🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

N Nana Yani şöyle sırayla listedeki arkadaşlara okuyoruz gün gün..Zaten listeye yazdım hangi gün kime okuyacağımızı yine de yazacağım bildiri amaçlı sıra sana gelince(ablan) adına herkeste sana okur Olur yani

Canım adet döneminde okunmaz Kuranı Kerim Ayet

Adetin bitince okursun okuyamadıklarına

Ben zikirler hariç okunmaz diye biliyorum ama bazı duaları regle iken de devam ediyorlarmış
Canım ama bizim okuduğumuz Kuranı Kerim ve Dua dediğimiz şey de Surenin içinde geçen 100.Ayet o yüzden olmaz yani

jnci canm sadece bunu mu 100 defa okuyacaz yazmissjn ama kafam karıştı . Ardindan bunu okuyun demissin ama ikiside ayni bi aciklar misn

Eklentiler

• 20200405_181053.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 41
* Hayırlı evlat isteyen kişi, Saffat suresinin 100. ayetinde geçen İbrahim (Aleyhisselam)’ın da yaptığıu şu duayı çokça yapmalıdır.
“Ey Rabbim! Bana (neslimi sürdürecek) salihlerden bir çocuk ihsan et!”

Burda sayi da belirtilmemis canm tam olarak nerden öğrendin sayisini 100 degil binde olsa okuruz tabi ama merak ettim

jnci canm sadece bunu mu 100 defa okuyacaz yazmissjn ama kafam karıştı . Ardindan bunu okuyun demissin ama ikiside ayni bi aciklar misn
Canım Hani Kuranı Kerimde Saffat Suresi varya 6 sayfa onu okuycaz ardından o surenin içindeki Ayet olan aynı zamanda İbrahim peygamberinde duası olan “ Rabbi hebli minessalihin” ayetini 100 defa okuyacağız .

100.Ayet ya canım o yüzden 100 defa okumakta esrar var .

100.Ayet ya canım o yüzden 100 defa okumakta esrar var .
Baktim şimdi. Bide abdestli ve besmele cekip okuyacagz. Adetlo okunurmu diye biri sormus galiba ona cevap olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20200405-181850_Chrome.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 44
Canım Hani Kuranı Kerimde Saffat Suresi varya 6 sayfa onu okuycaz ardından o surenin içindeki Ayet olan aynı zamanda İbrahim peygamberinde duası olan “ Rabbi hebli minessalihin” ayetini 100 defa okuyacağız .
Anladm canm birazdan başlıyorum rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…