🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Allah herkesten razı olsunnnbu önemli gecedeAllah isteyen herkese saglıklı bi evlat sahibi olmayı nasip eylesin

7 Mayıs Perşembe
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki @Duygurdvn arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.

💯 kere okuyacağımız Dua 🤲🏻 ;
👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..

7 Mayıs Perşembe
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki @Duygurdvn arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.

@Duygurdvn için okudum Allah kabul etsin 🙏

7 Mayıs Perşembe
Abdestli bir şekilde

canım ben hastalandım.. Her günü not alıp toplu okuycam inşallah

jnci jnci canım sonradan katılan arkadaşlara da okudum hepsi bitmiş oldu yine 😊 gelenler olursa okumaya devam ederim

8 Mayıs Cuma
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki S Sinebend arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır. 🤲🏻

💯 kere okuyacağımız Dua ;

X