda hamileyim dicem diye bekliyorlar :1: gülüyorum artık napim soğan kürü bende yaptım kisti mi küçültmedi ama bu ay yine yapıçam bakalım birde havuç suyu iyi geliyor diyorlar :) tabiki derim kız çatlarım zaten yazmazsam :52: sende haber ver ama son adet tarihin nezaman ?

Al benden okadar:))
Hem benim. Taraf hem esimin:(((

Ben en son Gecen cuma :)) yani 06.06 son adetimdi bakalim bu ay hayilisiyla olur bendede kis vardi ama cok kötü agri yapti icin amaliyat olmak Zorunda kaldim:( Gecen sene ins seninkide biran önce kücülür ve Gider Kiz Bende söylerim bitanem :)) Hemde duydum an :)))

Al benden okadar:))
Hem benim. Taraf hem esimin:(((

Ben en son Gecen cuma :)) yani 06.06 son adetimdi bakalim bu ay hayilisiyla olur bendede kis vardi ama cok kötü agri yapti icin amaliyat olmak Zorunda kaldim:( Gecen sene ins seninkide biran önce kücülür ve Gider Kiz Bende söylerim bitanem :)) Hemde duydum an :)))

inş cnm küçülmüş biraz sanırım dr adetinin 8ci günü gel dedi yumurtama bakıcakmış sağ taraf temizmiş :) benim bu ay henüz gelmedi ilaç dün biiti gelsin söylerim bende :)))

inş cnm küçülmüş biraz sanırım dr adetinin 8ci günü gel dedi yumurtama bakıcakmış sağ taraf temizmiş :) benim bu ay henüz gelmedi ilaç dün biiti gelsin söylerim bende :)))

Bende bu hafta gitmeye düsünüyorum hani dr lar Göre biliyor ja yumurtalama Az cok hani öyle daha rahat olucak ) ne ilaci kulanyiorsunli Gülüm ne icin? Ben hic ilac kulanmadkm sadece fitil ve krem iltap icin baska yok

Hmm ama cocuk da istiyorsun ve Bana kadin dr kesinlikle kulanmicaksin dedi kist olsada baska yöntemlerlen:( Bendede amaliyat oldu ...

biliyorum cnm ama ben 3 yıl önce yine çikolata kistinden açık ameliyat oldum o yüzden 1 aya mahsuz kullandım mecburiyetten :( inş ameliyata tekrar gerek kalmadan hamile kalabilirim :(

Back