Allah Kabul etsin canımmmm
Okudum allah kabul etsin8 Nisan ÇARŞAMBA Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini sıradaki M Mtmazl_fatma arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz..100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn(sâlihîne).”
Etiketlediğim Dua Arkadaşlarımm9 Nisan PERŞEMBE Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini sıradakijnci arkadaşımıza (yani bana) niyet alarak okuyoruz..100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn
Kuzummmm sen bugulll sohrabb mtmazel_fatma ya okuyacaksınCanım şimdi ben kimlere okuyacağım bana etiketle yaz. Bugün başlayayım okumaya benim için okuyanlardan da Allah razı olsun çok mutlu oldum
Yaa onu düşünebilir mi ki o anda.. Ben söylemeye de utanırım bana dua et diye yakın bi arkadsım eylul de dogum yapacak da bilemedimAllah isteyen herkese tezelden çocuk nasip eylesin ...bizimde evlatlarımıza güzel ömür versin ....kizlar etrafımızda hamile olan var ise doğum esnasında isminiZide söyleyip gönülden o anda dua etsin....ben ilk oğluma hamileyken 3 kişiye tam normal doğumda bebek cikimdayken gönülden dua ettim ve ucude kısa zamanda hamile kaldi ve nasılsa olmuyor diye kısa ara sonra ikinci bebeklerini dogurdular....ve bunlardan biri 28 yasinda 11.ci tüp bebek denemesi de kötü sonuçlanmış bir iş arkadaşıydı... Ve ben sağlıkçı olarak bunu yaptım..yasamasam hadi canım der inanmazdım.....
A ne oldu canım yaKızlar çok fena polemiğe girdim şu dönemde evlat sahibi olmak istediğim için linç yedim sayfalarca.. :/ ama ben haddimi aşmadım çizgimi bozmadım bir kalleşin şikayet et butonuna basmasından dolayı ban yer gidersem listeye devam edin emi Canlarım1.sayfada liste var en altta tarihlere göre yazdım isimleri
B bugullllSohrab Seyrannn M Mtmazl_fatma B Bosniangirl medusares Calypso95 X xnobodyx B Beklenen2 N Nana @Duygurdvn
1 gün sonra kalkıyor mu acaba engel.. Yoksa yazalım yönetime geri gelsin diyeKızlar çok fena polemiğe girdim şu dönemde evlat sahibi olmak istediğim için linç yedim sayfalarca.. :/ ama ben haddimi aşmadım çizgimi bozmadım bir kalleşin şikayet et butonuna basmasından dolayı ban yer gidersem listeye devam edin emi Canlarım1.sayfada liste var en altta tarihlere göre yazdım isimleri
B bugullllSohrab Seyrannn M Mtmazl_fatma B Bosniangirl medusares Calypso95 X xnobodyx B Beklenen2 N Nana @Duygurdvn