- 12 Nisan 2019
- 24.128
- 38.321
Tmm cnm, ben yanlıs anladım sanıyorum, Allah kabul etsin inşalahEvet bugunki kisiden basladim onceki gunlerde kacirdiklarima kadar okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm, ben yanlıs anladım sanıyorum, Allah kabul etsin inşalahEvet bugunki kisiden basladim onceki gunlerde kacirdiklarima kadar okudum
Aminn inşaallah cumlemizinkini Bende tam anlatamisim haklisin bugunki kisiden baslarayak alttan yukari dogru gittimTmm cnm, ben yanlıs anladım sanıyorum, Allah kabul etsin inşalah ❤
Olsun önemli olan niyetAminn inşaallah cumlemizinkini Bende tam anlatamisim haklisin bugunki kisiden baslarayak alttan yukari dogru gittim
Canım liste 1.sayfadajnci tatlımmm ben kimlere okumadım söyleyebilir misin ? Bugünden itibaren okumaya başlayacagım.
Yani kuzum adetin başladığı tarihe göre bakabilirsinjnci tatlımmm ben kimlere okumadım söyleyebilir misin ? Bugünden itibaren okumaya başlayacagım.
Sağol canımmmYani kuzum adetin başladığı tarihe göre bakabilirsin
M Mtmazl_fatma için okudum Rabbim kabul eylesin3 Mayıs Pazar günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki M Mtmazl_fatma arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Rabbim kabul eylesinB Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
A almestin94
denizirmakss
kunfeyekun__
kzmkzm
S SsaDeeeee
P papatya misali
U ummu1
Kızlar hepinize okudum. Allah kabul etsin ♥
M Mtmazl_fatma için okudum Allah kabul etsin3 Mayıs Pazar günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki M Mtmazl_fatma arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Canım Bosnian değil P papatya misali ve U ummu1 sonradan katıldı Sen papatya dahil okudun ummu ye okumadın