Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kimseye okumamışsın adet olduğun için liste 1.sayfada Aselhandan başlıyor yeni liste diyeKime okunacak toplu belirgin sekilde liste yaparsanız sevinirim
Tamam bu akşam okunmuş bil :)Aybush canım yani
Aselhan , tuba, Kara gözlüm , Ahsen , medusares , sohrab , ben , calypso, hanimhanmck, nana ablası Süreyya , beklenen2 , elysia1, bosniangirl, ve bugünde mtmzl fatma için
Toplam 14 kişi
Herkes için kez
Canım bosniangirl için de okudum ben
Canım sen herkes için okudu kabul et iyileşip herkese okuyacagimN Nana ablası için okumayanlar;
B Beklenen2 Aybush @talena @Duygurdvn @denizirmakss @SsaDeeeee @kzmkzm @papatya misali U ummu1
Rabbim kabul eylesin hepimizi miniklerimize tez vakitte kavuştursun hayırlı şekildejnci Canim ben yeni listeyi baştan bugune kadar olan tüm arkadaşlarınkini okudum dun sahur vakti bitirdim
Okudum benAselhannn için okumayanlar ;
Tubaasare Aybush @talena @denizirmakss
@kzmkzm @SsaDeeeee @papatya misali
Ben Ahsen555 için ve medusares için okumustum. Listeye sonradan katılanlar için okumadım adetm bugün bitiyor yarın okurum inşallah ❤ 10 mayıstaki arkadaştan başlayarak okuyacağım.Ahsen555 için okumayanlar ;
Aybush @talena @Duygurdvn H Hanimhanmck A almestin94 @denizirmakss @kzmkzm @SsaDeeeee @papatya misali
Okudum canım dün okuyamadım bugün okudum
Etiketi yantis yapmisim canim ummu ye okumustum onun yerine diger arkadasi etiketlemisimCanım Bosnian değil @papatya misali ve U ummu1 sonradan katıldı Sen papatya dahil okudun ummu ye okumadın
Tamam canımcımmmEtiketi yantis yapmisim canim ummu ye okumustum onun yerine diger arkadasi etiketlemisim
Tamam Canımm