- 28 Nisan 2020
- 23
- 24
- 29
ben okudumBen dün okudum cnm, dün bildirim yapmıstım, sadece Bugunku arkadası henuz okumadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okudumBen dün okudum cnm, dün bildirim yapmıstım, sadece Bugunku arkadası henuz okumadım
adessa01 okudum Allah kabul etsin4 Mayıs Pazartesi günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki adessa01 arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
adessa01 için okudum Allah kabul etsin4 Mayıs Pazartesi günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki adessa01 arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
adessa01 için okudum Allah kabul etsin rabbim kucagini doldursun mubarek gunlerin hurmetine insaallah
adessa01 okudum Allah kabul etsin
adessa01 için okudum Allah kabul etsin
Hepinizin agzina yuregine saglik tez vakitte hepbirlikte hayirli haberler alalim insallah .adessa01 için okudum Allah kabul etsin
adessa01 için okudum Rabbim kabul eylesin4 Mayıs Pazartesi günü
Abdestli bir şekilde
kere okuyacağımız Dua ;
Evet canim ikisi bir denk geldi Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallahadessa01 bugün diğer grubdada sıran canım... inşallah dileğin gerçekleşir canım