🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Yaa onu düşünebilir mi ki o anda.. Ben söylemeye de utanırım bana dua et diye yakın bi arkadsım eylul de dogum yapacak da bilemedim
Valla bu üç kişide bana söylememişti içimden gelmişti etmiştim..cunki çevremde o üç kişinin sorunu vardı...o an kişi gerçekten isterse dua eder

Kendin olayi yanlis anladın insanlarada yanlis aksettiriyorsun. Arkadaslar bu uyenin linc yeme nedeni bebek istemesi degil şu dönemde ki gamsizligiydi. Kendisine defalarca söylendi hastalik kapabilirsin dışarıdan ve baskasina tasiyabilirsin diye ama anlamamakta direndi. Israrla cevresindekilerin saglikli doğumlar yaptığını anlattı ve haber izlemedigi icin virusun korkulacak bir sey olmadigini iddia etti. Umarim sizler anlamissinizdir

Noldu ki canım hangi sayfalar soyle gelelim savunmaya bizde onları bamlariz ayıpsin

Inci canm okudum rabbim kabul etsin inşallah

10 Nisan CUMA Günü

SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini sıradaki B Bosniangirl (Betül) arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz..100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz

1000 kere okuyacağımız Ayet ;

Rabbi heb lî minessâlihîn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…