🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Ben şimdi B bugullll arkadaşımızın niyetine Kuranı Kerim’den Yasini şerifin son sayfasının yanında besmele ile başlayan 6 Sayfa olan Saffat suresini okudum bitirdim sonra Rabbi hebli minessalihin ayetini 100 kere okudum dua ettim

Saffat suresini baştan sona okuyoruz kızlar 6 sayfa sadece Rabbi hebli ayetini değil yani

Surenin kendisini okuyacağız Kuranı Kerim’den 6 sayfa ..Sonra Rabbi hebli ayetini 100 kere okuycaz

Arkadaşlar çok ihlaslı bi teyzeden öğrenmiştim ablamın 5 yıl çocuğu olmamıştı annnem bu şekilde dua etti dua bittikten 2 3 gün sonra müjdeli haber aldık şimdi çok tatlı bi yeğenim var

Bende sevdiğimle barışayım diye yaptım (yanında başka dualarda ediyordum ama bunu hiç aksatmadım) ve yine bittikten 3 gün sonra haberleştik şimdi iyiz.(maşallah deyin şaka şaka)

''ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET'' bu duayı 40 gün boyunca sabah namazlarının ardından 100er kez okumaya devam edin inşallah RAbbim sizi de sevindirecektir

Not;duaya başladığınızı kimseye söylemeyin sadece Rabbim bilsin yeter.

Kızlar ben bunu şimdi internette gördüm sizinle paylaşmak istedim inşallah çok faydası olur hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…