• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk sahibi olmak:(

canım merak etme 1 yıl az bi zaman. nickine göre daha gençsin galiba bi 2 yıl filan geçsin sonra iyice bi doktora gidersin. bu kandil gecesi allaha dua et col bol canım.

24 yasindayim Canim gecen sene 8 aydan belli cocuk istoyoruz ve bir türlü kismet olmadi...:(

hosbulduk canım dun hepımıze bol bol dua ettım ınsallah rabbım elımızı bos cevırmez

Ins Gülüm Tsk ederim güzel duaglarin icin bakalim bu ay tutucakmi:))
Benim deneme günlerim basladi:)) ins tutar:((((
Nasilsin bakim Canim

Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum :(((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim :((
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)

Sizinde basinizi sisirdim:( ama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim korkups strese girme doktor normal demis hersey. Stres herseyin sebebi unutma.
Bizde cocuk dusunuyoruz ilk denememiz olacak ve strese girdim simdiden etraftan duyduklarimla. Bazisi yillarca bekliyor.
Benim onerim ovulasyon testi alip kullanman. Dongun duzenli ise regl bitiminden basla diger regl ye kadar testleri yap. Riskli donemde gun asiri iliski ve saga donup cenin pozisyonunda bekleme. Isin ozu bu. Bu asamada regl basinda sen corekotu macunu esin keciboynuzu tuketebilir. 2 ay deneyin olmazsa beklemeden yumurta takibi yaptirin. Bunu 4 5 aylik denemede sonuc alamayanlara oneriyor doktorlarin cogu.

Ins Gülüm Tsk ederim güzel duaglarin icin bakalim bu ay tutucakmi:))
Benim deneme günlerim basladi:)) ins tutar:((((
Nasilsin bakim Canim

ınsallah amin canım rabbim bize merhamet eder ve evlatlarımız gelir.. benım 9 unda regl olmam lazımdı hala gelen gıden yok gebelık testı yaptım tabıkı tek cızgı:) acıle gıdıp kan vereyımde sogan kuru yapayım dıyorum:9:

ınsallah amin canım rabbim bize merhamet eder ve evlatlarımız gelir.. benım 9 unda regl olmam lazımdı hala gelen gıden yok gebelık testı yaptım tabıkı tek cızgı:) acıle gıdıp kan vereyımde sogan kuru yapayım dıyorum:9:

Hayilsi Gülüm inssss
Benimde 06 son regelimdi:)
Simdi yumurtalama günlerim:))))
Ins bu ay tutar :)) hhheheh bakalim dir Bekle Askim hani belki hamilesin zarar olur bebise sen Bekle ins güzel müjdeli Hbr gelirsin:))

Canim korkups strese girme doktor normal demis hersey. Stres herseyin sebebi unutma.
Bizde cocuk dusunuyoruz ilk denememiz olacak ve strese girdim simdiden etraftan duyduklarimla. Bazisi yillarca bekliyor.
Benim onerim ovulasyon testi alip kullanman. Dongun duzenli ise regl bitiminden basla diger regl ye kadar testleri yap. Riskli donemde gun asiri iliski ve saga donup cenin pozisyonunda bekleme. Isin ozu bu. Bu asamada regl basinda sen corekotu macunu esin keciboynuzu tuketebilir. 2 ay deneyin olmazsa beklemeden yumurta takibi yaptirin. Bunu 4 5 aylik denemede sonuc alamayanlara oneriyor doktorlarin cogu.

Bu ay bilmiyorum nedense hic bise denemeden bakicam icimden ne sogan kur nede testler almak istiyorsun bilmiyorum
Niye ama bakalim bu ayda tutmasa senin Dediklerlinde deniyelim canim ama bi sorum
Olucak keci boynuzu nasil bise ne faydasi ve nasil tüketiliyor:)

Bu ay bilmiyorum nedense hic bise denemeden bakicam icimden ne sogan kur nede testler almak istiyorsun bilmiyorum
Niye ama bakalim bu ayda tutmasa senin Dediklerlinde deniyelim canim ama bi sorum
Olucak keci boynuzu nasil bise ne faydasi ve nasil tüketiliyor:)

Canim Gunasiri iliski icin esinin sperm kalite ve hizini artririyor. Keciboynuzu ozu dersen eczanelerde bulunuyor. Yumurtlama donemini degerlendiriyorsan tutmamasi dusuk ihtimal. Ovulasyon takibi cok onemli canim akintindan ve vucudundan tespit et ve degerlendir mutlaka. Dongun duzenli ise hele ki hic beklememelisin.

Canim Gunasiri iliski icin esinin sperm kalite ve hizini artririyor. Keciboynuzu ozu dersen eczanelerde bulunuyor. Yumurtlama donemini degerlendiriyorsan tutmamasi dusuk ihtimal. Ovulasyon takibi cok onemli canim akintindan ve vucudundan tespit et ve degerlendir mutlaka. Dongun duzenli ise hele ki hic beklememelisin.

01.06 adet oldum 06.06 son adet günümdü ve dünden belli yumurtalama günlerim basladi bakalim hayilsi evet tr geldimde o kecibornozu Alim Peki nasil kulaniyor o yeniliyormu iciöiyormu

01.06 adet oldum 06.06 son adet günümdü ve dünden belli yumurtalama günlerim basladi bakalim hayilsi evet tr geldimde o kecibornozu Alim Peki nasil kulaniyor o yeniliyormu iciöiyormu

Canim keciboynuzu dedigim sey eger sperm sayisi yetersiz ise kaynatiliyor ve suyu iciliyor sabah aksam ac karnina. Ama yeterli ise enerji ve sperm hizi icin pekmezinin ozunu iciriyorlar eslerine buradaki cogu arkadas.

Canim keciboynuzu dedigim sey eger sperm sayisi yetersiz ise kaynatiliyor ve suyu iciliyor sabah aksam ac karnina. Ama yeterli ise enerji ve sperm hizi icin pekmezinin ozunu iciriyorlar eslerine buradaki cogu arkadas.

Tsk ederim Canim bu güzel bilgilerin icin sag ol gülpm ;))
Peki sen uyguladinmi faydasini gördünmü?(;

Hehe aman sicak olsun almanyada cok nadir Böyle günes yüzü görmek inanirmisin okadar yazlik eysalarimi hep tr de giye biliyordum ama Gecen haftadan belli ohh istedimi üsümeden giyine biliyom:)))))

almanya soğuk olur genellikle aynen öyle ben çok üşüyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum :))) bende hep kat kat giyinirim daha yeni ısındım :)))

bende 25 yaşımdayım canım aynen bende 8 aydr istiyorum we hala olmadı :(

Kaderimiz Bizim iste Kurban oldugum Allahin bi bildigi varki bizi bu yolldan götürüyor :((((
Ne diyecemi bilmyoom ama devam denemeye yikilmadik hahahhaha :)))

Kaderimiz Bizim iste Kurban oldugum Allahin bi bildigi varki bizi bu yolldan götürüyor :((((
Ne diyecemi bilmyoom ama devam denemeye yikilmadik hahahhaha :)))

öyle tabi ümitvar olmak gerekiyo :) ilaç kullanıyorum bide bu ikinci ay bakalım bu ay olcak gibi hissediyorum ama umarım olur herşey 3 temmuzda belli olcak :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bende siz gibiyim 1 senedir bebek istiyoruz ama tık yok eşimde de bendede bi sorun çıkmadı çok şükür 2 gün öncesine kadar bende çok takiyodum olmuyo niye olmuyo diye ama bişi öğretim benim bi arkadas 2 yıllık evliydi 2 yıldır da istiyordu olmuyordu bi sorunlarida yoktu 6 ay önce kızın babası hasta oldu bacakları kesildi hastanelerde yattı sürekli başında durmalari gerekiyodu kardesleriyle sirayla duruyolardi ama kocası dayanamamis olduk laflar etmiş noldu sonunda boşandılar kızına babasi öldü:( sonuç boşa çaba o yüzden herseyin hayırlısınııı istiyelim

Back