Tşk ederim Allah razı olsunEkliyorum canım
Canim sen aparatlari yaparken jel mi yoksa farkli bişey mi kullandinEkliyorum canım
Canim bak ikimiziz diyordunEkliyorum canım
Ben apartı yaparken önce krem kullandım sonra jel yaptım jel daha kolay geldiCanim sen aparatlari yaparken jel mi yoksa farkli bişey mi kullandin
@Duygurdvn canımm yukarda belirttiğim arkadaşa okuyoruz Sohrabb a6 Nisan PAZARTESİ Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini listemizdekiSohrab arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz.. 100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn(sâlihîne).”
Tmmdır yarın okurum.@Duygurdvn canımm yukarda belirttiğim arkadaşa okuyoruz Sohrabb a
Bnde katılabilir miyimHerGün Abdestli bir şekilde “Rabbi hebli minessalihin ayetini Okuyacağız ve
Ardından ..
Bir kimse din kardeşine dua ettiği zaman, melekler ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin’ diye dua ederler”
Hadisin başka bir rivayetinde, din kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur:
“Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım”
Kadını taçlandıran Erkeği olgunlaştıran aileyi şenlendiren ve bereketlendiren şüphesiz “Çocuk”un varlığıdır. Evlat sahibi olmak için Saffat Suresini okumayı ihmal etmeyelim ☘
NOT: SAFFAT SURESİ Saffat suresi Kuran-ı Kerim'in 37. suresidir ve 182 ayetten oluşmaktadır. 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için şu Âyeti Kerime ile dua etti.
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”Diye ..Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet; فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ
“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”
“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Allah’ın izni ve hayırlısı ile umulur ki Ayeti kerimelerin yüzü suyu hürmetine dualar kabul olunur yine bu surenin hikmetine mazhar olunarak evlat bahşedilir ❣
Var mısınız Saffat suresinin 100.Ayetini yani İbrahim peygamberin duasını sırayla her gün bir arkadaşımız adına niyet alarak okuyalımSaffet suresinin 100.Ayeti
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”Ayetini
1000 defa okuyarak dua edelim
İki dua vardır ki reddedilmez ve o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur
Biri zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua’dır.. O halde din kardeşi olarak birbirimize dua edelim mi
Var Mısınız..
İSİM LİSTEMİzZ
5 Nisan PAZAR ••• B bugullll
6 Nisan PAZARTESİ ••• Sohrab
7 Nisan SALI •••@Seyrannn
8 Nisan ÇARŞAMBA •••@Mtmazl_fatma
9 Nisan PERŞEMBE •••jnci (İnci)
10 Nisan CUMA ••• B Bosniangirl (Betül)
11 Nisan CUMARTESİ •••@Calypso95 (Duygu)
12 Nisan PAZAR •••@medusares (Zeynep)
13 Nisan PAZARTESİ ••••••••@Elysia1
14 Nisan SALI ••• N Nana
15 Nisan ÇARŞAMBA ••••• @Duygurdvn
Tabi canımBnde katılabilir miyim
Ne yapmam gerekiyor peki lise başa dönünce mi geçeceğim yoksa yarın başlayayım mi?Tabi canım ☺
B Beklenen2 Canım yukarıdada yazdığım gibi sohrabb arkadaşımıza okuyoruz6 Nisan PAZARTESİ Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini listemizdekiSohrab arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz.. 100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn(sâlihîne).”
Tm yarin okuyayim insallah
Aminn cnm, Allah razı olsun