Ban yemiş.. Yarına kadar bekleyelim gelmezse yazarız arkadsımızı geri verin diyeİnci gitti mi şimdi anlamadım ne oldu
Yani bidaha gelemiycek mi ufff çok kötü çok iyi niyetli biriyduBan yemiş.. Yarına kadar bekleyelim gelmezse yazarız arkadsımızı geri verin diye
Gelir gelir.. Yazarız site sahıbıne olmazsaYani bidaha gelemiycek mi ufff çok kötü çok iyi niyetli biriydu
İnşallah gelir sabahları kalkar kalkmaz yazdımı die kontrol ediyorum yaa bitarafım eksik kalır vallaGelir gelir.. Yazarız site sahıbıne olmazsa
Valla bu üç kişide bana söylememişti içimden gelmişti etmiştim..cunki çevremde o üç kişinin sorunu vardı...o an kişi gerçekten isterse dua ederYaa onu düşünebilir mi ki o anda.. Ben söylemeye de utanırım bana dua et diye yakın bi arkadsım eylul de dogum yapacak da bilemedim
Bi şansımı deneyimValla bu üç kişide bana söylememişti içimden gelmişti etmiştim..cunki çevremde o üç kişinin sorunu vardı...o an kişi gerçekten isterse dua eder
1 gün mü oluyor engel süresi bugun akşama gelir umarım.. Bugun ona okuyacaktık bi deİnşallah gelir sabahları kalkar kalkmaz yazdımı die kontrol ediyorum yaa bitarafım eksik kalır valla
Kendin olayi yanlis anladın insanlarada yanlis aksettiriyorsun. Arkadaslar bu uyenin linc yeme nedeni bebek istemesi degil şu dönemde ki gamsizligiydi. Kendisine defalarca söylendi hastalik kapabilirsin dışarıdan ve baskasina tasiyabilirsin diye ama anlamamakta direndi. Israrla cevresindekilerin saglikli doğumlar yaptığını anlattı ve haber izlemedigi icin virusun korkulacak bir sey olmadigini iddia etti. Umarim sizler anlamissinizdirKızlar çok fena polemiğe girdim şu dönemde evlat sahibi olmak istediğim için linç yedim sayfalarca.. :/ ama ben haddimi aşmadım çizgimi bozmadım bir kalleşin şikayet et butonuna basmasından dolayı ban yer gidersem listeye devam edin emi Canlarım1.sayfada liste var en altta tarihlere göre yazdım isimleri
B bugullllSohrab Seyrannn @Mtmazl_fatma B Bosniangirl @medusares @Calypso95 X xnobodyx @Beklenen2 N Nana @Duygurdvn
Noldu ki canım hangi sayfalar soyle gelelim savunmaya bizde onları bamlariz ayıpsinKızlar çok fena polemiğe girdim şu dönemde evlat sahibi olmak istediğim için linç yedim sayfalarca.. :/ ama ben haddimi aşmadım çizgimi bozmadım bir kalleşin şikayet et butonuna basmasından dolayı ban yer gidersem listeye devam edin emi Canlarım1.sayfada liste var en altta tarihlere göre yazdım isimleri
B bugullllSohrab Seyrannn @Mtmazl_fatma B Bosniangirl @medusares @Calypso95 X xnobodyx @Beklenen2 N Nana @Duygurdvn
Kizlar ne oldu gelicek miNoldu ki canım hangi sayfalar soyle gelelim savunmaya bizde onları bamlariz ayıpsin