Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 Nisan CUMA Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini sıradaki B Bosniangirl (Betül) arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz..100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn
Bu yarın için olmalı bugün inci arkadsimiz için okinfu10 Nisan CUMA Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini sıradaki B Bosniangirl (Betül) arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz..100. Ayet İbrahim peygamberin duasıdır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz
1000 kere okuyacağımız Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn
Evet yarınınki 10 nisan canmBu yarın için olmalı bugün inci arkadsimiz için okinfu
Evet okudum şimdi bitirdim çalıştıgım için geç kalıyorum biraz Allah kabul etsin.medusares Calypso95 B Beklenen2 @Duygurdvn M Mtmazl_fatma arkadaslar sizde okudunuz mu inci arkadasimiz için?
medusares Calypso95 B Beklenen2 @Duygurdvn M Mtmazl_fatma arkadaslar sizde okudunuz mu inci arkadasimiz için?
Bendün fatma için okudum bugündw inci için okudummedusares Calypso95 B Beklenen2 @Duygurdvn M Mtmazl_fatma arkadaslar sizde okudunuz mu inci arkadasimiz için?
Kuzum hafif kan geldi benden sanırım adet olcam bi kesinleşsin Gelmez ise yarın okucam ben .adetim gelirse de bitince okumadığım herkese okucam inşallahmedusares Calypso95 B Beklenen2 @Duygurdvn M Mtmazl_fatma arkadaslar sizde okudunuz mu inci arkadasimiz için?
Yok galiba hani gelicrk ti ins gelirArkadaşlar inciden haber varmı
Allah razı olsun Amin hepimize inşAllahB Bosniangirl kardeşimiz için okudum, rabbim sağlıklı kendi soyundan salih/saliha evlatlar nasip etsin inşAllah
Allah razı olsun canımKızlar bu arada listeyi kim yapıyor du ben okudum Betül arkadsimiz için
Okudum allah kabul etsinBu yarın için olmalı bugün inci arkadsimiz için okinfu
Okudum allah kabul etsin betül için