- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin anlasmaliklariniz fikir uyuşmazlığı ve bunu aşmak çok zor. Yani içi kadının dışı erkeğin falan. Bence madem evliliginizin ilk yılın dan sonra düzeleceğine inanıyorsunuz o zaman bir yıl dan sonra çocuk düşünün eğer inancınız boşsa bitirir değilse zaten hayalleriniz doğrultusunda devam edersinizMerhaba hanimlar. Cok doluyum ben de burda icimi dokmeyi dusundum. Cok uzatmadan sizi sıkmadan anlatayim. 5 aylik evliyim hizli oldu evliligimiz. Esimin ailesi ve benim ailem arasinda cok farkliliklar var (kultur, hayata bakis acisi yonunden olsun maddi yonden olsun.) Atlatilir diye dusunduk ama sorun oldu. Yaklasik 15 gun kadar ailesinde kaldik tatilde epey kotu gecti. Esim tipik bir Turk erkegi ataerkil bazi konularda sabit fikirli. Ev islerine asla yardim etmez bu konuda cok tartistik. Ben calisan bir kadin oldugum halde. Calisma saatlerim az diye evin her isini yapmaliymisim. Evin ici kadinin evin disi erkegin goreviymis (!) Uc gun iyiysek dorduncu gun tartisma cikiyor. Ya da ben bir seye aliniyorum kiriliyorum gelip gonlumu almak yerine tavir yapiyor. Sonunda ben ona gidiyorum. Evlenmeden once ona soylemistim bazi hormonal sorunlarim var cocuk sahibi olmam zor olabilir diye. Velhasil korunmadigimiz halde olmadi henuz. Yakin zamanda kontrol icin doktora gittim. 3 ay daha deneyin olmazsa tedaviye baslariz dedi. Ben anne olmak istiyorum evet ama evliligimiz cocuk icin saglikli bir ortam olusturacak mi? İlerde pisman olmaktan korkuyorum. Biz de yeri geliyor insanlari elestiriyoruz kotu giden evlilikte bir de cocuk sahibi olduklari icin. O duruma düsmek istemiyorum. Evliligimizin gelecegini goremiyorum. Bosanmak zor bir karar cocuk olduktan sonra daha da zor. Evliligin ilk yili zor gecer alismak zaman alir diyorlar insallah duzeliriz diye dua ediyorum ama daha simdiden cok yoruldum.